ГЕРБ не ще дарения за изборите

Партията ще финансира кампанията си с държавната субсидия
Обновена: 18 авг 2011 14:58 | 18 авг 2011 14:58,
140
ГЕРБ не ще дарения за изборите
Снимка: Булфото

Националните структури на ГЕРБ да се откажат от всякакви дарения в рамките на кампанията за местните и президентски избори наесен. Това предлага предизборният щаб на управляващата партия.

Забраната за приемане на дарения ще важи от 24.09.2011 до 30.10.2011 г.

Според ГЕРБ това ще даде възможност за провеждането на прозрачна и открита предизборна кампания както на кандидатите за кметове и общински съветници, така и на президентската двойка.

„Такова решение ще гарантира и на избирателите на ПП ГЕРБ, че техните гласове ще бъдат дадени за конкретни политики на партията и кандидатите ни и няма да ги обвърже и направи зависими по никакъв начин от определени корпоративни интереси.

Това ще гарантира и занапред тяхната независимост в работата им в местната власт и президентска институция“, се посочва в писмо на щаба.

Предлага се ГЕРБ да финансира своята кампания единствено и само със средствата от държавната субсидия, която получава.

Предизборният щаб предлага още по време на кампанията всяка седмица на сайта на партията в публичния регистър да бъде оповестявана информация за разходите на ГЕРБ в предизборната кампания. Тя ще бъде предоставяна и пред Сметната палата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
3
 
16
 
! Отговори
от къде взехте парит преди 12 години
- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина- отговаря Цветанов. - А там кой ги слага - продължава следователят. - Тъста ми ги слага - отговаря Цветанов. - А на него кой ги дава - пак пита следователят. - Аз му ги давам - казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате - пита следователят. - От скрина....
92
5
 
7
 
! Отговори
Nasko преди 12 години
E s tazi kontrabanda deto vurtqt , nikakvi dareniq ne im trqbvat na GERB.
91
3
 
7
 
! Отговори
M преди 12 години
Така накратко е звучало обаждането на тогавашния министър, който бе и водач на евролистата на социалистите.Електоратът на червените обаче бил въодушевен. По-възрастните хора, които получили обаждането, дори не са и разбрали, че става въпрос за аудиозапис.Бабите били убедени, че са говорили лично с Калфин и Станишев и са изпадали в истински транс от оказаната им висока чест.Е, две години по-късно голям праз?! Пак сме същите, но по-зле Може би пак ще чуем мазните им гласчета да ни призовават да гласуваме за тях, но нека повече грешки да не се случват, защото ние всички ги плащаме
90
4
 
6
 
! Отговори
M преди 12 години
Здравейте, обажда Ви се Ивайло Калфин. Искам да Ви напомня, че в неделя избираме депутати за парламента на Европа. Нека да изпратим там подготвени хора и професионалисти. Призовавам Вас и вашето семейство да гласувате с бюлетина 6.
89
4
 
16
 
! Отговори
поредни лъжи безсрам преди 12 години
АМИ ТЕ ГИ ВЗЕХА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЧРЕЗ РЕКЕТА ВЪРХУ ЧАСТНИЯ БИЗНЕС:10% ОТ ПЕЧАЛБИТЕ НА АЛКОХОЛНИЯ БИЗНЕС,ОТ КОНТРАБАНДАТА НА ЦИГАРИ.В ПЛОВДИВ Е ПУБЛИЧНА ТАЙНА,ЧЕ ВСЕКИ ДЕН ПОЛОВИН ЧАС ЦИГАРЕНАТА ФАБРИКА ПРОИЗВЕЖДА ЦИГАРИ БЕЗ БАНДЕРОЛ,КОИТО ИЗЛИЗАТ НА ЧЕРНИЯ ПАЗАР И %-ТЕ СА ЛИЧНО ЗА БОКО И ГЕРБ.30% С НАЧИСЛЕН ДДС ОТ ВСЯКА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА-ЗА БОКО И ГЕРБ + МУТРЕНСКИ РЕКЕТ В/У ВСИЧКО И ВСИЧКИ.ИЗТОЧВАНЕ НА РЕЗЕРВА И БЮДЖЕТА.ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ СА ИМ БОНУС,А И ЖУРНАЛИСТИТЕ ТОЧАТ ЛИГИ И ОБСЛУЖВАТ ЛАКЕЙСКИ
88
1
 
