Горещи страсти и в парламента заради Катуница

Депутатите отхвърлиха искането за изслушване на Цветанов
Обновена: 28 сеп 2011 10:36 | 28 сеп 2011 09:54,
134
Горещи страсти и в парламента заради Катуница
Снимка: БТА

Горещите страсти от улицата след случая в Катуница се пренесоха и в парламента. Днес е първото заседание от началото на седмицата за народните представители.

Левицата поиска изслушване в парламента на вътрешния министър Цветан Цветанов. Сините пък настояха за анкетна комисия, която да разследва случая с действията на полицията в Катуница.

Предложението на левицата беше подложено на гласуване, но залата го отхвърли. И при прегласуването, по настояване на левицата, искането за изслушването на Цветанов пак беше отхвърлено.

В началото на заседанието лидерът на „Атака” Волен Сидеров получи предупреждение от председателя на парламента Цецка Цачева, че ще бъде отстранен от залата.

Сидеров поиска думата още преди регистрацията на депутатите. После предложи да се почете с едноминутно мълчание паметта на убития Ангел Петров от Катуница, „убит от една циганска банда”.

Цецка Цачева не го подложи на гласуване с аргумента, че не следва от всеки един трагичен случай да се прави политика. „Да превръщаме парламента в тенденциите, които не са изразител на държавата”, обясни Цачева.

В парламента има засилено присъствие на привърженици на „Атака”, които тази сутрин бяха допуснати в Народното събрание.

Очаквайте подробности!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още по темата: парламентКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
3
 
! Отговори
Квестор преди 12 години
Вижте Фидоската! :))))))))))
129
0
 
3
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни. За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. Това е което исках да ви кажа, надявайки се, че ще доведете борбата до край. Бъдете силни братя и не щадете силите ,нито кръвта си, защото Отечеството ни няма да припише заслугите ви други му, нито пък ще позволи да потънат в забвение. И не забравяйте - Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме. част от предсмъртното писмо на Васил Левски!
128
0
 
2
 
! Отговори
VV преди 12 години
Значи не могат да направят едноминутно мълчание за момчето, а могат а обявяват национален траур заради някаква глупава катастрофа. *** продажни ***!
127
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя от ДПС да не се обажда и те са едни шматки аз ако гласувам за ДПС не че це гласувам за тях отде да знам кой ще подкрепят и къде ми отива гласа фук офф избори и демокрация
126
0
 
3
 
! Отговори
Чудак преди 12 години
Днес В НС Местан заяви, че ДПС знаели кой пали фитила, важното е в ГЕРБ знаят ли?
125
0
 
11
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
"Тепърва предстои да се изясни дали има предпоставки за обвинение на Кирил Рашков в подбудителство на убийство." Зам.-министърът на вътрешните работи Веселин Вучков пред парламента. Господин зам.- министър, какво трябва да изясните и за думите на Киро, че който го закача, Киро ще го "коля"!? То, не за друго, ама и вие един вид го закачате!
124
0
 
3
 
! Отговори
Elena преди 12 години
А Борисов къде е? Къде е този *** ***, който докара държавата до просешка тояга. Нали дойде с големите обещания, а сега си покри....защото си е една скапана идиотска ***....недоразумение някакво..*баси мишока..прати полицията срещу собствения си народ, защото гадните *** - само те ще гласуват за него. Затова ги пази..Нали от нашите данъци тази полиция има това оборудване..не от *** данъци....защо арестува българи..Някой да знае за арестуван *** при тези протести?!?!?
123
2
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
На какво основание сградата на Парламента е пълна с привърженици на Атака. Те каква роля играят?! За или против управлението. Коалиционен партньор ли са за европейско развитие на България или палят чергата на националното единство
122
0
 
16
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
Според мен, Цветанов не е в отпуск! Като гледам какви полицейски кодове ми се падат да въвеждам за всеки един коментар... май, май, полицията дебне- полицията не спи!!!!!!!!
121
0
 
5
 
! Отговори
Запален преди 12 години
А къде е Бойко ?! И той май се е покрил... Ето в такава ситуация се разбира кой е мишок и кой не е !
120
0
 
