СДС не иска ГЕРБ в коалиция за изборите

Сините щели да търсят широка дясна подкрепа
Обновена: 12 авг 2011 16:38 | 12 авг 2011 16:08,
234
СДС не иска ГЕРБ в коалиция за изборите
Снимка: Булфото

СДС ще създава широка дясна коалиция за президентските избори. Това заяви лидерът на СДС Мартин Димитров след заседание на ръководството на сините в Пловдив.

След като основата била поставена вече от СДС и ДСБ, покани ще бъдат отправени и към други традиционно десни партии, след като станат ясни регистрациите за президентските избори в ЦИК.

Димитров уточни, че широки десни коалиции ще се създават и за местните избори, като е дадена свобода за избор на партньори на местните организации.

Според него коалиции с ГЕРБ се очакват на малко места.

„Искаме ГЕРБ да понесат отговорността за своето управление и един от начините е да се явят сами и да отговорят за своите действия и бездействия за тези две години управление“, мотивира решението Мартин Димитров.

Кандидатът за президент на Синята коалиция Румен Христов подчерта, че основната цел на предизборната му кампания е да посети всичките 264 общини в България.

До момента е бил в над 130 населени места. От разговорите му с гражданите станало ясно, че имало 3-4 основни проблема – безработица, ниски доходи и пенсии, високата битова престъпност, недоволство от налаганите монополни цени от битовите оператори.

Като решение на проблема той посочи спешното приемане на антикризисни мерки. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
През месец май пък бяха публикувани от Wikileaks грами на американския посланик в България Джон Байърли от 2006 г., в които се казва, че Борисов "е близък на директора на "Лукойл" в България Валентин Златев, за когото се твърди, че е спонсор на ГЕРБ с пари в брой"."Борисов поддържа тесни финансови и политически връзки с директора на "Лукойл България" Валентин Златев, изключително влиятелен политически брокер и политически кукловод. Лоялността му (и неговата уязвимост) към Златев, играят голяма роля в процеса на взимане на политически решения на Бойко Борисов", пише още Байърли.
147
4
 
4
 
! Отговори
ДО 147 преди 12 години
Драги ми смехурко ,до сега /до преди 2 годинки/,нали ни управляваха "умни и образовани ",няма файда и от такива ,защото по-добре знаят как да ни ...."КРАДАТ"-----ВСИЧКО Е 50/50%,ЕДНОТО Е ЗА ДРУГОТО...НАЛИ?
146
3
 
5
 
! Отговори
НАЛИ! преди 12 години
КОЙ ОЩЕ ДЪРЖИ ПАРИТЕ НА ...СДС...?ТОВА СА 5 ЧОВЕКА ,КОИТО ОЩЕ ДЕЙСТВАТ С ФИНАНСИТЕ НА ...СДС ...СДС-2!....И.Й.КОСТОВ ,ПЕТЪР СТОЯНОВ,НАДЕЖДА НЕЙНСКИ,ХРИСТО БИСЕРОВ и АЛ. БОЖКОВ/СЕГА ДЪЩЕРЯ МУ/.Драги ми ...ДЕМОКРАТИ...и ДЕМОКРАТКИ,ТЪРСЕТЕ СИ ПАРИТЕ ОТ ТЕЗИ КРАДЦИ,ДАЛАВЕРАДЖИИ И ТЪРГАШИ И ПО НАСТОЯЩЕМ ,.....ДОКАЗАЛИ СА СЕ !
145
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Умните хора и умните нации НЕ се поддават на нихилизъм. Умните и мъдри нации винаги са повече оптимисти, отколкото песимисти и нихилисти. Умните и мъдри нации не са цинични.Затова: 1. Трябва да се гласува и това е аксиома. 2. Трябва да се гласува за умен, образован и квалифициран човек с богат професионален опит, с десни убеждения, с дясна практика, с чиста биография и с лидерски качества. 3. Трябва да се гласува за човек, който ще защитава първо интересите на България и българите, и след това на ЕС. 4. Тъй като ангели на земята не се виждат с нашите сетива , то трябва да изберем един от горепосочените, който най-много се доближава до идеалния кандидат. 5. В противен случай пак ще бъде избран президент, но с гласовете на твърдите ядра и дори симпатизантите на БСП, ДПС, Цветелин Кънчев, Яне Янев /Трактора/, живите фенове на негово величество, както и с гласовете на тези, които получат съответната сума. 6. Ако Не гласувате, на местните избори със сигурност ще спечелят множество местни мутри, феодали и прочие долни вредители. 7. Всеки глас на разума е светлина в царството на мрака. Колкото повече гласове на разума, толкова по-малко мрак, докато накрая не остане такъв. 8. Гласуването е Ваше право и голямо, огромно постижение на човешката Цивилизация. Не го прахосвайте - не се връщайте сами във времената на феодализма и още по-назад!
144
3
 
