Станишев: Оръжието на ГЕРБ са парите и натискът

Лошото управление довело до драстичния спад на чужди инвестиции
Обновена: 16 окт 2011 16:35 | 16 окт 2011 16:35,
378
Станишев: Оръжието на ГЕРБ са парите и натискът
На пресконференция в Кърджали лидерът на БСП Сергей Станишев представи кандидата на партията за кмет Милко Багдасаров. Снимка: БТА

Лошото управление на страната е причина за драстичния спад на чуждите инвестиции у нас, които са намалели 30 пъти за 4 години. От 6 млрд. евро през 2008 г., за последните осем месеца на 2011 г. те възлизали на 200 млн.

Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев при посещението си в Кърджали, където бе по покана на младежката структура на партията и за да подкрепи на кандидата за кмет на БСП Милко Багдасаров.

Станишев заяви, че навсякъде БСП играе сериозно и кандидатите за кметове и общински съветници не са проформа.

Задачата на партията е да бъдат спечелени колкото се може повече кметски места, но ще се търси не количествена, а качествена промяна.

Лидерът на БСП подчерта, че манипулациите на изборите от страна на ГЕРБ са започнали още с промените в Избирателния кодекс и количествените представителства на ГЕРБ и АТАКА в избирателните комисии.

За да бъде избегната манипулация на изборите, от БСП са взели мерки срещу всеки опит за фалшифициране.

Нашето оръжие е истината, а на ГЕРБ оръжието са парите и натискът, заяви Сергей Станишев.

Не на последно място той коментира важността на президентската институция, която според него трябва да играе ролята на намордник на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


378
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
1
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Човешкия прогрес, чрез своя връх - Великата Френска революция, наложи на целия свят основния принцип за човешко развитие: СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО!!!НОИндустриалните общества тръгнаха по три различни пътя:1. Абсолютизацията на БРАТСТВОТО, породи Комунизма, при който Всичко се взема от всички, а благата се ползват по равно, по братски - Днес знаем, че това е ПЪТ ЗА НИКЪДЕ!!!2. Абсолютизацията на СВОБОДАТА, породи Либерализма - в основата на който е заложена Анархията и Бездържавието, Дивата алчност, при която - По-силния силово, икономически или финансово винаги е по-прав и е характерен и с най-зловещата му страна Кризите Днес знаем, че И това е ПЪТ ЗА НИКЪДЕ!!!3. РАВЕНСТВОТО, допълнено балансирано от свобода и братство, породи Демокрацията - принципа за Единството на Права и Задължения - с регламентирани икономическа и политическа свободи и обществена солидарност.- Демократична Европа доказа, че това е Панацеята за постигане на МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА ВСЯКА НАЦИЯ!!!България ли??? Ние сме си ние- Ще изядем солта, ще отнесем тоягите и накрая ще си платим - ТАКА И ПРАВИМ:- Пробвахме Комунизма, ама ревностно, сега пробваме Либерализма, ама още по-ревностно, а като поумнеем, ще тръгнем в правия път на Демокрацията!!!- За сега, обаче, ДАНО ДА Е ВРЕМЕННО, изпаднахме в интелектуална пауза и следваме пътя на МУТРОКРАЦИЯТА!!! Властва Мафията, чрез различните и политико-криминални проявления, легализирани като партии и дори Корпоративния данък, пенсионните, здравните и социалните задължения да са 0%, пак няма да имаме Демокрация, Свобода, и Братство, а икономиката и нацията ни ще продължават мъчително да загиват.
213
1
 
0
 
! Отговори
Иво преди 12 години
А дано тоя път да земат и някоя по-голяма община от Полски Тръмбеш :)Ама едва ли!
212
0
 
2
 
! Отговори
До 237 преди 12 години
Абе след като сме толкова зле защо ГЕРБ се натискат да управляват !!!Ти НАС за какви ни мислиш бе Тиквата я е грижа за държавата .
211
2
 
6
 
! Отговори
Увяхнал гербер преди 12 години
Бойко съсипва България! Серго, помогай, няма кой друг!
210
3
 
2
 
! Отговори
На СъБоП наял се преди 12 години
Я внимавайте ръцете горе от клавиатурите и лягайте долу това спец акция !
209
5
 
10
 
! Отговори
Димитър преди 12 години
Няма да направя грешката като преди 2 години ! Искам Бойко Борисов вън от властта, така че по-добре чрез БСП и без това друг няма толкова явен шанс срещу мутрите...
208
2
 