10
 
! Отговори
Димитър преди 12 години
Оказва се, че отпуската е по-важна за Цв.Цв. от наболелия проблем в Катуница. Щом толкова обича да си почива просто да си подаде оставката заедно с целия кабинет смешковци !
119
0
 
13
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 12 години
"Депутатите отхвърлиха искането за изслушване на Цветанов." Неее, депутатите на ГЕРБ и АТАКА!
118
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-обичам ром с лед поднесен от ***!
117
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...костинбродското Мешере: "Кирил Рашков винаги ходи след парите си!" Та той, като върховен "съдия" в *** съд, ако не знае за далаверите на Рашков, кой друг?! Защо чак сега набеденият за полицай 1 Боко Тиквата се сети да задържа Кирил Р. Айде да се обзаложим, че като минат изборите Кирил Р.ще почне нов катун в "Манастирски ливади" и лично Роско Плевелиев ще ръководи строежа му! Е, Кирил Рашков ще олекне със стотина кила злато, които ще положи в крачищатата на глинения Колос Боко, но...
116
0
 
13
 
! Отговори
Миро+люба Бенатбашие преди 12 години
Който е гледал пресконференцията ан окръжния прокурор на Пловдив, Калин Георгиев, Вучков и шефа на МВР в Пловдив предидва дена, ще се впечатли от АГРЕСИВНАТА и комплексарска защита на окр. прокурор на Пловдив спрямо *** Киро. "Вие да знаете да има закон за незаконно производство на алкохол??!-попита прокурока-адвокат "нахалните" журналисти. Та тоз профан дори не знаеше, че клиентът му *** Киро вече е съден за фалшив алкохол. Какво каза за него смъртният му враг Ицо Папата от Костинбродскот
115
0
 
7
 
! Отговори
българин преди 12 години
Ей, българи! Истинските поръчители на убийството са: първите политически мъже на България+онези от Националното мешере наречено Парламент + Киро ***, /който услужливите медии наричат ЦАР!/.За ВСИЧКИ тях - смъртна присъда! /Може и доживотен затвор!/
114
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ziigsanina bil mnogo bolen ha *** ha hah , skoro shte otide pri Misho Birata za da zamalchi zavinagi !!!
113
0
 
9
 
! Отговори
Петуния преди 12 години
НИКОЛ ЛИ НЕ СЕТИ ДА НАПРАВИ ВРЪЗКА МЕЖДУ ЗАБЕЛЕЖКАТА, КОЯТО ОТПРАВЯМЕ КЪМ РОМСКИТЕ *** И ОТКАЗА НА ХОЛАНДИЯ И ФИНЛАНДИЯ ДА НИ ГЛАСУВАТ ШЕНГЕНСКО ДОВЕРИЕ!!!? ТА НАЛИ ЗАРАДИ 40 000/четирдесет хиляди!/ *** РОМИ , КОИТО ПРЕБИВАВАТ В ХОЛАНДИЯ, НИ ПРЕГРАДИХА ПЪТЯ КЪМ ЕВРОПА! И КОЛКО ОТ ТИЯ *** РОМИ РАБОТЯТ ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО ТАМ???МРАЗЯ БОЛЕН ЛИДЕРОВ, НО Е ГНУСНО БОКО БОРИСОВ ДА ПРИПЯВА: "АЗ НЕ СЪМ КАЗАЛ: *** ***!". ПОДЛО Е ДА ТОПИШ ПАРТНЬОРА СИ ТАКА ПРОСТАШКИ!
112
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Словакия има 90 депутати ние имаме 240 защо работа и за 1 не вършат 110 дни се криха а сме ги назначили да ни защитават
111
2
 
6
 
! Отговори
Eвропчанин преди 12 години
Целият свят гори - то арабски пролети, то протести в Гърция, Лондон, палежи в Берлин. А сега дърените философи които се кефеха на прогреса на младите интернетаджии как искат да отжвърлят тираните си и колко са прогресивни модерните "евро-арабчетата" какво ще кажат? Който се кефи на пожарите при съседите си да знае че и неговата къща е застрашена! Който копае гроб другиму сам пада в него!