Семов кани на диспут опонентите си за "Дондуков" 2

Кандидатът на РЗС пита кой е готов да уволни Борисов
Обновена: 12 авг 2011 18:15 | 12 авг 2011 18:14,
173
Семов кани на диспут опонентите си за "Дондуков" 2
Снимка: архив Булфото

РЗС настоява за разкриване на действителната самоличност на кандидатите за президент. За целта от партията предложиха списък от 5 въпроса, на които да отговори всеки един от кандидатите за поста на „Дондуков“ 2.

„Разкриването на пълната биография на кандидатите за президенти ще доведе до информиран избор на българския избирател“, заяви кандидатът на партията Атанас Семов. 

Хората на Янев искат кандидатите за президенти на другите партии да отговорят дали са били членове на бившата БКП, свързани ли са с бившата ДС или други специални служби.

Освен това се пита дали някой от кандидатите е поел ангажимент през годините, свързан с ограничаването на суверенитета на България и загубата на средства от еврофондовете.

Кандидатите за президент трябва да отговорят и дали имат сметки в офшорни зони, както и дали те или свързани с тях лица притежават дялове в офшорни фирми.

Другите въпроси са за имотното състояние на кандидатите и техните роднини, както и дали кандидатите за президент отговарят на изискванията на конституцията.

Семов покани и опонентите си на диспут за управлението на президента Георги Първанов, свикването на предсрочни избори за Велико народно събрание и необходимо ли е Бойко Борисов да бъде "уволнен" и кой е готов да го уволни.

"Цялата държава е блокирана от една имиджова кампания. Очаквам през август и септември да се откриват километър по километър магистрали. Въпросът е ефективно ли е държавата да налива пари в показни строежи, вместо да се разплати с бизнеса", коментира Атанас Семов, визирайки евентуалното издигане на строителния министър Росен Плевнелиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
6
 
9
 
! Отговори
112 преди 12 години
Господин Семов да сте видяли Борисов и Цветанов да участват в диспут на живо.Те винаги отказват или отклоняват покани за диспут ПРОСТИЧКИ И ГЛУПАВИ ми се струват
48
5
 
5
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове.Бомбената драма се разигра на улица "Раковски" и бул. "Евлоги Георгиев" около 8,15 часа вечерта в четвъртък.Джипът й "Опел Фронтера" хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. Детонацията избила прозорците на всички околни сгради. За щастие собственичката на джипа се отървала само с лека уплаха и повърхностни наранявания от счупените стъкла.Взривното устройство било поставено под предната лява гума, но не е било много силно, смятат криминалисти. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от "Ипон".в-к Капитал 31 март 1997 г. Има ли смисъл от повече коментари кой е Тиквата.
47
3
 
4
 
! Отговори
Истинския комунист преди 12 години
Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов, изречени миналата седмица по време на заседание на Министерския съвет. За такива работи в общи линии си говорят Борисов и министрите му, докато управляват България. По-точно той говори, а министрите го слушат. Думите на Борисов бяха насочени към БСП и Сергей Станишев, които миналата седмица критикуваха ГЕРБ заради това, че депутатката Красимира Симеонова организирала викторина за ученици от Пещера и при всеки правилен отговор децата получавали дума от изречение, което трябвало да сглобят. Накрая се оказало, че изречението е: "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни". Това също разгневило демократичния дух на Борисов и той лично наредил да освободят депутатката от всички партийни постове, които заемала. Така демокрацията отново победи, а България откри още една жертва на комунизма Бойко Борисов.Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Вероятно отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Нещо като Стокхолмския синдром, при който похитители и похитени се сприятеляват и не могат да се разделят.Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава настоящия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма.Мъките на премиера обаче не свършиха с тези унижения. През 2005 година, когато влезе официално в политиката като кандидат за кмет на София, Бойко Борисов разбра, че дядо му е бил убит от комунистите малко след 9 септември 1944 година и посмъртно е бил обявен за враг на народа. Това от днешна гледна точка прави историята на премиера още по-драматична. Не стига, че са убили дядото (който малко по-късно се оказа прадядо), но и след това са принудили внука (или правнука) да носи червена връзка, да оглавява комсомолска организация, да членува в тяхната партия и дори да не иска да я напуска.
46
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво стана?Венко Измамата изключиха ли го от ТИКВЕНАТА партия??
45
2
 
1
 
! Отговори
до34 преди 12 години
Тези проценти които си писал,на тебе ли ти се иска да се получат на изборите,по време на сън ли си ги видял,или си "взел"нещо по силничко и си получил видение,но ще те посъветвам пази си здравето да не стане така че да не можеш да гласуваш!!!!
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тия ако съберат повече от 0.0000001% аз ще мина гол през софия.жалко че народа чак след 2 години ги разбра че са ненормални и свързани с ал.петров-мафията.едно е ясно----парламент никога вече няма да видят.
43
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да отиват в зоопарка на диспут с маймуните.
42
9
 
