Глобиха Михаил Миков заради боядисване на пешеходна пътека

БСП „скочи“ на Цветан Цветанов
Обновена: 16 сеп 2011 14:29 | 16 сеп 2011 11:42,
337
Глобиха Михаил Миков заради боядисване на пешеходна пътека
Михаил Миков. Снимка: БСП

Левият депутат Михаил Миков е бил глобен от МВР-Видин за това, че заедно с други родители решили да боядисат пешеходна пътека пред училище в града.

За това съобщи пред журналисти в парламента колегата му Корнелия Нинова. Според Нинова на Миков бил съставен акт за това, че в организирана престъпна група по случай 15 септември под формата на доброволен труд заедно с други родители боядисали пешеходната пътека.

„Предизборната ситуация започва да придобива парадоксално измерения, за което директно обвиняваме председателя на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов”, оплака се Нинова.

В копие от акта, който самите социалисти предоставиха на медиите обаче, не се използва понятието „престъпна група”.

В акта, съставен на 14 септември, който е за административно нарушение, пише: „Организира група и сам е участвал в изграждането на пътна маркировка (пешеходни пътеки), без да му е възложено от собственика или администрацията.”  

В обяснението пред полицията Миков е написал, че извършеното е обществено полезно, а липсата на маркировка крие опасност за живота на гражданите.

Корнелия Нинова продължи с „парадоксалните” според нея примери в предизборната кампания и цитира друга случка. В същото време в Бяла Слатина ГЕРБ са окосили градинка и са поставили табелка „Окосена от ГЕРБ”.

„Щом са стигнали дотам да използват МВР за такива деяния, как ще работи то при сериозните сигнали по време и преди избори?”, попита депутатът.

Нинова призова вътрешния министър Цветанов най-накрая да се самоопредели и да престане да страда от раздвоение на личността си като председател на предизборния щаб на управляващата партия и като министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
277
4
 
7
 
! Отговори
BOJE BOJE преди 12 години
SEGA KATO DOIDE VREME ZA TURSHIITE TREBE DA PITAME TIKVATA I PAPESHA ZA RAZRESHITELNO
276
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
серГЕЙЧО,кутевци,курумбашевци,КУРнелийки...тия ще психясат до изборите....а за някакви си 15 процента заслужава ли си ??? :)
275
2
 
4
 
! Отговори
Абе, Манчо преди 12 години
Пука му на някой ,че *** от Горно Нанадолнище се изходил в гащите си ,а не в тоалетната....
274
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
божееее с какви простотии се занимава тая *** от бсп....мили боже водете някаква позитивна кампания стига плюене и тъпизми!кажете това ще направим,това ще стане....с тази черна кампания пак ще ревете на пресконференцията след изборите..
273
3
 
8
 
! Отговори
Извинение! преди 12 години
Извинявам се на М. Миков , както и на всички вътрешни министри преди него за всички мои критики и лоши думи към тях! На всички без изключение до министър Д, Стоянов включително! В т.ч. и на министър Начев!След ЦвЦв всички те изглеждат като пълни професионалисти и почтени политици!
272
4
 
14
 
! Отговори
Манчо преди 12 години
Браво на Цецето Цветанов- унищожителя на ГЕРБ . Всеки ден ново двадесет за ББ.Никога повече няма да гласувам за вас,по точно докато този ЦЦ е в ГЕРБ.ГЕРБ губи вече всеки ден от електората си заради ЦЦ и неговите способи от времето когато е служил в ДС.За мен този прави пари и вероятно ще се окаже ,че тези апартаментчета и къщички са жълти стотинки в сравнени с това което ще има след падането на ГЕРБ
271
3
 
6
 
! Отговори
до 252 преди 12 години
маркировките във Видин, както и в другите населени места, са задължение на местната управа, а не на ГЕРБ.
270
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имам чувството че БСП или РЗС са платили на всички *** във форума да агитират по такъв ужасен начин за ГЕРБ, за да отвратят хората от ГЕРБ. То почти няма нормален пост за ГЕРБ, а познавам привърженици на ГЕРБ и са все порядъчни хора, а не ***.
269
3
 
7
 
! Отговори
baj hoj преди 12 години
Защо никой не предположи, че полицая съставил акта си е отмъстил на бившия си шеф. И аз ако мога и аз ще му прасна един акт.
268
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми Михов,като не става за нищо друго(както повечето другари ) да му разрешат пък да рисува по асфалта. То няма нищо общо с краденето и лъгането ,но все пак е нещо по-различно и безвредно за обществото...
267
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Миков що не боядисваше до сега пешеходни пътеки, ми се сетил преди изборите, ааа? Долна *** популистка.
266
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 264. Да ме извиняваш но административно нарушение е това което е посочено в закона като такова и обърни внимание, което е общественоопасно. Запълването на дупка е общественополезно деяние и следователно не подлежи на санкция. Ако там е имало пътека ще ги накаже, ще видите. Ако е нямало Миков не е оторизиран да поставя пътека където реши. Това е.
265
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе тия от бсп тотално изперкват преди избори,на предишните не бяха брадви,секири ,плюене и народа ги навря на кучето в ***....но нормално е да психясват то колко пъти поред Бойко го *** на избори....
264
5
 
3
 
! Отговори
VIC NA DENIA преди 12 години
CVETANOV PITA MIKOV--ZA6TO NARISUVAHTA BELITE LINII----ZA DA SE OTKROIAVA KAFIAVATA LINIA BE GALFON
263
6
 
11
 
! Отговори
кучемраз преди 12 години
страх ли ви е бе *** на герб?
262
6
 
13
 
! Отговори
Кирилов преди 12 години
А след изборите пред комунистическата централа трябва да сложат табела: "Покосена от ГЕРБ" :)))))
261
8
 
11
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Смърт на комунизмът и неговите изчадия
260
3
 
5
 
! Отговори
До 256 преди 12 години
Цветанов не може да ги накаже за това нещо, защото те са спазили закона. Има много такива случаи. Преди време едни хора бяха запълнили дупка на околовръстния път, пред техен терен и също ги глобиха.
259
2
 
9
 
! Отговори
IND преди 12 години
Не е зле да се напомни, че маркировката на платното е част от пътните знаци и поставянето на каквито и да е такива без разрешение от случайни лица си е сериозно нарушение на закона. Утре всеки ще си боядиса по една зебра на улицата пред дома му, да не му се налага да се оглежда когато се прибира от кръчмата.
258
3
 
5
 
! Отговори
до 252 преди 12 години
а защо е тръгнал да я боядисва сега, а не преди 2 години докато беше министър и отговаряше и за пешеходните пътеки? Нещо много се разработихте напоследък май, а?