СДС не иска ГЕРБ в коалиция за изборите

Сините щели да търсят широка дясна подкрепа
Обновена: 12 авг 2011 16:38 | 12 авг 2011 16:08,
234
СДС не иска ГЕРБ в коалиция за изборите
Снимка: Булфото

СДС ще създава широка дясна коалиция за президентските избори. Това заяви лидерът на СДС Мартин Димитров след заседание на ръководството на сините в Пловдив.

След като основата била поставена вече от СДС и ДСБ, покани ще бъдат отправени и към други традиционно десни партии, след като станат ясни регистрациите за президентските избори в ЦИК.

Димитров уточни, че широки десни коалиции ще се създават и за местните избори, като е дадена свобода за избор на партньори на местните организации.

Според него коалиции с ГЕРБ се очакват на малко места.

„Искаме ГЕРБ да понесат отговорността за своето управление и един от начините е да се явят сами и да отговорят за своите действия и бездействия за тези две години управление“, мотивира решението Мартин Димитров.

Кандидатът за президент на Синята коалиция Румен Христов подчерта, че основната цел на предизборната му кампания е да посети всичките 264 общини в България.

До момента е бил в над 130 населени места. От разговорите му с гражданите станало ясно, че имало 3-4 основни проблема – безработица, ниски доходи и пенсии, високата битова престъпност, недоволство от налаганите монополни цени от битовите оператори.

Като решение на проблема той посочи спешното приемане на антикризисни мерки. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я па тея - гродзето било кисело - Палавата Яница и тя така не ще с ГЕРБЧе кой му пука за една каруца с *** , ***-кара каруцата и един сектант отзад пастор , фъфли и се сърдиОткакто предадохде Синята Идея и гласувахте заедно с БСП и ДПС никой не иска да е с Вас - това е истината - вече и турците и *** няма да ви искат - никой не обича ПРЕДАТЕЛИТЕ - Вие сте едно минало и срам за БългарияНека БОГ Ви съди както подобава
167
3
 
12
 
! Отговори
СДС ВЕЧЕ ГО НЯМА преди 12 години
откакто открито си признаха с действията си че са част от бсп(бкп) все едно ги няма .няма и да ги има в парламента след две години на изборите.20 години смегласувал за тях,вярвахме в синята идея а се оказа че не е имало такава.СДС =БСП=ДПС=РЗС-------С ДВЕ ДУМИ----БГ-МАФИЯ.НИКОГА ВЕЧЕ СДС НИКОГА.
166
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СДС - ДСБ...............без коментар.
165
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
166 е Велик ***
164
18
 
10
 
! Отговори
ДА преди 12 години
Костов е велик политик!
163
0
 
4
 
! Отговори
до #163 преди 12 години
НЕ ЧЕТИ ЖЪЛТИ КОМУНОСОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПАРЦАЛИ...ВЪВ ВИД НА ВЕСТНИК!
162
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПО-ДОБРЕ ЛИ ЩЕ ЖИВЕЕТЕ АКО КОСТОВ НЕ Е В ПОЛИТИКАТА? И това ще стане някой ден, хората остаряват, оттеглят се от активна работа. . . С какво ще се промени вашия живот ако ги има само ГЕРБ, БСП, ДПС и плеадата им малки подгласници ? Ще станете по-богати ?Не. Ще станете по-умни?не. Ще се радвате , че 'нашите" са на власт докато тънете в плявата на ДелянПеевата преса, по форумите ще цари спокойствие , както и в главите ви. Аз пък искам да чувам мнението на Костов защото е по-различно, защото се базира на добри икономически познания и християнски ценности. Може да не го харесвам, но искам да чувам и разумни мнения , освен Давай Цецо и т. н. глупотевини. Или искате да заглушите гласа ми и да ми отнемете правото да мисля?Искате да съм в единен строй с БСП, ДПС, ГЕРБ и вся осталная ***? Пък и как ще испускате парата в главите си, кого ще ругаете така страстно и цветисто? Така, че пазете Костов , той е вашето лекарство срещу скуката.
161
8
 
