Станишев: Оръжието на ГЕРБ са парите и натискът

Лошото управление довело до драстичния спад на чужди инвестиции
Обновена: 16 окт 2011 16:35 | 16 окт 2011 16:35,
378
Станишев: Оръжието на ГЕРБ са парите и натискът
На пресконференция в Кърджали лидерът на БСП Сергей Станишев представи кандидата на партията за кмет Милко Багдасаров. Снимка: БТА

Лошото управление на страната е причина за драстичния спад на чуждите инвестиции у нас, които са намалели 30 пъти за 4 години. От 6 млрд. евро през 2008 г., за последните осем месеца на 2011 г. те възлизали на 200 млн.

Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев при посещението си в Кърджали, където бе по покана на младежката структура на партията и за да подкрепи на кандидата за кмет на БСП Милко Багдасаров.

Станишев заяви, че навсякъде БСП играе сериозно и кандидатите за кметове и общински съветници не са проформа.

Задачата на партията е да бъдат спечелени колкото се може повече кметски места, но ще се търси не количествена, а качествена промяна.

Лидерът на БСП подчерта, че манипулациите на изборите от страна на ГЕРБ са започнали още с промените в Избирателния кодекс и количествените представителства на ГЕРБ и АТАКА в избирателните комисии.

За да бъде избегната манипулация на изборите, от БСП са взели мерки срещу всеки опит за фалшифициране.

Нашето оръжие е истината, а на ГЕРБ оръжието са парите и натискът, заяви Сергей Станишев.

Не на последно място той коментира важността на президентската институция, която според него трябва да играе ролята на намордник на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


378
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
7
 
5
 
! Отговори
шшшшшшшшшшшшш преди 12 години
плевньо ,за теб ли да гласувам че ми замрази пенсията,изроде????
233
5
 
4
 
! Отговори
надежда преди 12 години
Ето един малък пример за една от корупционните сделки на днешното провителство : "В НАЧАЛОТО НА 2011 ГОДИНА ИЗБУХНА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СКАНДАЛ ОТ НАЧАЛОТО НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ. РАЗГОВОРИТЕ НА БОРИСОВ С ЦЕЦО БИРАТА, НА КОИТО СЕ ЧУВА ЯСНО КАК БОРИСОВ ЗАКРИЛЯ ОТ РЕВИЗИЯ БИРЕНАТА ФАБРИКА. ПРЕДИ ТОВА ШЕФА НА МИТНИЦИТЕ ТАНОВ СЕ ОПЛАКВАШЕ,ЧЕ ЦВЕТАНОВ ЗАКРИЛЯ ФИРМИ КОНТРАБАНДИРАЩИ ГОРИВА,А МАЛКО ПО-КЪСНО,ЧЕ СЪЩИЯТ ПРИТЕЖАВА ШЕСТ АПАРТАМЕНТА И ЕДНА ВИЛА НА ОБЩА СТОЙНОСТ ПОЧТИ ДВА МИЛИОНА ЛЕВА. ЦВЕТАНОВ ОБЯСНИ БОГАТСТВОТО СИ СЪС СПЕСТОВНОСТТА НА РОДИТЕЛИТЕ НА ЖЕНА СИ, КОИТО СА ПЕНСИОНЕРИ И ВЗИМАТ СРЕДНО ПО 230 ЛЕВА ПЕНСИИ, И С ТОВА,ЧЕ Е ДАВАЛ КОНСУЛТАЦИИ НА ФИРМИ,НО НЕ СТАНА ЯСНО ЗА КАКВО И КОЛКО ПАРИ. В ПОСЛЕДНИЯ РАЗГОВОР СЕ РАЗБРА,ЧЕ ФИДОСОВА ОКАЗВАШЕ НАТИСК, ЗА ДА УРЕДИ СВОЙ ЧОВЕК НА МИТНИЦИТЕ. ВСИЧКО ТОВА БЕШЕ ОБЯСНЕНО С МАНИПУЛИРАНИ ЗАПИСИ, ВЪПРЕКИ,ЧЕ ФРЕНСКАТА ЗВУКОЗАПИСНА АКРЕДИТИРАНА ЛАБОРАТОРИЯ ЛИПСАДОН ДОКАЗА, ЧЕ СА АВТЕНТИЧНИ. " Кажете ми - нормално ли е за 2 години корупцията, кражбите и мизерията да се покачи като за 20 години ?!
232
2
 
