Станишев: Оръжието на ГЕРБ са парите и натискът

Лошото управление довело до драстичния спад на чужди инвестиции
Обновена: 16 окт 2011 16:35 | 16 окт 2011 16:35,
378
Станишев: Оръжието на ГЕРБ са парите и натискът
На пресконференция в Кърджали лидерът на БСП Сергей Станишев представи кандидата на партията за кмет Милко Багдасаров. Снимка: БТА

Лошото управление на страната е причина за драстичния спад на чуждите инвестиции у нас, които са намалели 30 пъти за 4 години. От 6 млрд. евро през 2008 г., за последните осем месеца на 2011 г. те възлизали на 200 млн.

Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев при посещението си в Кърджали, където бе по покана на младежката структура на партията и за да подкрепи на кандидата за кмет на БСП Милко Багдасаров.

Станишев заяви, че навсякъде БСП играе сериозно и кандидатите за кметове и общински съветници не са проформа.

Задачата на партията е да бъдат спечелени колкото се може повече кметски места, но ще се търси не количествена, а качествена промяна.

Лидерът на БСП подчерта, че манипулациите на изборите от страна на ГЕРБ са започнали още с промените в Избирателния кодекс и количествените представителства на ГЕРБ и АТАКА в избирателните комисии.

За да бъде избегната манипулация на изборите, от БСП са взели мерки срещу всеки опит за фалшифициране.

Нашето оръжие е истината, а на ГЕРБ оръжието са парите и натискът, заяви Сергей Станишев.

Не на последно място той коментира важността на президентската институция, която според него трябва да играе ролята на намордник на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


378
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
314
0
 
0
 
! Отговори
съселчо преди 12 години
И с кашкавааааааааал....
313
1
 
1
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
312
0
 
3
 
! Отговори
М.К.Р. преди 12 години
Абе *** не разбра ли от баща ти,че парите и натиска са ваш патент,а това ,че крадливото ви управление на България ви свали от власт хак да ти е!!!
311
2
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
...Гласуваш за БСП получавяш ДПС....
310
1
 
13
 
! Отговори
Насрадин ходжа преди 12 години
Тоя украински ибрик кат е много велик що не се кандидатира за президент,нали уж много ги разбира работите?*** и *** педерстив!
309
0
 
6
 
! Отговори
КОТ В САПОГАХ преди 12 години
Ей лалугер, скрий се бързо в дупката и не се показвай повече !
308
7
 
5
 
! Отговори
До Истината преди 12 години
Явно можеш да пишеш , но дали можеш да четеш? Инвестицийте са намаляли 20 пъти! За каква 'желана дестинация говориш? Или живееш в измисления свят на ББ?Онзи ден 'даде' на художниците Шипка 6 - която по решние на съда е собственност на Софийския Университе ( мястото е дарено още от братята Георгиеви).Ако поддържаш всичко това - си обикнове гербер (това ще влезе в учебниците по патопсихология)
307
1
 
4
 
! Отговори
До 339 преди 12 години
Комуноидите задължаваха всички, които искаха да имат сносна работа да членуват в прайда им. Ако не си член на БКП нямаш никаква алтернатива за кариера, за това всички кадърни хора, които не искаха да копаят на полето, а все пак да направят някаква кариера или поне да работят това за което искат, трябваше да станат членове на черв. прайд, нямаше как тогава да кажеш на всеослушание, че царя е гол, всички се правеха на комунисти, а иначе ги мразеха, за това и над 100 хиляди излизаха на митингите на СДС.
306
11
 
13
 
! Отговори
Истината! преди 12 години
Дааа, наистина ГЕРБ начело с ББ само за 2 г. управление промени България така, че тя стана желана дестинация както за инвестиции, така и за туризъм, а пък преди седмица у нас дойдоха да снимат световно известните екшън звезди - Чък Норис, Шварценегер, Долф Лунгрен, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтман, Брус Уйлис. Това нямаше как да се случи преди, когато България имаше лошия имидж на криминална страна с убийства посред ден, магистрални грабежи, отвличания, рекет и изнудвания! Тогава Тройно Крадливата коалиция, начело със Станишко беше изолирана от света, никой не идваше тук, освен да разследва поредната далавера с европейски пари и се сблъскваше със желязната преграда, изградена от червените съдии на Гоце агента от ДС, поставени от него на високи постове, те пускаха условно не само финансовите престъпници, но и убийци и всякакви мошеници и криминални типове и отгоре на всичко нагло заявяваха че са независим съд и не търпят никакви критики! Не случайно европейските наблюдатели пишеха лоши доклади за БГ и накрая ни спреха парите по всички европейски програми. Цялата тая мрачна действителност се промени след 2 г. управление на ГЕРБ това са фактите, а плюнките на някакви си анонимници, даже и Станишко е един анонимник за Европа, никой не искаше нито да го чува, нито да го вижда, даже и на снимка.
305
4
 