14
 
! Отговори
Прасето преди 12 години
Този Мургавей Костов ли е, най-големият Български КРАДЕЦ на снимката? България потъва като Титаник, защото капитана на "Титаник" беше Иван Костов, който потопи мечтите на цели три поколения! Срива се Америка -Срива се и България. След като (Поп Кръстю-Иван Костов) продаде България преди години на "Ционисткия Бандит" Джордж Сорос и "Юдейската му клика", сами си правете изводите...!? Една поговорка казва: Няма по-лош слепец от онзи, който не желае да прогледне. Но това си е въпрос на личен избор! Хората трябва да искат да видят истината! Добре е хората да знаят че Слугата на Дявола в България, е именно Иван Костов!!! Мрачна душа, мрачни прогнози прави! Докторът на икономическите науки Иван Костов участвал в изготвянето на програма Ран-Ът, която провежда на практика чрез приватизацията, като от материални активи на България в началото на 1990г. около 133 млрд. щатски долара, които са изтъргувани в хазната влизат САМО 1.7 млрд. долара! Костов спазари Златни пясъци за себе си чрез своя ресторантьор Славчо Христов, който е финансирал РМД-то, което купува за 80.8 млн. долара чрез БРИБанк, която контролира.. Спасителният кръг за Костов- Олимп придобива: Стопанска банка, военните предприятия Арсенал, Бета, Пима и Трема, Бороспорт, СИБанк, Пампорово АД. Костов осигурява приватизацията на фармацевтичните заводи в Дупница, Разград и Троян за зетя на Георги Атанасов- Петър Терзиев и за роднина на Петър Дюлгеров членове на ЦК на БКП и Политбюро на ЦК на БКП срещу комисионна от 5 млн. долара.По-късно тези заводи са продадени на външен инвеститор. Хората не знаят (или не помнят все едно) че първите си стъпки като министър-председател вие г-н Костов, направихте заедно с Красимир Стойчев в качеството му на негов съветник: президент на втората по мощ икономическа групировка в зората на прехода, първи собственик на Мобилтел и кредитен милионер, чието дело услужливо бе спряно от излъчения с Ваша протекция главен прокурор. Не знаят, че Вие дадохте разрешение за продажбата на Мобилтел на Майкъл Чорни и пак Вие му дадохте лиценза, благодарение на който компанията бе продадена за 800 милиона долара. Не знаят степента и мащаба на Вашите отговорности относно срамни сделки като тези с БГА Балкан, Плама, Кремиковци и цял куп още такива. Не знаят причината за чудодейния просперитет на Славчо Христов и братя Джанкови, както и причините за пълната недосегаемост на контрабандисти от ранга на Самоковеца. Не знаят още много други неща а би трябвало да ги знаят, за да могат да поемат в пълна мяра отговорността за своя избор днес и за своето бъдеще утре. Г-н Костов, кой приватизира Нефтохим-Бургас и направи Лукойл монополист в България? Мургавей Костов е най-големият Български КРАДЕЦ на прехода,който трябва да е в затвора,а не да дава акъл! Костов може да бъде признат за реформатор само при условие че на криминалните престъпления им се вика реформи!!!
160
3
 
8
 
! Отговори
СОФИЯ преди 12 години
Преходът свършва с катастрофа на политическото представителство. С министър-председател, който визуално и ментално прилича на Тодор Живков, и депутати, които по нищо не се различават от депутатите в последния комунистически парламент. Разликата е в изразните средства.Но трябва да изпием до дъно чашата на тази катастрофа. Никакви предсрочни избори. Борисов трябва да управлява до края на мандата си, за да стане ясно и на последния ***, че управлението на една страна изисква интелектуален, а не физически труд. Заради избирателите на ГЕРБ управлението на Борисов не бива да бъде прекъсвано от спасителни акции. Корабът трябва да бъде оставен да потъне и цената за избора на този човек трябва да бъде платена докрай. От всички нас. Защото в противен случай ще продължим да робуваме на илюзията, че всеки може да управлява държавата. Дори и една бивша мутра.
159
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква дясна коалиция ще правят, те останаха шепа хора.
158
0
 
