Ако бяхме реагирали остро, щеше да има жертви!

Цветанов: Няма да допуснем ескалация на напрежението
Обновена: 26 сеп 2011 07:00 | 25 сеп 2011 21:28,
798
Ако бяхме реагирали остро, щеше да има жертви!
Цветанов откри кампанията на ГЕРБ във Варна. Снимка: БТА

Полицията можеше да реагира много остро на посегателството в Катуница, но тогава щеше да има човешки жертви, каза тази вечер във Варна министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

По думите му силите на реда са действали на база ситуацията и планиране в реално време. Направен е максимумът за овладяване на ситуацията, убеден е Цветанов. 

Правим всичко възможно да не допускаме ескалация на напрежението на етническа основа, посочи министърът. Той призова всички политици "да не се упражняват" във връзка с предизборната кампания и да не говорят неща, които могат да доведат до увеличение на напрежението.

Още по темата
 Днес имаше проблеми в Столипиново, имаше подготовка за провокации към ромското население, каза още Цветанов.

Той беше във Варна за официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ в града. Надявам се предизборната кампания да бъде прагматична и позитивна, заяви Цветанов.

ГЕРБ откри своята кампания във Варна с концерт с участието на Веселин Маринов, Силвия Кацарова и ансамбъл "Българе".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


798
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
688
28
 
6
 
! Отговори
до 730 преди 12 години
Аз съм нормален българин и ще гласувам за ГЕРБ. А ти си толкова *** че не можеш да видиш провокацията и заговора на *** само за да вземат пак кокала. Способни са и до гражданска война да докарат народа само за да се доберат до властта. Много правилно са реагирали полицаите, иначе сега щяхме в цяла БГ да се колим с *** и турците.
687
1
 
24
 
! Отговори
Запален преди 12 години
А нямаше ли някакъв начин, по който полицията да се намеси без да се стига до човешки жертви ? На какво ги учат в Симеоново ? Как да бият по ефективно с палките ли ?
686
0
 
32
 
! Отговори
времето преди 12 години
Този бунт се очакваше от много време. На хората им дойде до гуша от новозабогатяли по неясен начин смешковци, които си мислят, че светът е техен. Писна ни от мутренската власт !!
685
3
 
26
 
! Отговори
АААААААА преди 12 години
ПОЛИЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ПАЗИ МУТРИТЕ И ***! А ЦЕЦКО ТЪПАТА ТИКВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** СРЕД ГЕРБЕРСКИТЕ *** ! "НЯКОЙ ЧЕНГЕТА СА МНОГО ЛОШИ МУТРИ" -ЕДНА ОТ ИСТИНИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !
684
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съдят българи за това, че не се оставят безропотно да ги да ги убият, да изнасилят дъщерите им, да смачкат децата им, да ги грабят, да ги ликвидират физически. Убийците и *** по улиците, патриотите в затвора."Умирайте, но мълчешком!" - Това е посланието което ни отравя фашизоидната човеконенавистна хунта управляваща страната! Престъпниците и те самите могат да убиват безнаказано, българите обаче нямат право на съпротива.Според мразещия нацията си, издигнат от ДС и мафията велик везир на Цар Киро - Бойко Борисов "Полицията изпусна ситуацията в Катуница!" - само защото подпалиха къщата на приятеля му и колега *** Кирил Рашев.
683
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този *** да си беше дал оставката и да се скрие в някой от шестте апартамента!Авторитета му като министър клони към 0,а той има наглостта да дава интервюта и да се кипри в медиите!
682
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква кампания и защо????След катунските събития кой нормален БЪЛГАРИН ще гласува за герб????Особено като стана ясно ,че Кирил Рашков е бил приет с почести в *** ви партийка.Ся *** ще си дигнат цената за изборите ,така че се гответе за големихарчове и не разчитайте повече на БЪЛГАРИТЕ.
681
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя сега какъв го играе, полицай или шеф на предизборен щаб ? щото до оня ден се кълна, че нямало да нарушава закона
680
2
 
16
 
! Отговори
do 719 преди 12 години
Кои са "своите" на правителството? Тези, които убиват безнаказано и тероризират хората? Гледах директното предаване на ТВ7 и съм ужасена от наглоста на т.н. "цар" и силно притеснена от липсата на ПРАВИТЕЛСТВОТО. Ще гласувам за АТАКА. И какви са тези измислени "уплашени" *** в Пловдив? Кой ги е притеснявал. Дошла представителка /изрусена/ на ДПС и всява измислена вражда. Не разбирам защо правителствата са толкова толерантни към тях.
679
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецко , в шах си (ако знаеш какво е това)!Единственият ти ход е извън шахматната дъска , т.е. ОСТАВКА!ОСТАВКА на Правителството на ГЕРБ!
678
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мешерето издаде смъртна присъда на Кирил Рашков, самообявил се за Цар Киро. Той самият свърза бунта в Катуница с изборите. Два дни след убийството на 19-годишния Ангел Петров Върховният ромски съд се събра, за да заседава за присъдата на Рашков. 11-те членове на мешерето са решили единодушно вчера следобед да не подкрепят Кирил Рашков и фамилията му след ексцесиите в Катуница,
677
1
 
