Станишев: Оръжието на ГЕРБ са парите и натискът

Лошото управление довело до драстичния спад на чужди инвестиции
Обновена: 16 окт 2011 16:35 | 16 окт 2011 16:35,
378
Станишев: Оръжието на ГЕРБ са парите и натискът
На пресконференция в Кърджали лидерът на БСП Сергей Станишев представи кандидата на партията за кмет Милко Багдасаров. Снимка: БТА

Лошото управление на страната е причина за драстичния спад на чуждите инвестиции у нас, които са намалели 30 пъти за 4 години. От 6 млрд. евро през 2008 г., за последните осем месеца на 2011 г. те възлизали на 200 млн.

Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев при посещението си в Кърджали, където бе по покана на младежката структура на партията и за да подкрепи на кандидата за кмет на БСП Милко Багдасаров.

Станишев заяви, че навсякъде БСП играе сериозно и кандидатите за кметове и общински съветници не са проформа.

Задачата на партията е да бъдат спечелени колкото се може повече кметски места, но ще се търси не количествена, а качествена промяна.

Лидерът на БСП подчерта, че манипулациите на изборите от страна на ГЕРБ са започнали още с промените в Избирателния кодекс и количествените представителства на ГЕРБ и АТАКА в избирателните комисии.

За да бъде избегната манипулация на изборите, от БСП са взели мерки срещу всеки опит за фалшифициране.

Нашето оръжие е истината, а на ГЕРБ оръжието са парите и натискът, заяви Сергей Станишев.

Не на последно място той коментира важността на президентската институция, която според него трябва да играе ролята на намордник на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


378
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
274
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** като този САТАНиШЕФ и Гоце ПАРАВАНов които са преминали през Москва и промиване на мозъците с психотронни методи са им отстранили от тиквите предателски всяко чувство за отговорност, морал, срам и причинно-следствения закон и вилнеят като някакви "извънземни ангелчета" - винаги прави, винаги най-умни, най-честни, най-безгрешни, най-мъдри, най-най над всички най-вече над всякакви закони и ред. Ненаказуеми!ЗОМБЯСАНИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ *** *** ЗА КОИТО ЛЕЧЕНИЕ НЯМА!Само ако ги вкарат в някакви трудово-възпитателни роти и им връчат по една лопата и кирка - да строят по 12 часа на ден пътища и заводи за парче хляб.... докато изпукат като въшки !ЗА ДА РАЗБЕРАТ ОТ КЪДЕ ИДВА ХЛЯБА ТИЯ *** И СЛОВОБЛУДЦИ ОТВРАТНИ !!!!
273
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***,спрете СерГей,защото убива с появата си всякакво желание у хората да гласуват.То една приказка за някакво ново начинание не се каза.ГЕРБ та ГЕРБ е виновен за всичко,а това,че загуби властта,която му дадохме за него нищо не значи.Да върви викач в ловната дружинка на ГОЦЕ,а и вълчицата трябва да се храни.
272
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Беснейте, гнусни комуно-***, пръскайте отрова и жлъч, лижете *** на господарите ви Доган ефенди и серГЕЙ . Ще изпукате в собствената си злоба и държавата ще рахатяса най-после.
271
3
 
3
 
! Отговори
ДалайМама преди 12 години
Не усещате ли как от илюзия през фарс минаваме към зловеща реалност? Не си мислете, че дебелашката разпуснатост на този напълно самозабравил се човек току-така започва да вони на европейска сцена. Той владее страната, той си я взе, както сам обича да казва. Ще му слушат глупостите и ще кимат умно, защото е силен владетел. Ще се съобразяват с него.И той го знае. Знае, че докато изглежда непобедим на избори в България, ще може да разнася спокойно егото си между царе, папи и патриарси, да тупа по рамената, да поучава, да говори какви ли не безсмислици пред добре възпитани хора, които умеят добре възпитано да се хихикат в шепите си. И да разнася славата на България по света.Затова да си го преизберем, барабар с марионетките му? Какво ще кажете? Магистрали ще ни построи, лентички ще реже, на ум и разум света ще научи. И както виждаме, вече се кани най-после да изпълни поне едно от обещанията в първата политическа програма на ГЕРБ, наречена Нов десен договор за България да изравни българските пенсии и заплати с европейските.А може би все пак да му плеснем поне един изборен шамар, докато е време? А той кротко да ни каже, както своя литературен двойник(Бай ***)Нейсе, берекят версин, с един шамар се свърши работата. Добри хора!
270
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ са обречени да спечелят !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Няма нормален който да гласува за снахата на другаря от ЦК на БКП - Пръмов и калфата на Гоце.........
269
11
 