8
 
! Отговори
an преди 12 години
КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ НА НЯКОИ ДРУГАРИ НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ИМА ТАКИВА ПРОСТИ И *** ***. МИСЛЯ СИ ЧЕ ТЕЗИ *** СА ИЗПУСНАТИ ОТ 4 КМ. КАК НЕМОЖАХТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЗА 21 ГОДИНИ ЧЕ В ПАРЛАМЕНТА СЕ ИГРАЕ ТЕАТЪР? НЕ ВИЖДАТЕЛИ ЧЕ ВИ ПРАВЯТ НА ***? ЕДНИ И СЪЩИ АРТИСТИ В РАЗЛИЧНИ РОЛИ. ПИЕСАТА КОЯТО СЕ ИГРАЕ СЕ КАЗВА. ДА ОГРАБВАМЕ И УНИЩОЖАВАМЕ. РЕЖИСЬОРА НА ТЕЗИ 21 ГОДИШНИ СПЕКТАКЛИ Е ДС И ДРУГАРИТЕ ОТ БКП-БСП. ЗА ПРЕД ПУБЛИКАТА СЕ КАРАТ ПЛЮВАТ А ЗАД ЗАВЕСАТА ЗАЕДНО СИ ПИЯТ УИСКИТО .
157
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Накрая всички пак ще ядът на Ванката Костов черното дупе
156
0
 
1
 
! Отговори
aaa преди 12 години
mnogo mi e interesno izborite kak she startirat!!she imali lenta za rqzane??:))aaaaaa,ako ne se odrezhe lentata nqma da se za4itata!!:))))koi li she e kandidat nomer 1 da odrezhe lentata!!:)))nemoga da se setq:))!!!
155
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Харесвах Костов, ходих по митинги, гласувах за СДС. Какво направи Костов? Обеща лустрационен закон и, че ще осветли агентите - не го направи, въпреки, че имаше мнозинство в парламента, син президент и еднолична власт, Костов избра и главния прокурор-Филчев, при когото съд, прокуратура и следствие се окопаха във властта, а големи фирми и заводи бяха приватизирани за жълти стотинки. Тази политика се продължи при НДСВ, не напразно мадридския крадец официално поздрави Костов за успеха.
154
1
 
9
 
! Отговори
М.К.Р. преди 12 години
Ей ама борбата за кокала е яка,защото на изборите ще изпаднат от файтона!
153
0
 
3
 
! Отговори
aaa преди 12 години
hahhhhh,tiq ot sedeseto izobshto za kvo se qvqvat na izborite??:))sled golqmoto im upravlenie,pri tova padnaha tolkova nisko ,kato oshtetiha obiknoveniqt pensioner!!!tiq izobshto kvi o4i imat da se pokazvat??taq partiq trqbva da se zabrani,kakto i pove4eto!!da napravqt koalicia s qne!!:)))she q vtasat napalno!!!nqmam dumi prosto!!kvo dqsno prostranstvo,vqrno mozhe da sa ipadnali v nqkakva dupka mezhdu dve partii!!!!abeeeee,eb... mutragenskata darzhava!!eeeeeee,nikoi nqma naqzhdane!!!pak naroda..
152
1
 
6
 
! Отговори
Ъ преди 12 години
след като основно ви ограбиха, *** отново се надяват да ви го нафукат... Дано се събудите овреме !!!
151
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Забелязал съм,че винаги слабия,ограничен,некадърен индивид е злобен и говори с омраза към силния и умен човек. А историята е доказала,че българина не харесва умните,напористите и преуспяващите,като например Иван Костов,Мартин Димитров и някои други изтъкнати умни и кадърни политици,икономисти и въобще професионалисти.Тази омраза са ни я насадили комунистите,които през 1944 година избиха интелегенцията на България,за да могат простаците,некадърниците и ограничените хора с партиен билет да са в управлението на държавата.А простичкия народец - лесно се манипулира,докатo интелегенцията преценява кой е добър политик и възможностите му да спаси държавата от мафия,корупция и некадърни управници.
150
6
 
7
 
! Отговори
@@@ преди 12 години
Неразбиращият Борисов е проблем на всеки един от нас, включително на влюбените в него.
149
5
 
10
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
По-важното в случая е дали ГЕРБ ще поиска СДС за коалиция!;)