Хората не се интересуват от Катуница, а да ми стиснат ръката!

Само медиите питали Плевнелиев за размириците в страната
Обновена: 30 сеп 2011 14:59 | 30 сеп 2011 10:01,
751
Хората не се интересуват от Катуница, а да ми стиснат ръката!
Снимка: Булфото

Хората не се интересуват от конфликта в Катуница. С това впечатление останал кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев след обиколките си в страната.

„Срещам се с хиляди хора. Те не се интересуват толкова много от темата за Катуница. Хората искат да стиснат ръката, да погледнат в очите кандидат-президента и той да поеме ясен ангажимент за нещо.

Интересуват се дали ще бъде продължена посоката, дали това, което свършихме 2 години, е базата, която ние искаме да надградим. Питат за земеделие, за работни места, за доходи, за перспектива на региона“, коментира бившият строителен министър пред Нова телевизия.

Той добави, че единствените, които са го питали за размириците в Катуница, били медиите.

Според него е недопустимо един чисто криминален случай да се превърне в междуетнически конфликт.

„Бяха направени опити този криминален случай да се превръща в междуетнически конфликт. Остава отново в ръцете на изпълнителната власт и прокуратурата да следи много внимателно нещата. Недопустимо е един чисто криминален случай да се превръща в междуетнически. Недопустимо е да се разпалва междуетническо напрежение. Това трябва да се следи изкъсо и да се взимат решителни мерки веднага”, коментира кандидатът за президент на ГЕРБ.

Относно скандала с брокерите общинари Плевнелиев отново повтори, че нито му е искан, нито му е даван подкуп.

„Колко още повече пъти аз трябва да повтарям, че нито съм вземал, нито съм давал, нито съм се срещал с един, двама или трима брокери? Колко повече пъти трябва да се обяснява тази история?“, отсече Плевнелиев.

Още по темата

Според него този случай е елементарна манипулация.

„Аз не се поддавам, аз съм си свършил цялата работа. Подкуп не ми е искан нито директно, нито индиректно. Като повторите 1000 пъти някакво твърдение, остава само „Скандал с Плевнелиев”. Това е елементарна манипулация. Тя не е измислена сега”, каза още кандидатът за президент на ГЕРБ.

България не е най-корумпираната държава в ЕС, твърди Плевнелиев. Аз съм доказателство, че в България нещата могат да се случват без лев корупция, заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


751
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
653
20
 
4
 
! Отговори
ЯКО ОТ ФОРУМА преди 12 години
ГЕРБ щели да "купуват" изборите!Как не ви е срам бе, гадни комуноагитатори!Та нали точно вашата калфа по време на последните избори направи така, че масово българите в Западна Европа и Америка да не могат да гласуват, защото чакаха по 8 ч. пред урните за да им дойде ред и много се отказаха! В същото време в Турция калфата се беше погрижил да има доволно количество урни, а и автобуси да циркулират напред-назад! Нима забравяте, другари, или разчитате на "късата" памет на хората...
652
8
 
6
 
! Отговори
ЯКО ОТ ФОРУМА преди 12 години
Как се хващате на комунистически провокации!!! Личи си защо сме на този хал! Смело си гласувайте за комунисто-евреина Калфин- щом ви харесва да ви *** цял живот еврео-болшевиките!!!Явно сте свикнали да го поемате!
651
21
 
4
 
! Отговори
ЯКО ОТ ФОРУМА преди 12 години
И Е ПРАВ ГОСПОДИН ПЛЕВНЕЛИЕВ!САМО ПРОДАЖНИТЕ ИЛИ ГЛУПАВИ *** СЕ ХВАЩАТ НА СЪШИТИТЕ С БЕЛИ КОНЦИ КУМУНИЗКИ ИНТРИГИ И ПОДМОЛНИ ХФАТКИ! ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ СЕ ТРУДЯТ ЗА ДА СИ ПРЕХРАНВАТ СЕМЕЙСТВАТА И СТОЯТ НАСТРАНА ОТ МЕСТА КЪДЕТО МОЖЕ ДА СЕ СРЕЩНАТ ***!!!ЗА ЩАСТИЕ РАЗУМНОСТТА НА БЪЛГАРИНА, КАКТО И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМА НА Г-ДАТА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ ОБЪРКАХА СМЕТКИТЕ НА АГЕНТА ГОЦЕ И НЕГОВИЯТ *** СЕРГЕЙ!
650
17
 