6
 
! Отговори
vesko преди 12 години
Днес минах три пъти по една плевенска улица в жкСторгозия.Две скучаещи *** ме ме закачиха "Бате ,цигарки?Радостно е ,че все още някой ми вика "бате",обаче май Дянков е прав точейки балтия за хората на Ц.
87
4
 
8
 
! Отговори
ЕЕЕЕ преди 12 години
Та за какво са им дарения , ако ги изберем отново, ГЕРБ ще дават дарения на пенсионерите , децата , работещите. В момента Борисов сложи ръка на каналите за наркотици , оръжие , контрабанда и Еврофондовете . Срещу това този кутрак даде на Мафията Частните Пенсионни Фондове , Здравната Каса и направи Частните Съдии с неограничена власт . НАП и НОИ са в частни ръце .
86
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 12 години
до Календарчо,след това отиват в спец.съда ,ще бъдат първите клиенти.
85
4
 
7
 
! Отговори
Мировенец преди 12 години
ВАНЬО ТАНОВ И ЦЕЦКО УРЕДИХА КАСАТА НА ГЕРБ, С ПАРИ ЗА ИЗБОРИТЕ ОТ КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ .
84
3
 
4
 
! Отговори
ВинеткаВинеткова преди 12 години
Борисов, Карагьозова и "Бойковата чета" вече се уредиха с стотици милиони, така че не се преитеснявайте деца за утрешният ден. Ние мислим за вас и вашите пари.;-))))))))))))))))))))))))))))))))
83
3
 
2
 
! Отговори
Календарчо преди 12 години
Забраната за приемане на дарения ще важи от 24.09.2011 до 30.10.2011 г.:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
82
3
 
5
 
! Отговори
БоСимеонов преди 12 години
А и дори да има дарения кой ще ги проверява. Цецо ли
81
1
 
5
 
! Отговори
KOKO преди 12 години
Всичките сте за на топло...Къде в света партиите се издържат от държавния бюджет = народа,освен в Китай,Куба и Севърна Корея...!? От къде на къде аз ще издържам дпс,герб,бсп...т.н...Търсете си спонсори ако ги намерите разбира се,ама от хазната е по лесно да ги вземете без да работите...неудачници..Дянков да спе да ги издържа,иначе на вън до един..***
80
2
 
7
 
! Отговори
Баш Бей преди 12 години
Кви дарения бе. Всичко в тая държава е мое. Като изгоня и последния българин ше видите че е така. Магистралите и залите си остават за мен си. Цецо апартаменто взима апартаментите. Който остане ще е под строг СРС контрол. Вии не сте ора вии сте раби. Хаххахахаха. Дарения ли? Нема нужда. Аз това ако съм го поискал да съм си го взел.
79
3
 
10
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
Не искам да ми дарявате, аз ще си открадна, колкото ми трябва.
78
2
 
3
 
! Отговори
BSP I DSB OBEDINENI преди 12 години
NIE ISKAME DARENIQ VSQKAKVI.NIE NQMAME SKRUPOLI,VAJNO E DA LAPAME KAKTO SI ZNAEM
77
1
 
7
 
! Отговори
dido преди 12 години
каквото ида прави герб разочарова електората си и вече е трудно да върне доверието.Особено министър Дянков е най компроментирания и ще повлече герб надолу
76
2
 
10
 
! Отговори
pissed off преди 12 години
Не ще ама не спира контрабандата?
75
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз пък искам да даря. Искам да даря едно дилдо. Да си го ползват с кеф.
74
2
 
10
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
Ох, честните и неопетнени гербчета, сега пък скромността им е на мода. Само се чудя след тия отличници кой ще дойде на власт. На кой да си дам вота, че не виждам ?