17
 
! Отговори
Цвъцо ми 2009 преди 12 години
Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а... още скандално известният Кирил Рашков-Цар Киро агитирал братята си по съдба да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов
676
0
 
13
 
! Отговори
гост преди 12 години
Според мен *** са Следствие, а не Причина ... а. около 1/3 от от служителите в правораздавателната и правоохранителната системи са или манипулируеми, или "омацани" с корупция и многократно взимани (от или за тях) подкупи във формата на ПАРИ. Това е гнилост на Обществото Ни, това не е сива икономика. б. около 1/3 от същите органи са честни и почтени съдии, прокурори, полицаи, които обаче нямат интерес да застанат на ръководни позиции, защото ще бъдат смляни от Кукловоди, Котараци ...
675
0
 
4
 
! Отговори
ISTINATA преди 12 години
PRAVOSADIETO BAVNO SE ZAVRASHTA. KOGATO DARZAVATA LIPSVA,HORATA PRIBYAGVAT DO SAMOUPRAVLENSTVO....
674
0
 
11
 
! Отговори
ddd преди 12 години
Ей *** миризлив,тикво проста,как ще реагираш ти бе дупеподобни цвъко,спечелихте си омразата на Българите,никой няма да гласува вече за вас ,а да само ***,продажни милиционери помнете,че оня от горе гледа.....
673
0
 
15
 
! Отговори
84 преди 12 години
НА СЪЩАТА МИНУТА НА ИЗВЪРШВАНЕ НА УБИСТВОТО НА 19 г.МЛАДЕЖ СЕ ЗНАЕШЕ ОТ МВР ИЗВЪРШИТЕЛЯ.НЯМАМ ОБЯСНЕНИЕ КАК Е УСПЯЛ ДА МИНЕ В ТУРЦИЯ,КЪДЕТО ПАСПОРТНАТА ПРОВЕРКА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА,ДОБРЕ ЧЕ СЕ Е ВЪРНАЛ И ПРЕДАЛ .БОЙКО С ТЕЗИ ЛЕНТИ Е ОСТАВИЛ ДЪРЖАВАТА НА САМОТЕК...ИМАМ ЧУСТВОТО ЧЕ ТОЙ НЕ Е ПИПАЛ ХИМИКАЛКА ОТ ДВЕ ГОДИНИ.ЗА НЕГО УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА Е ДА ОТКРИВА ОБЕКТИ ПРИ КОИТО 95%НЯМА НИКАКЪВ ПРИНОС .ТОВА Е ИНИЦИАТИВА НА ЧАСТНИЯ БИЗНЕС.ПОСЛЕДЕН ПРИМЕР -СТАДИОНА В РАЗГРАД....
672
1
 
4
 
! Отговори
воивода преди 12 години
Ако стане като в сарбиа не6тата 6тесе оправиат за 5 дена.
671
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов, бунт срещу мутра не е бунт на етническа основа!
670
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да си намеря място от яд. От началото на новините до края не можах да се свържа с БТВ по телефона.Телефона дава или заето или никой не вдига.Исках да се включа , ако е възможно в поредните гнусни , манипулативни твърдения на Бенатова. АЗ СЪМ АВТОРА НА "ОТВОРЕНОТО ПИСМОТО , КОЕТО ЦИРКУЛИРА ЦЯЛ ДЕН ДНЕС В НЕТА.Готов съм да застана с името си срещу нея.Няма да давам лични данни в коментарите , но съм готов да застана с лицето си , името си и дори ЕГН - то си пред БТВ. Защо отрязохте цял пасаж от новините на 24.09 от 22.00 ч. където тя заявява цитирам по памет :" под въздействието на алкохола , с размътен разсъдък , дали от алкохола или от нещо друго" ? Искам най отговорно да заявя на Бенатова , че не съм "платен писач" , а обикновен човек , който не успя да издържи на изопачаването на фактите. Ако желаете да се свържете с мен може да ми пишете на и-мейла ми който е в регистрацията. Готов съм да оборя пункт по пункт това което бе казано.Ако не желаете да се занимавате , с "плебей" , като мен , обещавам да стана най яростния ви враг и непрекъснато да провокирам форумите срещу БТВ - безплатно!!!!!!!!.Защо си мислите , че цяла България е съставена от ***?Защо си мислите , че всички са скотове и безмозъчни същества?Защо това ,което излъчихте на 25.09 от 19.00 ч. , трябваше да бъде излъчено на 23 и 24 в опит да замажете положението и да спасите "топ журналистката "си. Въпреки всичко, с моето мнение или без, тя е тотално компрометирана и само по нататъшното и показване на екран ще дискредетира медията. Един приятелски съвет от мен : скрийте я отзад направете я редактор или чистачка в БТВ , но не я натрапвайте повече. ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛИ В НЕТА ДА МИ ПОМОГНАТ ОТНОВО ДА РАЗПРОСТРАНЯ ТОВА ПИСМО
669
3
 
12
 
! Отговори
танкист преди 12 години
герб са простаци, бойко е нещастен *** който даже няма адекватна оценка за ситуацията, ами са му необходими два дена и безброй промрни на мнението за да се нагоди към проблема , защо не отиде на място, знаем че е батман , супер мен и тн. Защо плещи глупости, защо *** има пропуск от мвр. Бойко кажи си , че и ти си същия *** като комунистите.