4
 
! Отговори
ЯКО ОТ ФОРУМА преди 12 години
Плевнелиев е прав - всички разумни хора разбраха, че инцидента в Катуница е замислен и реализиран от хората на Позитано. Само глупаците все още подскачат и си мислят, че помагат на някой като палят и чупят. Същото беше и с бомбата пред Галерия ...
649
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НАГЛЕЦ. Как може да си помисли и изрече подобно нещо. Г-н Плевненлиев, ХОРАТА се интересуват от случилото се в Катуница. Вие НЕ СЕ интересувате. Жалък плъх.
648
3
 
19
 
! Отговори
2011 преди 12 години
"Социалната политика на кабинета е успешна, оцени Дянков""Хората не се интересуват от Катуница, а да ми стиснат ръката!" обяви Плевнелиев....Етооо,това е герберска политика,по-ясно не може да се каже и изрази...Тези щраусови методи,такава демагогия не бяхме виждали от времето на лидера на 800-те дни и неговите маймунки Соломон Паси и Меглена Кунева......А не мислите ли,че може да се слижи знак на равенство между Паси и Дянков? Един и същи манталитет,една и съща некадърност,облечена във власт!
647
4
 
18
 
! Отговори
Петър преди 12 години
Две години геноцид над Българския народ.
646
2
 
11
 
! Отговори
bravo преди 12 години
Господине, Министър председателя открива големи национални обекти, станции и помпи се откриват от кметове и то ако имат време ,аман от ефтин PR. Държавата е пълна с неразрешени проблеми ,като сигурност ,здраве безработицата се увеличава всеки ден , бедноста се увеличава всеки ден , никакви реформи , държавния резерв наближава критичния минимум от 3 милиарда , преди две години беше 9,5 . Незнам кой ще дойде след ГЕРБ ,но дупе да му е яко.
645
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По скоро народа иска да те стисне за гушата....както и всчки като теб
644
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нищо чудно! Починалите в Катуница са българи и не са от електората на ГЕРБ! Егати бъдещият президент, който не се интересува от такива работи! Пози Боже! Каквито предните, такива и тези! Дори тези вече ги изпревариха по простотия!
643
3
 
8
 
! Отговори
SAVCHO1950gdg преди 12 години
ГНУСНА РАБОТА ЩЕ ДА Е ДА СТИСКАШ НЕЩО НА ЕДИН БОКОВ ПЛАЗМОДИЙ И ЗАЕДНО С ТОВА ДА СЕ МИСЛИШ ЗА БЪЛГАРИН !!!
642
2
 
6
 
! Отговори
аз преди 12 години
И тоя тръгна по стълбата...("Приказка за стълбата", Христо Смирненски")
641
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Ако има провокатори с расистки лозунги - ОТДРЪПНЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ И ГИ СОЧЕТЕ С ВДИГНАТА РЪКА И ПРЪСТ, "Някой хора така и не разбраха, че докато не се спрат социалните помощи на *** няма да има пари за пенсионери,образование и т.н. Да депутатите ни крадат. Но не правят ли същото и *** ?
640
3
 
7
 
! Отговори
Оффф преди 12 години
.Хората не се интересуват от конфликта в Катуница. ...-----------------------------------------------Харесвам Плевнелиев, но той малко прекали тук. Да хората се интересуват / тревожат за утрешния си ден, за безпаричието си! Все по често се чува "Нямам пари!" и то е свързано не с магистрали или избори, а с оцеляването! А Катуница е символ на 22-ве годишното безаконие, чувство за безнаказаност и един престъпен олигарх ! Наглостта и безочието на "алкохолния" бос, "75%-ов инвалид" с милиардите да
639
2
 