2
 
! Отговори
абсолютно преди 12 години
На 23-ти ще видим как герб си отиват да си садят картофите...
268
3
 
3
 
! Отговори
VoB преди 12 години
Бойко Борисов нямаше да се държи като възкръсналия Туркменбаши, ако Плевнелиев притежаваше по-развито чувство за лично достойнство, а хилядите кариеристи, неполучили шанс да заемат позиция нито при червените, нито при сините или жълтите, не държаха исо на разпищолването му чрез безгръбначното си поведение.
267
0
 
7
 
! Отговори
666666 преди 12 години
Оръжието на ГЕРБ са парите и натискът; - A VAWETO URAZIE KAKVO BEWE ??? RUSKO -EVREISKI -KUMONISTI4ESKI PLUZEK...
266
3
 
6
 
! Отговори
Nik-69 преди 12 години
То бива, то може,но чак толкова наглост и безочие само от социалист може да излезне!През мирно време ни вкарахте във хипер инфлация, после точно този мазен *** остави държавата пред фалит и със спряни еврофондове и........!!!! Бойко Ви спря кранчето, сега ще Ви спре и тока!България над всичко!ГЕРБ е номер едно!!!
265
0
 
0
 
! Отговори
роси преди 12 години
дали е случайно,че не мога да подкрепя коментара на Стояна,или и тук има цензура и полицейщина
264
1
 
1
 
! Отговори
роси преди 12 години
а дали останаха разумни българи у нас,или отдавна излетяха
263
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВБългария е отново Въпросът кое е по-малкото зло? ГЕРБ или БСП? Мутра или Комунист?
262
1
 
6
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Аз ли така го виждам или е самата истина зад тази омразна червена *** на снимката не е ли изписано БСМ (български сдухани ***)до плаката с бялата роза на червен фон,те си сменили май и цветът на червената роза с бял, ха ха ха *** кухи.
261
1
 
7
 
! Отговори
Соломон преди 12 години
Скрии се бе Мухъл ,Гоце само чака 23.10.2011 г. за да ти прегризе гърлото *** цялата БСП за което ти сме благодарни ,Съсел проклет
260
13
 
10
 
! Отговори
стояна преди 12 години
ако България гласува за ГЕРБ на 23-ти, има само един извод - хората са безумно прости и съответно си заслужават този *** за премиер. аз си тръгвам от тук. отивам там, където са умните българи
259
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пожелавам на Герб да се сгромоляса
258
3
 
12
 
! Отговори
Хан Крум преди 12 години
Нещо много му е увяхнала ехидната усмивчица на СерГея. Ясно е, че колкото повече се приближават изборите - които отново ще загуби - толкова повече се приближава уволнението му. Старите хиени Р. Овч., Р. Петков, олигарсите които плащат за масрафа няма да му простят поредната загуба защото пак ще останат без концесии, без контрабанда, без еврофондове, без държавни поръчки без конкурс, без заменки, без хонорари за хидроинженерни услуги от по 1.5 милиона - мъъъка товарищи, мъъка и гладория.
257
2
 
9
 
! Отговори
до 289 преди 12 години
Хабер имаш ли, че това което си написал се случва и в най-добрите икономики в света бе ***,ти каква такава куха глава си ,че още не си осъзнал в каква ситуация се намира белият свят бе червен ***,*** тогава при *** Путин че да загризеш на дърветата корите и изписвай Б-я с главна буква животно не покзвай и тук колко си беден в главата кретенска червена.
256
5
 
4
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 12 години
DRUGARI------PO DOBRE GEI NA TRIBUNATA OTKOLKOTO ZALI ASFALT I ZAVODI---A EVROFONDOVETE NE NI DAVAT DA GI KRADEM
255
10
 
6
 
! Отговори
до 287 преди 12 години
прав си! на българия й трябва истинска революция за да изгоним Бойкоборисовите тиквеници! не знам как все още има уж нормални хора, които ръкопляскат на борисов и сие докато им намаляват заплатите, уволняват ги от работа, вдигат им цените на горивата за да има за спонсорите на властта, вдигат цените на хранителните продукти... тотален геноцит