Първанов: Чудно как Дянков ще вкара в музей АЕЦ "Козлодуй"

“Твърдият тон на министър Младенов за Шенген звучи неадекватно”
Обновена: 19 сеп 2011 20:15 | 19 сеп 2011 19:58, Елка Василева
242
Първанов: Чудно как Дянков ще вкара в музей АЕЦ "Козлодуй"
Снимка: Архив Булфото

Интересно би било как Симеон Дянков ще вкара в музеите обекти като АЕЦ "Козлодуй", НДК и "Нефтохим", строени през социализма, които се експлоатират много добре и в момента. Това каза президентът Георги Първанов в коментар на изказване на вицепремиера Дянков при откриването днес на музея на социалистическото изкуство, че "комунизмът и социализмът отиват там, където принадлежат - в историята".

"Мисля, че подобно деление и незачитане на онова, което е построено в години, доста градивни за страната ни, не говори за добра политическа култура", каза Първанов.

Още по темата

Президентът заяви, че "твърдият тон" на външния министър Николай Младенов по темата "Шенген" звучал "малко неадекватно" и не е сигурен, че това е верният тон. "Много исках през тези две години външното министерство да има такава активна и твърда позиция. Това обаче отсъстваше, когато трябваше да се защити интересът на България по темата "Шенген", посочи Георги Първанов.

Президентът каза, че той е "най-голямото опровержение на социологията в президентските избори".

"Когато стартира кампанията преди 10 години, изоставах в проучванията, а знаете какво стана още на първия тур", каза президентът.

Според него резултатът от тазгодишните президентски избори ще остане неизвестен докрай, което ще поддържа "едно благородно напрежение". Това ще задължава кандидатите да отстояват политика, а не просто да си разменят лични реплики, допълни Първанов, цитиран от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
2
 
3
 
! Отговори
111 до 157 преди 12 години
Мариана Попова ми каза.Ти май ревнуваш!
155
3
 
2
 
! Отговори
gmitich преди 12 години
Moje da si Goce, no si goliam, nacheten, erodiran ...... i Blaganameren, koeto e dobre za Naroda!
154
4
 
5
 
! Отговори
Бай Тошо преди 12 години
До 154Пич, кви ги дрънкаш? По лишен от смисъл коментар не съм чел.До *** дет ми слагат минуси - добре бе мама му стара. Не ядяхте ли бананите и портокалите с корите през любимия ви соц? Освен разбира се ако не сте били от висшите етажи на партията. Тогава сте яли само черен хайвер разбира се :)
153
3
 
3
 
! Отговори
До 155 преди 12 години
Интересно от къде си толкова гъстак с Гоце, че знаеш как му миришат зъбите ?
152
3
 
7
 
! Отговори
гцб преди 12 години
90 % от пишещите не са били родени през 89 година, но карай нека говорят в правова държава живеем и всеки има право на мнение!
151
2
 
6
 
! Отговори
111 преди 12 години
Гоце,я вземи да си измиеш жълтите зъби,че като говориш много мирише...
150
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Абе, хора, помислете преди да пишете. Да не мислите че когато сте вземали 200 лв заплата тук /то сега стана ясно че си е било супер на онези цени, защото и сега има 200/ в "западната" Европа са ходили с мобифони по джобовете по 100 лв парчето и айфони, и лаптопи, и джипове са карали..... изобщо - лайф из лайф. Какъв зор видяха и те, много добре си знаят. Сега работи Китай, ама цял свят ще носи кризите и ще плаща сметките на този лайф. /между др. в Европа масово карат велосипеди/
149
9
 
11
 
! Отговори
Бай Тошо преди 12 години
Г-н Първанов иска да искара черното бяло. Едва ли не през комунизма,видиш ли ти, се е строяло и имало икономика. . Какво? Смешници. Една магистрала до морето за 50 години не са успели да направят. Уж всеки има работа ама портокали се ядат само на Коледа. Защо го имаше този дефицит на стоки? Защото икономика нямаше. Всичко беше една голяма лъжа. Всичко се спонсорираше от СССР.Черното никога няма да е бяло. Комунизмът беше епохата на мутрите и далаверите.Икономика НЯМАШЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
148
2
 
6
 
! Отговори
до 135 преди 12 години
Стискам ти палци да не се върне.
147
2
 
11
 
! Отговори
Koце преди 12 години
Гоце,айде бе,кога ще си ходиш?10 години ти се нагледахме вече...
146
0
 
0
 
! Отговори
охо охо охо преди 12 години
аааааа тя ходила ей много бира пих май . нищо хайде другото лято да се обади ако иска
145
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 145Тур операторска фирма :)) В края на сезона има доста добри евтини оферти. Да да бях забравил, че икономиката им се гърчи. Дано си изкарат добре!
144
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Средната продължителност на живота е показателна за качеството му - от 90 до сега е намаляла с 10 години. Пред фактите тублероните мълчат.
143
1
 
0
 
! Отговори
охо охо охо преди 12 години
охо на колко години е свекървата , че и аз смятам да ходя ,ама сам не ее оферта
142
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 145Тур операторска фирма :)) В края на сезона има доста добри евтини оферти.
141
3
 
4
 
! Отговори
до 135 преди 12 години
Свекървата е учителка. Преди 2 седмици замина за 4 дни на почивка в Гърция с учителската си заплата. А каза ли с кого заминава,или по-точно кой я води?
140
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За кой? Хора няма в България вие на магистрали се радвате.
139
6
 
10
 
! Отговори
Не го понасям преди 12 години
Първаново е СУПЕР НАГЪЛ!!! Само критикува а нищо не е направил като президент. Какво ми говори за миналото, агент гоце, дърт комунист.... ей такива индивиди дърпат страната назад вече близо 70 години!!!!!
138
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
137На Магурата беше фрашкано с американци търсещи да продадат мизерни долари за безценните левчета. Курсът беше 10 долара за лев но ... българите с презрение подминаваха бедните американчета. Тук таме някое дете се смиялваше и даваше стотинките си за сладолед на някой изпаднал американец.
137
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тия работи сдето ги писах, още ги няма, но едно по едно почват да се появяватето вече имаме метро, магистрала и автомобилен завод, като белите държавискоро може да имаме и влак стрелаа при соца къде спаха 45 години, че не ги построихаили от крадене не им остана време