7
 
! Отговори
блонди преди 12 години
Тъжната истина, че във времето на прехода ние сме имали само един компетентен и със стратегия министър-председател. Само един подготвен реформатор. Един-единствен силен държавник, който степенува нещата по важност и свърши забележими неща. И това е Иван Костов, независимо дали ви харесва или не. Би било хубаво да има още на неговото ниво или още по-добри, но нямаше и още няма! Нито пожарникаря, нито хамстера, нито мадридския, Виденов, Беров и т.н. могат да бъдат дори сравнявани с него. Не го величая, само ме яд, ама много ме яд, че не само няма друго успешно управление, но дори и отхвърляме малкото, което е свършено. Беров и Виденов разсипаха държавата и комунистическите мастодонти само висяха като камък на врата на държавата. Огромни задължения - ежедневно и ежечасно. Огромна нужда от инвестиции. Нито Бритиш петролиум, нито Шел се бяха затичали за нашия Нефтохим. Не знам как си го представят критиците че е можело да размножим комбината и да го продадем все на западни фирми, които не искаха и да знаят за него. Проблемът е сега, когато фирмата не спазва законите на страната. Сега сме част от ЕС и е много по-лесно да изглеждаме нормална и стабилна държава. Икономиката е раздържавена, имаме някакъв опит, ама забравихме какво наследство ни остави Виденов.
143
2
 
5
 
! Отговори
SAMO GERB преди 12 години
E OT TAKIVA BOKLUCI KATO TEZI DVAMATA NA SNIMKATA SE VDIGA NEPREKASNATO REITINGA NA GERB
142
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не щем нищо най добре е да направим подписка и да искаме правителство от Брюксел.
141
4
 
6
 
! Отговори
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ преди 12 години
Да е мислил някой, че премиер ще ни бъде човек без ден трудов стаж в живота си? Да е мислил някой, че бодигард от силова групировка ще бъде Премиер? Да е мисли някой, че 20 год след това пак същите хора (децата, племенниците и внуците им) ще ни управляват? Да е мислил някой, че през 2011-та година България ще бъде световноизвестна не с друго, а с корупцията си? (а не беше така през 2001-ва, защо ли? В момента тези глупости за корупцията 97-01 се говорят САМО в България. Не, че я нямаше, но сега размерите са чудовищни... нямат измерение. Как не успяхме да убедим другите извън Бг, че сега сме цъфнали и вързали? Как цялата медийна пасмина говори едно, а хората усещат друго? Как така сега уж имаме възможност да сме по-добре, а надеждата вече и тя се губи? Въпроси, въпроси, въпроси...
140
1
 
7
 
! Отговори
БСП(БКП)=ГЕРБ(БКП) преди 12 години
ДругарЕ, гнидите и мръсните *** ЗАМЪРСЯВАЩИ нормална БЪЛГАРИЯ вече над 65 гдини са фамилийте :тодор живкови,бокови, станишеви, филипови, пирински, гагауз-червени, начо .пеко-такови, и тано, велчеви , дойнови и луканови, маркови и сие ))и ТЕХНИТЕ СЛУГИ А всичките заедно - изметът-СЪВЕТСКИТЕ агенти..заради всички тях , България загуби -65 години от РАЗВИТИЕТО си А ако сте по- прогресивните- комунисти -КАКВО ТЪРСИТЕ в ГНИЛИЯ капитализъм ??:: )) Няма по- голяма *** в Българската история -от червената проказа, блато,мръсотия, ***,гнилочФАКТ.. )) НЕГОДНИ сте - за НИЩО..Историята го показа .. )
139
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не се коси толкова за Костов, глей ся кви убавци те оправят, бицепси, стойки, чалъми, пинизи, ум да ти зайде.Все бивши ***,като теб и по-спокойно червеното знаме развявай...По-леко майна, инфаркта ти е на челото !
138
2
 
7
 
! Отговори
ДО 136 преди 12 години
....ЗА ТОВА ЛИ СМЕ В ПРЕХОД ----20 години ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ......СвИНИТЕ---?
137
3
 
5
 
! Отговори
:-))))))) преди 12 години
MALTIN4O DA TI DONESA GARNETO DA SE IZHODI6 V NEGO NE V MEDIITE PIKLIO
136
2
 
5
 
! Отговори
даже и, преди 12 години
РЗС ще ги изпревари /СК/,по рейтинг----РЕЗИЛ ЗА ---СДС---?
135
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СДС и ДСБ обявяват, че не щат коалиция с ГЕРБ. Правилния въпрос е, дали някога, някой би поискал тях за коалиционни партньори? Не вярвам, Костов и Димитров загубиха и малкото си избиратели като подкрепиха БСП и ДПС при вота за недоверие. Лично аз познавам 10-12 човека, които от 1990 год. са гласували за СДС или ДСБ, но сега са категорични, че никога повече няма да гласуват за Костов и Димитров, дори техния кандидат за президент да е най-добрия, пак няма да гласуват за него.
134
5
 
4
 
! Отговори
ДА НА СК! преди 12 години
НАПРЕД СЪС СИНИТЕ!ТОВА Е ИСТИНАТА!САМО СК!
133
4
 
6
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Точно така ! Гербер нямат нищо общо с дясното ! Те са партия еднодневка и ще изчезнат след като са нанесли непоправими вреди точно като НДСВ. С вас сме !
132
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шут за ГРОБарите е те тва е
131
3
 
9
 
! Отговори
СДС и БКП преди 12 години
СДС търсят широка дясна коалиция с БСП. Тия съвсем са изперкали. Мартинчо, ще те обадя на ***. Пак си говорил глупости.
130
3
 
11
 
! Отговори
КУ- КУ!!! преди 12 години
"Сини" кукувци, точно обратното е - ГЕРБ не ви иска, защото сте гадни червени ХАМЕЛЕОНИ!!! Вие сте " синьо "червени- досущ като джуките на "командира" ви!!!
129
2
 
7
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
DVAMA LIDERI NA PARTII KOITO VE4E NE SA6TESTVUVAT V PROSTRANSTVOTO.