Семов: Цветанов да си ходи, иначе лошо за властта

Полицията направи грешки, смята кандидат-президентът
Обновена: 28 сеп 2011 19:37 | 28 сеп 2011 15:14,
103
Семов: Цветанов да си ходи, иначе лошо за властта
Атанас Семов. Снимка: Булфото

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов трябва незабавно да подаде оставка, за да се успокои положението в страната, обяви във Варна кандидатът за президент на РЗС Атанас Семов.

Той изрази възмущение от действията на полицията, която по-думите му през последните дни е направила редица грешки, които са довели до сблъсъци между протестиращите и органите на реда.

"Ако Цветанов откаже да се оттегли, има голяма вероятност цялата протестна мощ на нацията и неудържимата вълнà от възмущение да се излее върху властта. Най-страшното в цялата ситуация е чувството на безнаказаност у пристъпилите закона", обясни още Семов.

Същевременно стана ясно, че 48 души все още са във варненския арест след протеста във вторник. Сред тях има и една жена, обяви шефът на полицията в града комисар Димитър Димитров.

Срещу трима се извършва проверка за подбуждане към расова и етническа омраза, но все още няма образувани производства.

Още по темата

Дали това ще се случи, ще реши Районната прокуратура при доказване на обвинение срещу тях, уточни комисар Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
0
 
! Отговори
stame71 преди 12 години
pisna mi ot pederasti kato semov
96
0
 
1
 
! Отговори
Вутев преди 12 години
До кого ще търпим номерата на ГЕРБ?!Някой зададе ли си въпроса - Защо бездействаше полицията в Катуница?По нарежданеу на Цветанов. Спомнети си нескопосаното изказване на Гл. секретар на МВР -"... било тактика на полицията, да няма жертви..." Напротив - ето казахте че бездействала, сега почва да действа твърдо - вече го видяхме над 300 арестувани, нападки, въздействие.С една дума узаконяване на действията на полицията в предизборния период в полза на тесно партийни интереси в полза на ГЕРБ.
95
0
 
0
 
! Отговори
semov,semov преди 12 години
sto se izlaga tozi semov kato durt kifladjiq,a. za kinty li,za sto li
94
0
 
0
 
! Отговори
oh,boli преди 12 години
pii si hap4etata,brat
93
0
 
2
 
! Отговори
до 97 преди 12 години
Ами то ясно защо - на другите хрантутници не им се излиза от парламента ! Що да си развалят рахатлъка , като могат да си откарат още 2 години на държавна ясла . Никой няма полза да се разтури тоя парламент . После пак пари за избори . Нито опозицията в този парламент е опозиция, нито управляващите са стока. С добро няма да си отидат . Не очаквайте сами да си ритнат канчето !
92
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо само Цветанов ?
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
youtube/watch?v=6m45l3y6Ujs&feature=related
90
1
 
3
 
! Отговори
поглед преди 12 години
Когато котката я няма ,мишките беснеят
89
1
 
3
 
! Отговори
b преди 12 години
nesamo toi vsi4kite da si hodqt samo bokluci sa
88
2
 
6
 
! Отговори
Riko преди 12 години
До Hari /стар емигрант/Kak ще семахне бе?Та той няма още 10 апартамента бе.Ти на т'ва министър ли му казваш?Ми то има време.Ако искаш да му подариш или бутнеш нещичко направо му кажи.
87
0
 
2
 
! Отговори
коректор преди 12 години
***, законът се ПРЕстъпва, а не се ПРИстъпва. (Пристъпва се пред свекърва). Съответно, миналото действително прчастие е ПРЕСТЪПИЛ (ите). Бъди здрава и си прегледай граматитиката за 9-ти клас.
86
0
 
2
 
! Отговори
журналист преди 12 години
Пак сте крали информация, ама не ви е за първи път!
85
2
 
16
 
! Отговори
HARI преди 12 години
ЦвЦв се хили като *** в нови ***
84
1
 
11
 
! Отговори
СърФист преди 12 години
Цецко как ще ми липсваш ако не си отидеш????
83
1
 
4
 
! Отговори
случаен преди 12 години
говори ни,да,че ти си *** и не схващаш нещата-да плаче ли искаш?
82
3
 
15
 
! Отговори
999 преди 12 години
Вгледайте се във физиономията на Цветанов в последните дни -та той просто целия сияе,очичките му светят ,а мисля че това значи че всичко в държавата се развива по неговия сценарии.Та той даже не е разтревожен от случващото се в държавата.Това да ви говори нещо?
81
1
 
5
 
! Отговори
Никодим Гатев преди 12 години
83МАКС преди 1 часПонякога физиономията казва много повече от словата, погледнете, просто няма нужда от коментар, то всичко е казано,ПРИРОДАТА го е показала!!!82 къна преди 2 часаКой си ти бе... Я се виж ,в огледалото на какво приличаш !-----------------------------------------Това е българският избирател! Той съди по външността, не по същността !По една крива снимка си прави своите 'заключения' ...
80
5
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
Към десет часа започнаха да пишат платените клакьорина на ГЕЙРБ и ченгетата на заплата зад компютрите.
79
10
 
19
 
! Отговори
HARI (стар емигрант) преди 12 години
Семов е интелигентен, образован и доблестен човек. Жалко че матреалът не припознава такива хора.В горното изказване Семов посочва неадекватността на ЦвЦв като вътрешен м-р и втори човек в правителството. Защо ББ не желае да отстрани ЦвЦв ( и да го замени с някоя 'калинка') въпреки многобройните гафове на последния? Защото е силно зависим от него.Българи, опичайте си акъла! Сами сте си виновни за бедите си !
78
5
 
11
 
! Отговори
МАКС преди 12 години
Понякога физиономията казва много повече от словата, погледнете, просто няма нужда от коментар, то всичко е казано,ПРИРОДАТА го е показала!!!