4
 
! Отговори
До 238 преди 12 години
офф.. аре стига вече, роботите.. неделя е ден за църква, дайте си почивка.
207
0
 
8
 
! Отговори
Гризу преди 12 години
ГЕРБ се опитват да спечелят изборите чрез милиционерщина. Колко типично и колко тъпо! Това, което ще постигнат е обединяване на останалите партии на балотажа. И за какво им е цялата дандания на ГЕРБ ? - За няколко *** гласове в повече!!!!
206
2
 
4
 
! Отговори
Unufri преди 12 години
"Мили другари" от БСП. Кажете ми откъде ще дойдат парите за здравеопазване, социални придобивки, 13-та заплата, детски надбавки и т.н.? В тая "пустиня" България икономиката се крепи на туризма и парите от емигрантите! И понеже знам, че веднага ще се изрепчите като другаря Станишев с готов отговор - "от чужди инвестиции" - ще ви кажа само, че на разорана нива, каквато е милата ни Татковина нито един инвеститор и 1 долар няма да похарчи - ще се навъртат само прекупвачи и спекуланти тука!
205
3
 
2
 
! Отговори
Дона преди 12 години
Вие къде живеете хора ?! В момента гледам новините и показват кадри от пътнически влак. Такава мизерия никъде няма. А БДЖ би трябвало да е най-силната ни алтернатива и към опазване на околната среда и към множеството катастрофи по пътищата. Но ГЕРБ не са предвидили средства за влаковете. Само за магистрали има !!!
204
2
 
1
 
! Отговори
Братчеда преди 12 години
Братчеда е гербер ДНЕС ми каза аз ще гласувам за Фандъкова защото са окосили тревата зад блока и метат редовно улиците!Това ,че 2 пъти го ограбват крадци и плаща с 50 лв на месец повече осигуровки не му пука оплаква се от ниските си доходи и високите цени ама така било защото е криза.
203
2
 
1
 
! Отговори
КУТЕВ преди 12 години
Бой последен настана за нас, другари! Ако паднем и на тия избори КРАЙ, ама окончателно КРАЙ! Затова стягайте си кръстчетата и блъскайте клавишите!
202
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки българин, всеки честен професионалист по икономика, финанси, право ... ха .ха .ха Много бъркаш ако мислиш че между тези има такива
201
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изглежда като изненадан ...... отзд.
200
3
 
0
 
! Отговори
оръфляк преди 12 години
Българските жени вече не харесват българина защото няма пари ти ако имаш виж останалите *** на улицата виж паркингите на хипермаркетите колко скъпи коли има и колко таралясника !
199
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Писна ми да слушам как ГЕРБ нямали алтернатива. Това е абсолютна глупост. Всеки българин, всеки честен професионалист по икономика, финанси, право или в някаква хуманитарна област е алтернатива на тази безпросветност, на тази посредственост и на тази помиярщина, която се е настанила в българската политикаНапълно съм съгласен с това твърдение.Не е възможно да няма алтернатива на човек прочел в живота си само " Винету"
198
6
 
8
 
! Отговори
срам преди 12 години
Не знам вече кой здравомислещ човек ще даде гласа си за ГЕРБ ! Снощи Плевнелиев само затвърди неувереността си и некомпетентността си ! Не може постоянно за пътища и магистрали да се говори !А здравеопазването ни е в трагично състояние и все повече млади лекари отиват в чужбина, заради нереално ниските заплати тук !
197
6
 
10
 
! Отговори
Unufri преди 12 години
Манипулациите на БСП:1. Повтаря се като мантра, че ГЕРБ ще фалшифицира изборите.2. Повтаря се до припадък, че лошото управление на ГЕРБ е виновно за икономическото състояние на хората.3. С клиповете "Срам ме е..." се вменява вина на хората, затова че са гласували за ГЕРБ на последните избори.1-то няма да го коментирам. 2-то - когато БСП управляваха световна криза нямаше, отричаше се 2 години. Сега също се отрича, защото ГЕРБ са виновни :) За 3- не чакай нищо добро от човек, който иска да си
196
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе Василев скрий се някъде кой имаш предвид като пишеш българския народ !?Тези които живеят в гетата ли или тези дето живеят с пенсия и заплата под 500 лв.Да не говорим за стотиците хиляди БЕЗРАБОТНИ без 1лв. доход
195
9
 
7
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Калфата нещо се е загрижил за социалната роля на държавата!!!Смях в залата, знаем всички коя партия създаде за 24часа свръх богати верни партийни другари!!!