7
 
! Отговори
БАЙ КОЛЮ преди 12 години
ДОРИ И РОДНИНИТЕ ИМ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТИЯ ***....ТИЯ ЧЕРВЕИ ОТ КЛОАКАТА НА ТРАКТОРА.СРАМУВАМ СЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ТАКИВА СЪЩЕСТВА.ВСЯКО ЖИВОТНО ЗАСЛУЖАВА ПОВЕЧЕ УВАЖЕНИЯ ОТ ТЯХ.И КОЙТО ИМ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ ИЛИ ИМ ДАВА ТРИБУНА ПРАВИ МНОГО УСПЕШЕН ОПИТ ДА ПАДНЕ ДО ТЯХНОТО НИВО----НА ДЪНОТО НА НУЖНИКА.СРАМ И ПОЗОР.ПОВРЪЩА МИ СЕ САМО КАТО ИМ ЧУЯ ИМЕНАТА.САМАТА МИСЪЛ ЧЕ МОЖЕ ДА ГЛАСУВА НЯКОЙ ЗА ТАКИВА ТВАРИ Е СТРАШНО ОТВРАТИТЕЛНА.
41
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единственият който може да оправи Янка Янев е .... Азис.
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както на всеки избор, гласа ви ще отиде на халост. За когото и да гласувате. Не се научихте за толкова години. И няма да се научите. Пък и да се научите ще е късно. Позициите са бетонирани. Властта от едни ръце отива в същите. Вие лапайте мухите и чакайте с надежда "ДА НЪ УПРАЙ НЕКОЙ"
39
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че болшинството от хората няма да гласуват за ГЕРБ е ясно, лошото е, че ГЕРБ ще фалшифицират жестоко изборите и нищо чудно благодарение на това да спечелят.И тогава за нас остава само терминал 2...
38
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Aз ще гласувам за РЗС!Ще им дам възможност и на тях!
37
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Семов да иде да люпи семки някъде..
36
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХОРАТА МОЖЕ И ДА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА РЗС НО ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ.ГЕРБ Е САМО ИСТОРИЯ А СЛЕД ТЕЗИ ИЗБОРИ И ТЕЗИ ДЕТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ СЛЕД КАТО ИМ СЕ ВИДИ ПОГРОМА.МОЖЕ ДА НЕ ИМ ХАРЕСВА НА МНОГО ХОРА ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА МЕН НО ЕДИНЯ ТВЪРД КАНДИДАТ Е БСП ЗАРАДИ ПОДКРЕПАТА НА ТУРСКИТЕ ГЛАСОВЕ.ГЕРБ ДА СЕ ДОРЕДИ ЗА БАЛОТАЖА ЩЕ БЪДЕ ЧУДО ЩОТО КУНЕТО Е ОПАСНО :DС ДВЕ ДУМИ СБОГОМ ГЕРБ.
35
3
 
7
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Яне и Семов ще поискат ли пълна биография на кандидат президента Петров ?Ще има ли диспут Семов - Петров - това ще е най интересното от кампанията.Другите са ясни - Калфин Кунева и друугите ще изнасят доклади като на партиен пленум.
34
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА ГЕРБ В МОМЕНТА Е КУНЕВА.КУНЕВА ЗАСЕГА ВОДИ ПРОУЧВАНИЯТА И АЗ НЕ ЗНАМ ЗАЩО НАРОДА СЕ Е ПРЕХЛАСНАЛ ПО ЕДНА ЖЕНА ПОЗНАТА С ТОПЛИ ВРЪЗКИ КЪМ БКП.ГЕРБ ИМА САМО ДА СИ МЕЧТАЯТ И ЗА БАЛОТАЖ.30% ЗА ТАМДЕМА БСП С БАЙ-ДОГАН.20% ЗА КУНЕВА15% ЗА ГЕРБ12% ЗА РЗС 10% ЗА СДС3% ЗА АТАКА ЕЕЕЕ ТАЯ АТАКА НЯКОГА НАРОДА МУ ВЕРВАМЕ АМА ТОВА БЕШЕ НЯКОГА ПРЕДИ ДА ПОДКРЕПИ ГЕРБ.И 10% ЗА ДРУГИ.ТЪЙ, ЧЕ КУНЕТО И БСП-ПАРА ОТИВАТ НА БАЛОТАЖ.
33
5
 
4
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
Яне ли те Боцка или оня другия *** те подмокря я с чаша вода я с нещо друго !Успокой се, пий валидол и довечера пак при Яне на кУрсолтация :р
32
2
 
2
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
А бе ти ще излезеш голям ентусиаст бе,или си някой писател фантаст!!!!
31
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВО НА РЗС АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ШАНСОВЕТЕ ИМ НЕ СА ГОЛЕМИ ДОРИ ЗА БАЛОТАЖ.ТО ГОЛЕМ ИЗБОР НЯМА ИЛИ ЗА КОСТОВ ИЛИ ЗА ЦАРЯ ИЛИ ЗА РЗС.КОСТОВ И ЦАРЯ С ВСЕКИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ САМО ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА.РЗС АКО НЕ ИЗЛЪЖАТ НАРОДА КАТО ВОЛЕН НИКОГА НЕ БИХА СЕ КОАЛИРАЛИ С ГЕРБ ЗАТОВА И ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ.ХОРА НЯМАМЕ ГОЛЯМ ИЗБОР ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ.
30
4
 
7
 
! Отговори
М.К.Р. преди 12 години
Янеее каде си Яне?Дане цъфне някоя петолъчка пак Янеее...?