Горещи страсти и в парламента заради Катуница

Депутатите отхвърлиха искането за изслушване на Цветанов
Обновена: 28 сеп 2011 10:36 | 28 сеп 2011 09:54,
134
Горещи страсти и в парламента заради Катуница
Снимка: БТА

Горещите страсти от улицата след случая в Катуница се пренесоха и в парламента. Днес е първото заседание от началото на седмицата за народните представители.

Левицата поиска изслушване в парламента на вътрешния министър Цветан Цветанов. Сините пък настояха за анкетна комисия, която да разследва случая с действията на полицията в Катуница.

Предложението на левицата беше подложено на гласуване, но залата го отхвърли. И при прегласуването, по настояване на левицата, искането за изслушването на Цветанов пак беше отхвърлено.

В началото на заседанието лидерът на „Атака” Волен Сидеров получи предупреждение от председателя на парламента Цецка Цачева, че ще бъде отстранен от залата.

Сидеров поиска думата още преди регистрацията на депутатите. После предложи да се почете с едноминутно мълчание паметта на убития Ангел Петров от Катуница, „убит от една циганска банда”.

Цецка Цачева не го подложи на гласуване с аргумента, че не следва от всеки един трагичен случай да се прави политика. „Да превръщаме парламента в тенденциите, които не са изразител на държавата”, обясни Цачева.

В парламента има засилено присъствие на привърженици на „Атака”, които тази сутрин бяха допуснати в Народното събрание.

Очаквайте подробности!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още по темата: парламентКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
36
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
"Цар Киро пак измами всички и много майсторски подмени шофьора, който смаза Ангел, с друг човек в Турция", каза вчера от болничната стая в Университетска болница Св. Георги Петър Георгиев от Катуница. Цецо, кво става? Вярно ли е?
89
5
 
17
 
! Отговори
Не съм расист преди 12 години
НО МРАЗЯ *** ... и никой не може да ме накара да съм толерантен към тези маймуни!!! Водата и маслото не се смесват!!! Европейския съюз не ме интересува! Както казах ,не съм расист ,така че България може да оцелее в съюз с Китай!!! Обаче тези мазни комунистически синчета като Велчев мачкат народа вече 22 години.ПРОТЕСТИ !
88
0
 
5
 
! Отговори
??? преди 12 години
Е, сега кой ще събира ***?
87
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те някои хора ножицата си политизираха.....на ножицата си викам ЛЕНТОРЕЗ.
86
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма за кой да гласуваме.Бойко е по-голям комунист от Станишев и Първанов, те пък са по-големи турци от Доган, Доган пък е по-голям *** от Костов, Костов е по-голям крадец от Бойко и Цецо апартаменто. Това е за водещите партии. Царя "който не си иска" горите всъшност заради тях стана политик. Волен и Каракачанов симулират някакъв национализъм но само на думи.
85
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Герб не искат Цветанов да говори, защото е ясно че ще изтърси някоя глупост и ще ги закопае.
84
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трудно е да се излезе от заплетена ситуация когато образованието ти е........справка уикиликс.
83
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Милите ми "парламентьори"...Всекидневно политизираха всичко, а сега - "не политизирайте!". Привилегия ли е за вас "необикновените хора" това, що ли?
82
1
 
2
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 12 години
62-риКой е този Йоска, от АТАКА ли е? Накъде биеш въобще с този случай?
81
0
 
30
 
! Отговори
! преди 12 години
Две неща трябва да се направят,и тогава картината ще се промени.Гласоподаватели да бъдат само лица със завършено средно образование!Автоматично отпада *** електорат като фактор на избори,от там и политическият чадър над него става безпредметен.Помощи само на хора със средно образование!Тогава професията "майка", използвана от *** за да доят държавата също ще изчезне.Ще намалее и свъхраждаемостта им...Само добра воля е нужна,а политиците ни я нямат!
80
0
 
17
 
! Отговори
x преди 12 години
Ако не бяха подпалените опразнени къщи, ако не бяха протестите из цялата страна, случаят с убития Ангел щеше да се потули. Младежите и децата принудиха Борисов да се огъне и да започне да обещава.
79
0
 
22
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 12 години
Да превръщаме парламента в тенденциите, които не са изразител на държавата!? Цецке, а кое е изразител, ***! Ти деца имаш ли, ***!? Акъл имаш ли, ***!? Ами марал, ***!?
78
2
 
8
 
! Отговори
антиЕС преди 12 години
Тиквата-премиер на ***,ТРиперо президент на ***=Мангалстан.Взимат ни родината,това е истината.Вече даже не сме и електорат.Какъв изход имаме???????
77
0
 
8
 
! Отговори
Доктор преди 12 години
Кой доктор ще излекува Д-р Лекува Герболеза?
76
1
 
16
 
! Отговори
Ина преди 12 години
От 20 год баби под строй, платени гласоподаватели и изнудвани хорица избираха БСП, НДСВ, ГЕРБ. И през всичкото това време 40% от образованите, огорчените и отвратените българи мълчаха! Не смятате ли, че е крайно време да се спре с мълчанието? Защо ви е страх от тези негласуващи? Защото не можете да ги купите или изнудите? Защо?
75
4
 
6
 
! Отговори
До 65 преди 12 години
.."Червените се ***"за да нахранят такива лайнояди като теб!
74
3
 
7
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ преди 12 години
Съчувствам на близките на убитите и пострадалите, НО имайте едно на ум, че някои поувяхнали политически субекти в човешката трагедия виждат златна възможност да се покажат в светлината на прожекторите! Услужливо и престорено размахват юмрук за мъст, призовават народа да се вдига на насилие, без да си дават сметка, че голото насилие не решава нищо. Накрая тълпата ще бъде насочена и употребена за чужди искания и политически интереси. ВНИМАВАЙТЕ!
73
0
 
7
 
! Отговори
от 51 до 56 преди 12 години
Защо? Защото казах истината ли ? Така е на вас, другарите от ДС, тя някак си не им изнася. Алергични сте към нея. Като я чуете или я видите някъде написана и ви излизат обриви.М/у другото другарю надявам се все по-често да я чуваш и четеш и да ти излезнат още обриви.
72
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОБЕДНЯХМЕ,Г-да Управляващи, ако се вдигаше стандартна ни на живот,нямаше да сме бесни,че ни пренебртегвате заради което и да е малцинство!Но в момент, в който на мен ми се налага да избирам дали да си купя лекарствата или да запазя парите, за да могат децата ми да ядат плодове и месо, вече мнооого ме бърка,че раздавате нашите пари на малолетните майки под формата на какви ли не помощи.А те дори не си гледат децата!Посегнахте на най-святото за българина-спокойтвието на децата му и сега ще плащате
71
6
 
10
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
До . 65. Прав си ГЕРБ не се бяха усирали толкова много колкото сега. О ама ти имаше предвид БСП. Все ги бъркам, много са ми еднакви!До ФАКТ 69 То разлика м/у ГЕРБ и червени *** има ли?