Полицията изпусна ситуацията в Катуница!

Цар Киро не е член на ГЕРБ, категоричен е премиерът Борисов
Обновена: 25 сеп 2011 15:56 | 25 сеп 2011 15:52,
679
 Полицията изпусна ситуацията в Катуница!
Полицаи за образували кордон пред опожарена къща на Цар Киро Снимка: Reuters

Премиерът Бойко Борисов не е доволен от действията на полицията в с. Катуница и според него тя е "изпуснала ситуацията". Той обяви, че виновните за инцидента ще получат съответното наказание.

Мнението на премиера се различава от това на вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов, според когото реакцията на униформените служители е била бърза и навременна.

По-рано и двамата определиха случая като криминален и призоваха да не се използва за политически цели.

Борисов отрече полицията да е покровителствала фамилията Рашкови. Премиерът отрече и публикации в някои сайтове, че Кирил Рашков е член на ГЕРБ.

"Нито Кирил Рашков, нито членове на семейството му са членове на партията и никога не са били такива", се казва и в официално съобщение на ГЕРБ до медиите.

Запитан дали има политически чадър над фамилията Рашкови, премиерът каза, че ако има такъв, той ще "блесне" при образуваната проверка от прокуратурата.

Още по темата

Премиерът каза това при откриването на обновени пътни отсечки в Силистренска област - Дулово - Ситово, и Главиница - Зафирово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


679
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
587
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-лошото, което можем да си докараме е гражданска война. Тогава вече нищо и никой няма да е важен, всеки ще се бори за себе си и за семейството. Много неща ще се променят! Няма да го има досегашния ни живот. Ще виждаме убийства дори и пред входните ни врати...Ембарго, затваряне на граници, пълна изолация!
586
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора всичко случващо се е много жалко... жалко за момчетата, които изгубиха живота си и жалко за хората, които ще изтърпят тежеста на вече започнатото! Знам, че всички сте страшно угорчени от събитията и неспреведливото наказание, но нека не вършим глупости. Нека осъзнаем какво вършим и какво можем да докараме с това държание (нациско) на нашата страна! Трябва да насочим гнева си не към нормалния гражданин, а към тези, които толкова много години позволиха на такива хора да си играят....
585
2
 
1
 
! Отговори
SkinHEAD преди 12 години
Да *** всички ***! Ако днес дори 1 полицай в цяла България арестува, който и да е протестиращ българин срещу ***, предлагам ВСИЧКИ полицаи да бъдат избити, както и всички ***. Журналистите са едни *** парчета и само лъжат, като долни ***. *** и се разкарайте от тази прекрасна страна!
584
1
 
1
 
! Отговори
ИДО преди 12 години
коя е Миролюба Бенатова. Разследваща "журналистка" в обслужващата силните на деня телевизия, БТВ. Работата й се основава на два основни метода - първо, манипулиране на общественото мнение, чрез изкривяване на истината и второ, предоставяне на тялото си за сексуално ползване на различни мафиотски фигури с цел извличане на информация. Тя е един от лостовете за контролиране... ЦЯЛАТА СТАТИЯ ТУК: italauto-bg.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=7352
583
1
 
2
 
! Отговори
Metal-head преди 12 години
Последен коментар, засега! Нямам нищо против *** етнос(РОМ е неуместна дума). Има много свестни хора от тях. Всеки, който ИСКА да се интегрира се нуждае от допълнителна помощ. Обаче тези, които не искат да се интегрират, а само тормозят хората, по- добре да бъдат избити. Мегаломанският изверг Хитлер(против него съм) е казал, че трябва да се избият ***. Независимо, че това са думи на един СЕРИОЗНО БОЛЕН човек, след всеки изминал ден се убеждавам, че очевидно е бил прав в думите си!
582
1
 
2
 
! Отговори
Metal-head преди 12 години
Голяма част от престъпленията в град Варна, относно ***, са направени по времето на Кирил Йорданов(нямам нищо против човекът, но искам да се махне от кметското място, колкото се може по- скоро). Тогава те забогатяха и никой от полицията не помогна на българин, ама за ***- веднага помощ и невинните в случая. Според мен, човек, който не управлява добре не заслужава повече от един мандат, а тоя се кандидатира за ЧЕТВЪРТИ. Ако стане пак кмет, трябва да се направи "Арабска пролет"!
581
1
 
1
 
! Отговори
Metal-head преди 12 години
...действителност. За жалост истината е тежка и ако следите телевизионните мисии, се видя, че БТВ са тотално подкупени от политически партии(ДПС и ГЕРБ, както и БСП). Аз съм против всички в ПАРЛАМЕНТА, без значение от тяхната политическа принадлежност. Тези в БТВ вчера направиха най- слабата си емисия новини и там си пролича съвсем ясно, че са подкупени(следете начина на говорене и жестовете им). Във всички медии лъжат и затова се доверете на себе си. Извинявам за са отклоненията от темата.
580
2
 
1
 
! Отговори
Metal-heal преди 12 години
...и неговата администрация. Причината е заради тяхното безчинство през последните 67 ГОДИНИ. Против полицаите съм, защото въобще не си вършат работата и поощряват престъпниците. Ако аз кажа нещо срещу полицай, веднага ще ме натикат в ареста, ама оня, който е продавал дрога или се занимава с джебчийство, полицията го покрива. Ще се радвам, ако всички луксозни къщи в ИГНАТИЕВО бъдат разрушени напълно. Хората, които имат гражданска отговорност, попринцип са срещу чалгата свързана с българската..
579
1
 
