Джипове не съм купувал, разбесня се Найденов

Отрече да е давал 4 млн. лв. за нови коли в министерството
Обновена: 14 сеп 2011 09:19 | 14 сеп 2011 09:19,
82
Джипове не съм купувал, разбесня се Найденов
Снимка: архив Булфото

"Откакто аз съм министър, не е купуван нито един автомобил в администрацията на министерството", обяви в ефира на Нова телевизия Мирослав Найденов.

Така той опроверга публикация за закупуването на луксозни джипове за 4 млн. лева от администрацията на министерството му.

Найденов обясни, че от 2009 година от Агенцията по храните е купен един-единствен автомобил.

"Това е тази „Тойота Ландкрузър”. Имаше епидемия от шап и тогава ЕК отпусна средства в размер на около 4,1 млн.- средства, които да отидат за оборудване, транспорт, за дезинфекция, машини", поясни министърът.

Той все пак призна, че през 2008 г. са купувани високопроходими автомобили, които са оборудвани като противопожарни автомобили за нуждите на Агенцията по горите за 4 млн. лв.

Тази сделка е от 2008 г., натърти министърът, т.е. периодът преди встъпването в длъжност на правителството на ГЕРБ.

"Статията е тенденциозна и е направена с цел да провокира общественото мнение. Тя не отговаря на истината”, категоричен бе Мирослав Найденов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** алчен и лаком! Виж си фалшивия стандарт за качество на храните! Всичко си остана същия ***, хората пак си ядат същите неща ,само дето цените на всичко скочиха в пъти! За кого работиш ти бе?
60
8
 
8
 
! Отговори
тъпи комунета преди 12 години
не четете ли бе или пишете по инерция,вие какво искате да си купи допотопна УАЗ-ка или военна ГАЗ-ка бе ***,с какво да се качи по Странджа планина и да проверяват районите с шап,лайте мамка блшевишка ***,свършихте отивате на свиждане с мумията на Русия и се молете путакът Путин да ви храни с кучешки консерви,а може би за вас е по добре да ви интернира при росомахите нали сте диваци сред природата ще се чувствате по животински.
59
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нямам думи-------------------------нагли хора
58
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЛЪЖА
57
4
 
12
 
! Отговори
e.t. преди 12 години
Тия ни хванаха за канарчета. За тия пари щяха да купят поне 3 джипа приличен клас, дори и тойота RAV 4. Има и други сносни марки, мицубиши, хюндай, WV и др.
56
5
 
14
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
Ами що министъра не знае какво правят малките тикви? Оставкааа!!! Пак друг е виновен!
55
2
 
11
 
! Отговори
балък преди 12 години
Предишните крадяли и пари нямало! Сегашните не крадат и правят икономии - пари пак няма! Няма вече и резерв! А всичко се вдигна двойно! От захар до данъци и парно!!!
54
5
 
5
 
! Отговори
четец преди 12 години
до 38 ,ти защо не си прочетеш написаното поне веднаж.той казва че министерството не е закупило,а че отделните обл.дирекции са си купили е отделен въпрос.аз не виждам коментари,а само злобни обиди и нападки без никакво основание и доказателства.поне малко се замислете като нападате някого дали има друг освен вас да ви чете и повярва на глупостите.
53
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кучкарят на мутрата - от нагъл по-нагъл. И крадлив като шефа си.
52
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И този нагъл като мутрата. За борба с шапа си купили "Ландкрузър.
51
2
 
10
 
! Отговори
обява преди 12 години
Трепем шап с Ландкруизър! Може и шапки!
50
3
 
16
 
! Отговори
не беше ли ... преди 12 години
този шев на екоравновесие и който източи сума пари с 'любов' към кученцата и без да му мигне окото за стотиците нахапани ... няколкото убити хора ... и безбройните мръсотии по улиците ??Ами като и ББ е кучкар .. как няма да е така - свещено животно на ГЕРБ - *** ... това е религиозна партия
49
2
 
16
 
! Отговори
35 преди 12 години
Не че защитавам руските машини в лицето на Нива и разни там, но само от личен опит да споделя, че преди години в Русия на 600 км. от полярния кръг където температурата е между -20 и -45 градуса зимата и пътищата са лед и сняг никога не сме имали проблем с Нива ама никакъв аз тази кола съм я признала още тогава иска ми се да видя Тойотата при такива условия паркирана под 2 метра сняг и работеща при такива темепратури колко ще издържи? Иначе харесвам Тойота, но това си е разточителство на този х**
48
3
 
12
 
! Отговори
националист преди 12 години
Пуснете го на народа този бездарник и ще видите как ще признае работи които не сме и предполагали че правят.Те това заслужават народа да ги съди.
47
0
 
2
 
! Отговори
ddd преди 12 години
До 44 За такива като теб заблудени нещастници казват :" Смехът или гневът на божеството " !!!Може само да те съжалява човек !!!
46
5
 
20
 
! Отговори
МАЗНИЯ ЛЪЖЕ преди 12 години
МАЗНИЯ ЛЪЖЕ - ОТВОРЕТЕ САЙТА АН АГЕНЦИЯТА ПО ХРАНИТЕ И ТАМ ЩЕ НАМЕРИТЕ ОБЯВА ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА СУУУПППЕР ЛУКСОЗЕН ДЖИП . В ТЕХНИЧЕСКАТА ХАРАКТЕРИСТИКА СА ИЗПИСАНИ ТАКИВА ИЗИСКВАНИЯ И ЕКСТРИ ЧЕ ДА СЕЧУДИШ КОГО ЩЕ ВОЗИ ТОЯ ДЖИП. ТОЗИ СЕЛСКИ МЕСАР КОГО ЛЪЖЕ -НАС ЛИ ДЕТО ЩЕ МУГО КУПИМ. ТОЯ СЪЩИЯ ПРЕДИ ГОДИНИ ВНЕСЕ 20 ГОДИШНОТО МЕСО И ОТНОВО НЕ ПРИЗНА. ОЩЕ ВЕДНАЖ СЕ ПОТВЪРЖДАВА ИСТИНАТА , ЧЕ ЗА ГРОБАРИТЕ ЛЪЖАТА СИ Е КАТО ДОБЪР ДЕН. ЛЪЖИ И КРАДИ , ТОВА Е ДИВИЗА ИМ- ШМЕНТИ КАПЕЛИ
45
4
 
18
 
! Отговори
Полковник от ДС преди 12 години
Преди да стане министър, Мирослав Найденов беше шеф на фирмите, които внасяха 20 годишно месо, бракувано от резервите на Ирландия и Аржентина.
44
5
 
16
 
! Отговори
13 преди 12 години
Със сигурност знам, че много лъже и краде - работя във фирма,занимаваща се с продажби на земеделска техника-- знам го от наши клиенти, но...не мога да го докажа!!!За проект от 2 милиона евро,беше поискал подкуп от 2 милиона лева!!!Естествено, не му ги дадоха, а проекта се осъществи, защото беше стойностен и по всички изисквания на ЕС -говорим за 2009г!!!
43
9
 
3
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
До 42: Никой не взема насериозно *** малограмотни ***. Първо завърши 2 клас, после говори за политика, ***.
42
5
 
7
 
! Отговори
ицо преди 12 години
Ти ли ,ти ли? Долен,подмолвен аграр.....