В България вече има мъжкари като мен, Плевнелиев и Борисов!

Христо Стоичков с дълго писмо в подкрепа на кандидата на ГЕРБ
Обновена: 16 сеп 2011 14:57 | 15 сеп 2011 16:04, Красимир Ангелов
861
В България вече има мъжкари като мен, Плевнелиев и Борисов!
Снимка: Булфото

"Аз, Христо Стоичков, заставам с името и целия си авторитет зад Росен Плевнелиев и новото бъдеще на България".

Това е написано в изявление на футболната легенда Христо Стоичков, изпратено до Агенция “Фокус”.

В него легендарната осмица обяви категорично, че подкрепя кандидата за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев.

"Седми ден гледам провалени политици, които се упражняват върху името и авторитета на човек, който спечели доверието на всички европейски институции и на всички българи. Това е причината, за да изляза днес и да защитя Росен Плевнелиев", започва писмото на Камата.

"А истината е, че същите тези провалени политици, които от сутрин до вечер се разхождат по медиите и хвърлят гнусни и безпочвени обвинения, че някой е прикривал искан подкуп, същите тези стари муцуни предлагаха на мен да ми помогнат и да ми уредят проблемите с данъчните власти в България срещу пари. Що за наглост и безочие е това тези, който са ми искали подкупи на мен, днес да ходят и да обвиняват някого в корупция и да му петнят името“, продължава изявлението на легендата на Барселона и родния футбол.

В писмото си футболистът дава и своята рецепта за успех на нацията - "само с труд и честност".

"С такива качества аз и моите съотборници през 1994 г. направихме всичко възможно за славата на България. Но, за съжаление, какво получихме след години ние – плюха ни провалени политици, за да си вдигат нищожния рейтинг и платени журналисти, които и до днес обслужват интересите на бившата номенклатура. Така плюем днес и по волейбола, и по футбола, и по България, и по Плевнелиев, и по Борисов, и по Цветанов. Защо никой не си зададе въпроса – какво мога да направя аз за България?“.

"Само че в България вече има мъжкари като мен, Плевнелиев и Борисов, които сме готови да стигнем до край! Всички, които плюят по нас с цялата си компроматна машина, са като овца без история. Примери – колкото щеш!“, изригна Камата и продължи:

"Къде са НДСВ – няма ги. Къде са БСП – всички до един са разделени, нямат треньор, нямат отбор и няма да спечелят. Разберете, че няма да успеете по тоя начин – плюейки хората, плашейки пенсионерите и т.н. Със страх не се печели, печели се с отбор като нашия.“

В края на писмото си легендата на родния футбол призовава всички, които са нападали Росен Плевнелиев да се извинят.

"Уважаеми провалени политици, всички вие, които се изредихте да ритате по авторитета на Росен Плевнелиев, който всяка една стотинка и всяко едно евро е изкарал с труд, а не с далавери, както бяхте свикнали вие, откажете се докато е време. Имайте достойнство, поне се извинете, направете го поне за този човек, на който му повярва Европа, на който еврокомисарите му дадоха парите, за да построи на българите магистрали и пътища, каквито вие само обещавахте.

Г-н Плевнелиев, не губете кураж, както аз не го загубих. Не сте сам, много сме тези които Ви вярваме", завършва в изявлението си Христо Стоичков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


861
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
862
8
 
32
 
! Отговори
boro преди 12 години
ице колко ще е твоята далавера- от този стадион.ти също си българин и трябва да *** кинти. но дано да са малко.
861
8
 
33
 
! Отговори
А-а-а преди 12 години
До Я: А-а-а не е 170, а 130! Кой ли му е решавал теста???
860
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди години пераха парите на Депутатите СИК ВИС и разни групировки, в момента го правят чисто икономически и чисто политически футболисти от рода на Стоичков, Лечков, Боби Михайлов.. едно и също, ясни сте ми ГЕРБ, шуро баджанащина !
859
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е важно дали г-н Топка да ли е направил известна България или не, важно е малко и акъл да имаш, куха глава с развален Енглиш и Bulgarski не става..
858
9
 
34
 
! Отговори
Я преди 12 години
Ицо може да е ***, но я му вижте IQ-то! Повече от 170, к`во ще кажете, а?!!?
857
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв авторитет бе, Христо, то нищо не остана от едно време, последните години толкова излагация, че просто всичко унищожи...
856
9
 
46
 
! Отговори
Ха преди 12 години
Мъжкари са, ама ***. Единият е много интелигентен благодарение на прочита на световния бестселър Винету, а др. още учи азбуката. Да ни е честит новия елит !!!
855
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да ви ... у мъжкарите ... - сега си пуснете и по един език ...
854
8
 
39
 
! Отговори
889 преди 12 години
не само, има и куп друго неща, с които сме известни, може и да не си чувал за тях, но не е в това въпроса... Стоичков беше известен по цял свят когато беше играещ футболист, като треньор вече и виетнамците вече не го искат...като не знае кога да спре за да не си окепазява името, проблема си е негов
853
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е как бе г-н Стоичков.. нали сте едни и същи хора от рода на 1000 човека в България.. дето сте добре.. нас нормалните хора питаш ли ни ? с 300 лева да ли заставаме зад тях ? :)
852
23
 
35
 
! Отговори
baj hoj преди 12 години
Уважаеми световно неизвестни драскачи, България е известна освен с киселото мляко и с този оплют от вас човек. Ако някой от вас иска да му каже, че не е мъжкар , да се представи кой е чувал за него и да говори.
851
10
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
еййй Ице не говори за политика ще си смешен и жалък гледай си футбола
850
8
 
37
 
! Отговори
Димитър преди 12 години
Всичко ми е ясно, само едно не - кой му редактира писмата, че да изглеждат човешки?Не коментирам съдържание, не коментирам позиции, само казвам, че ТОЗИ така не може да се изразява (а беше време, когато го наричах Ицо!)
849
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ейй Ицеее голема работа си брат ама в 7 клас не знаеше таблицата бе човек
848
9
 
49
 
! Отговори
dier преди 12 години
В българия няма мъжкари, има Простаци като теб.
847
10
 
61
 
! Отговори
Гоце преди 12 години
Прав е Ицо, да вече в България, на власт ИМА такива като него (простаци....)
846
10
 
36
 
! Отговори
geineral i Ico преди 12 години
Ico, ponee nemoesh ni da pishesh ni da 4etesh-kaji na zena si 4e ne si ii izneveril s Boika Borisova, zastoto Boiko te *** koeto e za budesteto na vnucite ti. ako nemoesh da si platish danacite-davai zadnik, prisadisi ***, prai svirki-horata ste te iceniat s ov4i pogled
845
11
 
33
 
! Отговори
1+8=plevnia преди 12 години
ein zi acht zu Plevnia drynein=Boboacht= Ico osmicoi plevniata se rzaklati a ot tam izliza siniata ideia po beli gasti prez koito prozirat kato turski karamfili kyrvavite im hemeroidi
844
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
всичко опира до възможностите на органа в черепната кутияу някой е по-развит, у други закърнял, тори трети е пустота вътре
843
13
 
56
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Като футболист е забравен отдавна.Като треньор-кръгла нула, не става и за В група.Можеше и да останем с добрите спомени за него като футболист-но господина иска да се изложи до край, да падне до дъното.Е, направи го.