Дал и Капон в съюз на изборите 2 в 1 наесен

Политическият им проект обаче бил дългосрочен
Обновена: 23 окт 2011 10:42 | 15 авг 2011 11:39,
82
Дал и Капон в съюз на изборите 2 в 1 наесен
Касим Дал и Мария Капон. Снимка: БТА

ЕНП на Мария Капон и хората на отцепилия се от ДПС Касим Дал ще се явят заедно на изборите наесен. Това обявиха самите те пред bTV, като посочиха, че партньорството им е дългосрочно.

Двамата стартират дългосрочен проект, който нямало да спира на предстоящите президентски и местни избори.

Самият Дал заяви, че взаимното доверие и общите принципи са били основата за партньорството с ЕНП.

Мария Капон пък изтъкна, че заедно с Касим Дал е работила по Закона за досиетата и оттогава датира успешното им сътрудничество.

Тя заяви, че ЕНП ще се опита да има листи във всички общини на изборите, като на места ще подкрепят независим кандидати или такива от център-дясното пространство.

И Капон, и Дал казаха, че биха подкрепили дори и кандидат на ДПС, като дадоха да пример Хасан Адемов, чиято кандидатура се спряга за Разград.    

ЕНП е регистрирала и участието си в президентските избори със свой кандидат, но за момента все още не е ясна конкретната кандидатура, уточни Капон.

"Най-важното е да направим така, че да няма етническо гласуване, във вида, в който някои партии го използват за "патерица", за да могат след това да търгуват "зад пердето". На базата на омразата и на низките страсти се получава разделение на обществото. Ние искаме да покажем, че можем да бъдем обединени", коментира лидерът на ЕНП.

Касим Дал добави, че местните избори ще бъдат първото голямо изпитание, но работата на партията ще продължи и занапред, като най-важен ще бъде парламентарният вот.

Според Дал партията има претенции и възможности да бъде и управляваща. Той отрече твърденията, че гравитира около ГЕРБ, и обясни подкрепата си за правителството при последния вот на недоверие, определяйки като "цинизъм" факта, че той бе поискан от Ахмед Доган.

"Опозицията винаги трябва да е конструктивна. Когато държавата си върши работата, не очаквайте от нас да бъдем "просто опозиция". Когато обаче управлението не си върши работата, ще има най-сериозната критика от наша страна", добави от своя страна Мария Капон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
4
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
TE NQMAT NIKAKAV 6ANS NO KAZAHA ISTINATA ZA DOGAN KOSTOV I GOCE.
56
3
 
6
 
! Отговори
Амидала преди 12 години
Капон и Дал нямат шанс на изборите.
55
8
 
2
 
! Отговори
до 44 преди 12 години
Ще вземеш на Доган шмйзера ***,ще му свириш на флейтата му до краят на животът си по негови ноти ***, и си избърши устата че още тече по брадата ти от онова неговото наречено семенна течност,тъпите ви кратуни са пълни само с тази течност и тя е сивкава но за разлика не дава разум а само безумие затова и *** носите да скриете нещото в главите си.Ха ха ха ,хи хи хи
54
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВМЕСТО ДА ПОСТВАТЕ САМО КОМЕНТАРИ ТУК < НА ИЗБОРИТЕ ОТИДЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ. ВСЕКИ СЕБЕУВАЖАВАЩ СЕ БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА ГЛАСУВА
53
5
 
6
 
! Отговори
аноним преди 12 години
47добавен от: до Османеца преди 2 часа Аман от еничери, Арабско Монголските *** известни още като Курци, ако ни посегнат ще разберат истината : Целия свят ги мрази. Създават си илюзии че парите наливани от сащ в Курция означат нещо повече от транзитна такса за Американския Хероин на път за европа.Горките турски бунаци, Русия, Иран, Гърция и цяла Европа чака да вдигнете глава за де ви Е.. майката .-----------------------===============-------------------=========------------- неграмотен
52
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така е, ГЕРБ имат още много да учат, но има една голяма разлика между тях и всички останали: ГЕРБ имат желание да променят нещо.
51
9
 
9
 
! Отговори
ваня преди 12 години
Аз съм съгласна с Ивайло, защото наистина Герб до сега се справят най-добре в сравнение с всички други.
50
3
 
1
 
! Отговори
tit преди 12 години
kasim dal nie ot dps te zabravihme vece nikou nyma da se seti za tebe sled godina
49
6
 
8
 
! Отговори
до Ивайло преди 12 години
не че ГЕРБ работят добре ами останалите партии не работят никак
48
8
 
8
 
! Отговори
Ивайло преди 12 години
Едно е сигурно - докато ГЕРБ работят както до сега, партията на Дал и Капон няма шансове да бъде управляваща!
47
0
 
5
 
! Отговори
галактика преди 12 години
И 2 в 1, и 3 в 1 - все тая ! Хората са едни и същи, цифрите са без значение.
46
6
 
7
 
! Отговори
до Османеца преди 12 години
Аман от еничери, Арабско Монголските *** известни още като Курци, ако ни посегнат ще разберат истината : Целия свят ги мрази. Създават си илюзии че парите наливани от сащ в Курция означат нещо повече от транзитна такса за Американския Хероин на път за европа.Горките турски бунаци, Русия, Иран, Гърция и цяла Европа чака да вдигнете глава за де ви Е.. майката
45
0
 
5
 
! Отговори
:-))))))) преди 12 години
SEGA PRI DOGAN 6TE OSTANAT SAMO OBRA4ITE OT FIRMI KOITO TOI LANSIRA6E ZA SMETKA NA BEDNITE I OTRUDENITE GLASOPODAVATELI.
44
1
 
4
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
MOJE BI TOVA SA LICATA NA NOVOTO DPS?NADQVAM SE 4E 6TE MISLQT I ZA BEDNITE I NEOBRAZOVANITE ZA RAZLIKA OT DOGAN
43
7
 
2
 
! Отговори
Last OTTOMAN^S преди 12 години
do chchako ima voyna za 2 casa ste sme v deliormanadeliormana e turski vilayet iste si go vzemem rano ili kisnoha ha ha
42
2
 
5
 
! Отговори
ХА,ХА,АА...ЗА 38... преди 12 години
...ТО, И ДОКТОРСКАТА ПРОФЕСИЯ ....ВЕЧЕ Е КЛОН НА,....... "НАЙ-СТАРАТА ПРОФЕСИЯ".....ХА,ХА,ХААА...!ПРИ *** .....ВСИЧКО ИМА САМО "ПАРИЧНО ИЗМЕРЕНИЕ "....!!!!!....МОРАЛА И ПСИХИКАТА И"Н ГИ Е ,ТАКАВА.......!!!!!!
41
6
 
5
 
! Отговори
chach преди 12 години
ako tursia obiavi voina na bg balgarskite tursi na koia strana 6te zastanat.i ot tam si mislete dali tutsite triabva da uchastvat v upravlenieto na darjavata.az sam rasist.mrazia tursi i arabi,kakto i te mi mraziat.zativa vsiaka jaba da si znae giola.v chujda ka6ta iskat da komandvat.van na turrsite ot bg i na arabite ot evropa.skoro i tova 6te doide na dneven red.
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тая смени 7 партии
39
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Касим Дал, Капон взел :)
38
0
 
21
 
! Отговори
me преди 12 години
Дал и Капон - две хубави, типично български имена! 8===D