0
 
! Отговори
Metal-head преди 12 години
...и доста заведения, като за тези обекти са хвърлени много пари. После ми кажете как да не мразя *** и полицията, защото полицията НЕ Е ПРИЗНАЛА НИТО ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА *** ОТ ИГНАТИЕВО, на всичкото отгоре обвиняват нас българите или съответно туристите, че не сме се пазили достатъчно, и те натрупаха десетки милиони и станаха второто най- богато село в страната(вече е град). Ще се радвам, ако всичките 240 депутати бъдат УБИТИ от българския народ, както и президентът...
578
1
 
0
 
! Отговори
Metal-head преди 12 години
... Най- добре ще бъде и всички луксозни къщи в ИГНАТИЕВО да бъдат дори още по- брутално изгорени от тея в КАТУНИЦА. Заради техните набези, отблъснаха туристите от северното черноморие и туристическият бранш регистрира огромни загуби всяка година. Полицаите как може да прикриват джебчийте. Най- вероятно голяма част от тея *** се занимават и с продаване на дрога в град Варна. Вижте им къщите, всичките от мрамор и 1, копие на белия дом(със същия надпис). Има и 2 казина или нещо такова там...
577
1
 
0
 
! Отговори
Metal-head преди 12 години
... са бити от тях. После защо цял живот, съм и срещу полицаите. Като ви ограби джебчия или който и да е от *** произход, полицията казва "да сте били по- наблюдателни". Само няколко областни града са изключение. Предлагам да се проверят собствениците на всички луксозни къщи в село ИГНАТИЕВО, община Аксаково, защото съм 100% сигурен, че къщите са построени, заради джебчийството. После защо няма богати и заможни хора по северното черноморие. Те избягаха, заради техните набези...
576
1
 
0
 
! Отговори
Metal-head преди 12 години
Аз съм против ***, поради различни причини и малко или много съм бил засяган пряко или непряко от тях. Когато им викаш ***, те казват, че не са такива и се обиждат страшно много. Иначе викат смърт за българите. После защо аз съм против ***. Надали, ако бяха интегрирани, щях сега да ръся всякакви обиди по техен адрес. Мразя *** обичаи и особено тяхната чалга. Като се сетя, хората, които са против пошлостта се вдигат против тях. Полицаите не бият ***, а българите...
575
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен-23 преди 12 години
Всеки *** живеещ на територията на Република България, би трябвало да зачита себе си за българин. Но е далеч по-привилегирован спрямо кореняците българи. *** получават до 4 пъти по-голяма социална помощ от българите. *** живеят по-стандарти много над тези на обикновения българин. И сега ще каже някой от тях "Зааащо ни наричашшшш *** ха не хроми?" - отговорът ми ще е, защото има разлика от ром и ***. Разликата е в отношението към себе си и околните.
574
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен-23 преди 12 години
Глава втора от Конституцията на Република България, чл. 28 гласи : "Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление."Ромското общество в България желае да бъде приемано като част от българското такова, но само когато става въпрос за даване на пари, облекчаване на финансово положение и прочее. Когато обаче се стигне до съд ромското общество, не зачита себе си за част от българското. Законите също ги приемат за привилегировани такива.
573
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен-23 преди 12 години
Извинете ме за невежеството, но се опитвате да твърдите, че в България има закони, които могат да опазят народа ѝ? Нека погледнем нещата така:Предимството да си ***:-Получаваш каквото искаш, когато искаш, безнаказано, защото конституцията и законите са за българите.-Нямаш забрани и ограничения.Предимството да си българин:-... никакво!
572
1
 
2
 
! Отговори
До шефа на днесбг преди 12 години
Здравей журналисте от ГЕРБ и вие тоталитарна *** група. Пак ли ще ми блокираш ИПто като се изкажа против Бойко Борисов? Нямате ли вътрешен контрол. Предлагам в коментара който е блокиран да излиза и идентификацията на журналиста от ГЕРБ който го прави. Злоупотребите ви на политическа основа са огромни. Една част от вашите журналисти са разпасани подиграващи се пишлемета, които блокират всеки изказал се против ГЕРБ и Бойко картофа. Вие сте тоталитарна медия без контрол над злоупотребите
571
1
 
3
 
! Отговори
jek преди 12 години
Zabravih, a kade e Ceco-kradeco. Pak li broi paricki ot Ciganina za imotite si za pazene na Kiro...
570
1
 
2
 
! Отговори
jek преди 12 години
zashto Lentorezachkov ne e v katunica, a reze lentichki... poveche li izkarva tam ot Ciganina-bandit...
569
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дата: 24-09-2011 20:19Абсолютна истерия обхавана и спецченгетата след като по нареждане трият всяка публикация или коментар, свързан със случая в Катуница и по-специално с това, че цар Киро не просто бил член на ГЕРБ, а и се грижел за *** гласове в полза на управляващата партия. Ето и част от остатъците от информациите за членството на цар Киро в ГЕРБ, убягнали от бопаджийските пръстчета: Защо Боко не каже колко пари получава от Киро ***, за да го пази ... Този Цар е член на ГЕРБ и лично покровителстван Борисов и ... Цар Киро не е просто член на ГЕРБ, а пряко отговаря за ... Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а... още скандално известният Кирил Рашков-Цар Киро агитирал братята си по съдба да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов.
568
1
 
4
 
! Отговори
tinko преди 12 години
boiko ti sa6to si *** po goljm *** si ot kiro,te ti snasjt pari4ki i ti gi navira6 na priqtelkata si i za6titava6 ciganskite ***.