11
 
! Отговори
българин преди 12 години
ЩОМ ТЕБ НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА СЪЗДАЛОТО СЕ НАПРЕЖЕНИЕ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КЪВ ПРЕЗИДЕНТ МОЖЕ ДА СТАВА ОТ ТЕБЕ, Я СИ ПОМИСЛИ МАЛКО И БЕГАЙ ПАК ЗА ГЕРМАНИЯ. КАК МОЖЕШ ОЩЕ ОТ СЕГА ОЩЕ ПРЕДИ ДА ВИДИШ ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕШ ПРЕЗИДЕНТ ДА ОБРЪЩАШ ГРЪБ НА ЦЯЛАТА НАЦИЯ НАПРАВО МЕ Е ЯД ДА ТА ГЛЕДАМ КАМО ЛИ ДА ТИ ДРАСНА КВАДРАТЧЕТО
638
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
646 - Е поне разбрахме, че комунизите са плодовите, а герберистите са ялови и фригидни, дори в чувствата си:)))
637
9
 
5
 
! Отговори
за 644 преди 12 години
*** бяха развъждани от комуназите ,като зайци понеже само те са готови за 20 кинта да си продадат гласа......
636
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Извинявай Румене, но освен протестиращите ти насочваш и Народната милиция и така проваляш протестите. Караш ме да се съмнявам много в теб, дали си протестиращ или агент на ДАНС ??? Твоят коментар?
635
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
642 - Ахаааа! да не бараме електората герберов! Коя мандра ще грабят пак под милиционерска защита сега:))) А иначе си прав! ГЕРБ са първите в новата истария, които национализираха пари за пенсии, прибраха неясно къде и 1,5млрд от здравни вноски:)))
634
3
 
12
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Преди 22 години Мафията ни използва и излъга Да не допускаме да излъжат и децата ни Който не иска ДА Е РОБ В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА да излезе и открито да го каже: - Не искам да съм роб в страната си - Свобода, равенство, братство - Убийците в затвора Ако има провокатори с расистки лозунги - ОТДРЪПНЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ И ГИ СОЧЕТЕ С ВДИГНАТА РЪКА И ПРЪСТ, така, че полицаите да ги видят, ако полицията бездейства, сочете провокаторите и скандирайте:- Полиция ги пазиСНИМАЙТЕ НЕПРЕКЪСНАТО И ВСИЧКО С ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА ОСОБЕНО ИЗСТЪПЛЕНИЯТА НА ПОЛИЦАИ!!!facebook/event.php?eid=205127829555178Събота (1-ви октомври) СТАРА ЗАГОРА 19:00 - ПРЕД ОБЩИНАТА!ВРАЦА- 19.00 ПЛОЩАД "БОТЕВ"БУРГАС 19:00 Паметник "Альоша"ПЛОВДИВ 19:00 - Площад СъединениеСОФИЯ 14:00 - Събиране пред НДК (пилоните)ВАРНА 19:00 - Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично"РУСЕ 19:00 - пл.Свобода, пред общинатаПЛЕВЕН 19:00 - до ЧасовникаВ.Търново - 19.00ч. пред общината!Ловеч - 19:00 пред СОУ"Климент Охридски"!Шумен - на входа на градската градина - 19:0 Добрич-пред мола (пл.Свобода) 19:00 Перник - 19.00 - Минна дирекцияМонтана - 19.00 - Паметник В.ЛевскиДимитровград - 19.00 - Пред общинатаЯмбол (ПРЕД ОБЩИНАТА)19.00 Казанлък - парк Розариум19:00 Разград 19.00ч - ХРАМ ПАМЕТНИКА НА РУСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИСилистра - 19.00ч. пред 31-ви полк.Благоевград - 19.00ч. пред Общината.СЛИВЕН - 19:00 -Площада пред паметника на Хаджи ДимитърПанагюрище - Вечния огън - 19:00ВИДИН 19.00 НА ПЛОЩАД БДИНЦИХАСКОВО 19:00 - Площад съединение