Джипове не съм купувал, разбесня се Найденов

Отрече да е давал 4 млн. лв. за нови коли в министерството
Обновена: 14 сеп 2011 09:19 | 14 сеп 2011 09:19,
82
Джипове не съм купувал, разбесня се Найденов
Снимка: архив Булфото

"Откакто аз съм министър, не е купуван нито един автомобил в администрацията на министерството", обяви в ефира на Нова телевизия Мирослав Найденов.

Така той опроверга публикация за закупуването на луксозни джипове за 4 млн. лева от администрацията на министерството му.

Найденов обясни, че от 2009 година от Агенцията по храните е купен един-единствен автомобил.

"Това е тази „Тойота Ландкрузър”. Имаше епидемия от шап и тогава ЕК отпусна средства в размер на около 4,1 млн.- средства, които да отидат за оборудване, транспорт, за дезинфекция, машини", поясни министърът.

Той все пак призна, че през 2008 г. са купувани високопроходими автомобили, които са оборудвани като противопожарни автомобили за нуждите на Агенцията по горите за 4 млн. лв.

Тази сделка е от 2008 г., натърти министърът, т.е. периодът преди встъпването в длъжност на правителството на ГЕРБ.

"Статията е тенденциозна и е направена с цел да провокира общественото мнение. Тя не отговаря на истината”, категоричен бе Мирослав Найденов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
georgi преди 12 години
Само така, всеки министър, депутат, шев на комисия, кмет и др. с луксозно возило. Нашата богата държава трябва да мисли и за управниците си. При толкова малко държавни и др. бюджетни инстанции, нищо не пречи на богатата ни татковина, да се возят на най - скъпите возила знаийни и незнайни нейни ръководители и бкагодетели.....
80
1
 
1
 
! Отговори
лъвица преди 12 години
Ако ловното лоби каже ще купи всичко, че те нали махнаха Г.Костов.....ловното лоби са: Дачев, Радославов, Емил Димитров, Н.Нинов и т.н.
79
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми вие какво искате да купи бе, как ще се качва в планините. Естествено,че ще купи Тойота Ланд Крюзер. поне разбира от коли човека.
78
3
 
2
 
! Отговори
ми преди 12 години
Падналите от звездите!Романа е много интелесен -в него се разказва за чужди на Родината ни пазители на закона пишещи на клавиатура с маймунско ..а..Интересното при тези герои е това-че роднини са им винаги такива.които са откраднали личните им документи или са унищожили точно тази част от рода им -която не манипулира с чуждиците в езика като ползва корана или техническата служба за унищожение-налечена ДС.
77
1
 
7
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
Щом не купувал нови значи купувал, кола на 4мес)))
76
2
 
12
 
! Отговори
селянин преди 12 години
Този врачански доносник защо се е разбеснял.Я мухакнете една инжекцийка против бяс.До ония денходеше да топи другарчетата в комсомолската организацийка сега реве.
75
3
 
13
 
! Отговори
МАРИН преди 12 години
КВО СЕ Е РАЗБЕСНЯЛ ПО СКОРО ДА СЕ РАЗБЕСНЕЕ ПРОКУРАТУРАТА И ДА МУ НАМЕРЯТ МЯСТОТО НА ТОЯ ***.ЗАРАДИ ТОЗИ НЕКАДЪРНИК МНОГО ХОРА НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ ПО МЕСТА БОЙКО ДА ГО ЗНАЕ
74
2
 
7
 
! Отговори
Пенев преди 12 години
Може и да е накиснат, но нека види добре ли е той като кисне някого, за да запази кожата си. А той го прави всеки божий ден и хич не му мига окото. Далаверите му продължават. Ще внидим до кога ще е това чудо невиждано
73
4
 
13
 
! Отговори
Калинка преди 12 години
А знае ли някой какъв е личния автомобил на Найденов?- Тойота- Ландкрузер- с него министърът обикаля имота си във врачанския балкан- първо частно ловно стопанство- а познайте как си го е купил парцала мръсен, същият бе накичен със камерки и микрофончета от Ц.Ц покрай разработката на Миро за корупция, интересно защо Яне и Патрашкова млъкнаха изведнъж- може би защото брат и е във фонд земеделие и трябва да бъде запазен, пък и не вярвам Миро - мазния да не си е платил, но определено е ***
72
3
 
9
 
! Отговори
не беше ли ... преди 12 години
този шев на екоравновесие и който източи сума пари с 'любов' към кученцата и без да му мигне окото за стотиците нахапани ... няколкото убити хора ... и безбройните мръсотии по улиците ??Ами като и ББ е кучкар .. как няма да е така - свещено животно на ГЕРБ - *** ... това е религиозна партия
71
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като дойдат еврокомисарите на проверка-от трена директно на едно високопроходимо муле.Но за лади,ниви и жигули не давам 5 пари.На всеки от нас се е случвало по времето на соца да закъса в чужбина(гдр или полша)с москвич или запорожец и да го бутат,за да запали.Няма такъв срам!
70
3
 
2
 
! Отговори
Дрът Сиганин преди 12 години
СЕКЕДЖЕМ НА ДЖИПКАТА ТИ НА КОРМИЛОТО ОТГОРЕ и хас ми чорайбе ин филиети
69
2
 
7
 
! Отговори
до гората преди 12 години
***, да не би да ги е купило министерството бе,я чети неграмотна *** и тогава пиши или като не разбираш за какво става въпрос си зарови зурлата в помията и я изсърбай,по-добре сега отколкото октомври ще свикнеш по-бързо от останалите *** и ще имаш опит дотогава и така ще излочиш повече от тях,нерез скупен.
68
5
 
11
 
! Отговори
ddt преди 12 години
Полковник от ДС, не е точно така.Миро работеше в агенцията по ветеринарен контрол и той подписа разрешението,да бъде внесено 20 годишното месо.После Войнов го изгони,като стана скандала,и Миро стана кучкар на общината...
67
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на обикновенните хора и е бедна фантазията тия с кви пари разполагат
66
8
 
7
 
! Отговори
до 13 преди 12 години
Абе *** като не можеш да докажеш нещо не се цитира бе борсук,аз също мога да кажа как червените антибилгарски *** издевателстваха над населението заедно с теб в продължение на 60 и кусур год. нали ? мълчете си бе родоотстъпници долни,смъртните присъди са ви малко за зулумите които сторихте на населението на Б-я,ходи събирай царевица за зимата борсук че да има с какво да се храниш в хралупата си.Мътрви сте с вашата партия,но защо виете като проскубани *** не зная.
65
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
господ бави ама не забравя -колко гладни деца заспиват вечер в българия
64
5
 
18
 
! Отговори
гора преди 12 години
лъжеш *** дебела, лъжеш. преди няколко месеца всички директори на горски стопанства се снабдиха с чисто нови тойоти рав-4 за по 50-60хиляди и въпреки че имат по 7-8 лади "нива" на разположение
63
7
 
7
 
! Отговори
до 51 преди 12 години
Ей много *** болшевик "шеф" се пише с "ф" а не като тебе *** с "В" накрая.*** прости не сте ходили достатъчно на училище защо не сте спазвали максимата на бившата бг мумия че повторението е майка на знанието,с купените си дипломи ето до къде са ви довели майките ви и бащите ви,долни,гнисни и *** червени ***.
62
2
 
1
 
! Отговори
До ddd преди 12 години
Я пробвай пак да напишеш думата "субсидия" :)