4
 
! Отговори
до qwer-ти преди 12 години
Ела си бе, сега Виденов го няма. Ще те приласкае Бойко, че те гушне Цецо! Каквото си посъбрал в Испания - може да им го дариш (Цецо не отказва, добра душа, какво да го правиш?)Само не разпитвай Бойко за партийната книжка че някак си неудобно. А и Цецо не го питай - пак неудобно. И за първия милиион не питай - и това е неудобно.
304
1
 
6
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
АХМЕД ДОГАН определяше не само българското правителство, той определяше и бъдещето на българската нация. И той определи такова бъдеще, че повече от 20 години страната ни не може да излезе от блатото, в което той и избраните от него политически пионки съзнателно ни натикаха.
303
2
 
1
 
! Отговори
qwer преди 12 години
"Кой бега от доброто" е отговор на твоят въпрос за величието според теб на китайският "социализъм", а аз отворко съм избегал още по времето на управлението на Виденов,избегах защото не мога да ви понасям вас болшевиките и ще се върна в Б-я когато разбера че такива като теб вече не сте между живите,а ти може още дълго да се пъчиш колкото искаш с чужди заслуги за добър живот,няма да се промените вие тъпите червеношийки едно време величаехте руските болшевики сега се хвалите с китайските,*** бе.
302
3
 
1
 
! Отговори
до 332 преди 12 години
много си прав за 331. руснаците стреляха с три дивизиона "град" върху цивилно и невъоръжено китайско множество, навлязло в бившата китайска територия- остров Даманский. употребиха термитни и напалмови бойни глави едновременно. от там тръгна нарочно поддържаната легенда в сервилните среди на военните: че имали лазерно оръжие и прочие глупости.. сега, след повече от 40 години, питам аз КЪДЕ Е ТОВА ЛАЗЕРНО ОРЪЖИЕ НА РУСНАЦИТЕ? никога не е имало такова.
301
1
 
6
 
! Отговори
От снимката преди 12 години
Станишката пак се е наежил като кокош, голяма карикатура е тоя болшевик!
300
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
PSIHOPATI.tia za deca li ni vzeha.ei i vie deto ste leko plateni sigurno niama da glasuvate za tiah :)
299
3
 
5
 
! Отговори
Отговор преди 12 години
Много си прав! Никой не бяга от доброто. Бойко не бяга, Цецо не бяга, Цветелина не бяга, Плевнелиев не бяга. Мишо Бирата май го избягаха ама както се казва collateral damage, влезе в заглавията, току виж се разприказвал... А като гледам и ти зи избягал в Испания? Що бе? Ела тук да ти намали боко заплатата и пенсията/ И на *** и баща ти. Да оправи икономиката.Още за твоя информация китайците за които говориш не са избягали а са пратени от комунистическото правителство.
298
1
 
3
 
! Отговори
Мао преди 12 години
До: 331Много глупости говориш, кой изпепелил армия, на каква граница, глупости на търкалета. Тези митове за изпепелена армия, лазерни оръжия, предполагам татко ти, старшинка някъде в БНА, ти ги е разказвал нали? СССР дават 68 жертви, а китайците 800, според СССР в този конфликт през 1969.
297
3
 
1
 
! Отговори
qwer преди 12 години
А бе червена *** от 325-ти,защо Китай беше със замразени дипломатически отношения със СССР през студената война бе ***,кой комунистически режим си е развалял отношенията с тези *** болшевишки,защо болшевиките изпепелиха цяла армия на китайците на общата им граница,пак по време на студената война защото са комунисти ли китайците ,или защото не искат този тогавашен развит социализъм,ти си едно просто и червено *** като червените си събратя,толкова с теб,плашило болшевишко.
296
2
 
1
 
! Отговори
qwer преди 12 години
За заблодената овца от 325-ти пост : А защо белите държави са препълнени с китайци бе *** и тук в Испания са повече от нас българите,защото живеят добре ли,а знаеш ли че китайският социализъм няма нищо общо със социализмът на *** Русия и че това техното не е социализъм а капитализъм,ако си чел трудовете на *** *** Ленин и Маркс и ако разбираш малко от икономика не би си отворил гнусната червена уста и не би *** тъпият въпрос за Китай,а сега ми отговори кой бяга от доброто бе ?
295
2
 
2
 
! Отговори
до 327 преди 12 години
Не са по-големи *** от другаря Борисов се опитва да прецака всички в тая държава изживявайки се като преродения Тодор Живков...