Кунева изпревари ГЕРБ по номер в бюлетината

Тя ще е под №1, а Пленелиев - №2 за президентския вот
Обновена: 21 сеп 2011 06:15 | 20 сеп 2011 19:31,
104
Кунева изпревари ГЕРБ по номер в бюлетината
Снимка: БТА

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще бъде с номер 2 на бюлетината, а Ивайло Калфин и Стефан Данаилов от БСП са с номер 8. Независимият кандидат Меглена Кунева и Любомир Христов получиха номер 1.

Номерата бяха изтеглени днес чрез жребий в Централната избирателна комисия в присъствието на представители на партии и кандидатпрезиденти.

"Ние се стремим към две победи, така че смятам, че числото две е подходящото за двете победи, които трябва да постигнем на предстоящите избори", коментира шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов след изтеглянето на жребия.

Кандидатите на "Атака" за президент и вицепрезидент Волен Сидеров и Павел Шопов ще са девети поред в бюлетината, а номинираните от коалиция "Съюз на десните сили" Румен Христов и Емануил Йорданов са с номер 4.

Под номер 14 ще е кандидатпрезидентскта двойка на РЗС Атанас Семов и Поля Станчева.  Алексей Петров и Николай Георгиев ще са с номер 12. Под № 20 пък ще бъде Светльо Витков от Хиподил и Венци Мицов.

Кандидатпрезидентката двойка Красимир Каракачанов и и Даниела Симидчиева ще бъдат под №17, а Мария Капон и Николай Кисьов - под № 5.

Със същите номера партиите ще учатват и на местния вот.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още по темата: номерабюлетини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
4
 
! Отговори
Избирател преди 12 години
Дано подредбата и след изборите да е такава. На ГЕРБ пожелавам следващото щастливо число - 7. Много им е даже!
97
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-хубавите числа които могат да се паднат са 1 и след това 7.Най-Лошите числа които могат да се паднат са 13, 2 и предпоследното число.Кой е номер 1 вече го разбрахме.7 пък се падна на ДПС. А 8 е БСП с две думи ясно се показва, че тези двечките партии навсякъде са в кармична връзка. Също така се показа, защо БСП печели и отива на балотаж ами заради ДПС заради кой друг.С две думи най-хубавите числа печелят и отиват на балотаж.Народе на България покажете, че уважавате избора на Бога и подкрепете фаворита 1. Бога ни подлага на тест. Нека Бог види, че го уважаваме и бъдете сигурни, че само да реши за нула време може да ни избави от злините.Запомнете нещо цялата власт е в Бога колкото и да си мислите, че вие ръководите нещата истината е, че ако не е по волята му сте загубени.
96
4
 
8
 
! Отговори
Електората преди 12 години
Тия от ЦИК да бъдат уволнени и вкарани в затвора!
95
0
 
9
 
! Отговори
Сребърни медали преди 12 години
Що бе! И второто място на претендентите с 2 не е лошо, все пак второ място - на почетната стълбичка ще са, вицешампиони със сребърни медали. Боко ще ги оцени по достойнство....
94
0
 
10
 
! Отговори
Капо ди тути мутри преди 12 години
"номерът" не е в номера, но все пак 2 може да се окаже кармичен за гербавите мутро-милиционерски *** на "капо ди тути мутри ел Бабаито Армани ди банкя"
93
10
 
5
 
! Отговори
Raymen преди 12 години
Това, което еврейко-комунистката Кунева-Пръмова прави е поредната СВРЪХ ГАВРА с България и българския народ. Не гласувайте за тази национална предателка, комунистка, царистка и афераджийка. Заради нея затвориха 3-ти и 4-ти реактор на АЕЦ Козлодуй, срещу което България получи шепа евро за компенсация, както и да "договори" най-тежките условия за българските земеделци, които и до днес вземат в пъти по-малко евросубсидии, в сравнение с колегите им от останалите страни в ЕС.
92
0
 
3
 
! Отговори
17 преди 12 години
#17
91
0
 
5
 
! Отговори
siena преди 12 години
ИЗБОРИТЕ СА КАТО РАЖДАНЕТО,ДОЙДЕ ЛИ ПОСЛЕДНИЯТ ДЕН И ПОСЛЕДНИЯТ ЧАС ВСИЧКИПРАВЯТ ПОСЛЕДНИ НАПЪНИ.
90
0
 
11
 
! Отговори
хаха преди 12 години
Така им се пада на *** гербаджии, които спаха пред вратата на ЦИК, понеже бяха решили да се регистрират първи. Беше ясно че това е пълна тъпотия , тъй като номерът в бюлетината се тегли с жребий, но така е, какво да очакваме от човек завършил ВИФ /имам предвид шефът на предизборния им щаб/
89
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
14
88
4
 
19
 
! Отговори
ИЛИЯН преди 12 години
ВСИЧКИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ПРОТИВ БАНДИТСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ И НЕЙНИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ
87
8
 
14
 
! Отговори
ИЛИЯН преди 12 години
КУНЕВА ПРЕЗИДЕНТ
86
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз ще гласувам с бюлетина номер 9 - Волен Сидеров и Павел ШоповБез страх и омраза , а с любов и национална гордост ,че съм българин.
85
1
 
6
 
! Отговори
хм преди 12 години
добре де, младите гербери защо се редиха преди време пред някакви врати, нали искаха Плевнелиев да първи, или това за нещо друго беше?
84
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пръмова да отговори защо подписа за затварянето на 3-ти и 4-ти реактор на Козлодуй. Кунева - Пръмова е национална предателка, тя никога не е защитавала българските интереси. Тя е срам за всички българи. Единствената жена- Йес- мен на планетата.
83
5
 
7
 
! Отговори
хихихи преди 12 години
Има ли някой, който не знае коя е "Мадам Йес"...???
82
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жените.....децата....снахите....зетьовете....сватовете....и въобще роднините на *** от ЦК на БКП...се завръщат на РЪКОВОДНИТЕ ПОСТОВЕ в оглозгана от бащите им и въобще роднините им...работили "усърдно" в ЦК на БКП...)))ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ ЗА ЦК НА БКП И СИ ВЪРНИ И ЧЛЕН 1-ви ОТ КОНСТИТУЦИЯТА !
81
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Междувременно стана ясно, че в документален филм на Би Би Си за дипломатическите представители на страните от Евросъюза имало доста критики за нашия комисар. Според разследване на английска телевизия Меглена е замесена в недотам чисти игри. В репортажа се посочва, че тя е прикривала шмекериите на тройната коалиция. Припомня се и за така наречената Габонска афера, в която с пари на български данъкоплатци бе платена концесия за дърводобив.
80
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
82-ри,А ти дали си мислиш, че има наивник, който би повярвал на подобна глупост, че някой си, който и да е, какъвто и да е, може да се подпише на празен лист?!?!Има ли освен това наивници, които да вярват, че в парламентарната Република България, нещо, каквото и да е, независимо дали решение за европомощи или за затваряне на Козлодуй може да мине без гласуване в парламента?!Въобще, смешни сте вече с тези изсмукани от пръстите обвинения и явни лъжи!
79
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С напускането поста на еврокомисар моралната Меги получи 20 000 евро за преустройване, 322 540 евро като преходни плащания и за капак 25 534 евро годишна пенсия. Алоооо, пенсионерите с леви и социални убеждения ще питате ли другарката си Кунева-Пръмова за тази пенсия и дали не се отказа от евродепутатството именно за купищата пари, които Барозу и компания раздадоха на бившите комисари? Ама така излъгала избирателите и подарила мястото на Станимир Илчев кой ти гледа?!