4
 
! Отговори
очевидно преди 12 години
Обещаваха, че са по-различни от другите, че ще сложат край на корупцията, че ще живеем в сигурна страна и ще имаме по-високи доходи с всяка година. Но след 2 години управление, няма особен резултат в положителна посока... Все на същото положение сме, та даже и по-зле...
231
7
 
4
 
! Отговори
Харакири преди 12 години
Радвайте се на апартаментите на ЦветановРадвайте се на Калинка, Лъчо Мозъка и Руми ЖелеваРадвайте се , че МВР ви подслушваРадвайте се, че ви наричат кучета и лош матрялРадвайте се че имаме най-ниски доходиРадвайте се, че имаме най-висока безработица от 20 години насам
230
5
 
3
 
! Отговори
акуд преди 12 години
хм. всички червени който цъкат минуси не искат БЪЛГАРИЯ ДА Е НОВА И СИЛНА< ТВ ИСКАТ ДА Е САМО ТЯХНА
229
6
 
6
 
! Отговори
пишманин преди 12 години
...гласувах за ГЕРБ и сега съм много пишман.... никога вече няма да направя тази грешка
228
4
 
3
 
! Отговори
акуд преди 12 години
нека не допускаме никога повече к00лиции. БЪЛГАРИЯ НОВА, СИЛНА И ЕДИННА
227
6
 
4
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Радвайте се бе другари!!!Радвайте се на напредъка на България в инфраструктурата!!!Радвайте се на еврофондовете, че пак ни отпускат пари!!!Радвайте се на операциите Октопод,Килърите и Наглите!!!Радвайте се , че няма такива сътресения в държавата в резултат на световната криза както в цяла Европа!!!Радвайте се бе,радвайте се,не можете ли???
226
6
 
6
 
! Отговори
Гризу до Unufri 251 преди 12 години
мой нискочелен приятелю! Ще ти обясня. Милиционерщина е масовото подслушване от страна на МВР.Милиционерщина е шефът на МВР да е и шеф на предизборния щаб на ГЕРБМилиционерщина е триенето на анти-правителствени Фейсбук групи.Милиционерщина са всички нескопосани МВР филмчета,Милиционерщина са обвиненията на Жветанов към докторите от трибуната на Парламента
225
3
 
6
 
! Отговори
sofeto преди 12 години
ГЕРБ правят грешки а имат и много посредствени кадри но всяка една изява на другаря Станишев компенсира тези недостатъци!!!
224
3
 
3
 
! Отговори
Unufri преди 12 години
До 254: Тя магистралата е вълшебна пръчка братчед :) Построяваш я и в момента, в който прережеш лентата вече се блъскат един до друг интвеститор до инвеститор.Това, което ти наричаш инвестиции на бай ти Серго са просто нялати пари под формата на заеми, които пак изтекоха навън в ръцете на чужди търговци!20 години всеки се упражнява да управлява тая държава и ти искаш сега за 2 години рай да построим. Извинявай, но е детинско да се разсъждава по тоя начин. Трябва търпение и много работа още..
223
5
 
6
 
! Отговори
Няма скрап-няма пари преди 12 години
И няма БСП .
222
2
 
5
 
! Отговори
Unufri преди 12 години
248, май говориш за някое друго управление от близкото минало :):):):)Тогава Царя си реституира планини и гори, великият хидроинжинер прибра хонорар от 1.5 милиона, братът на Станишев направи крупна заменка, мъжа на Масларова прибра милиони от доставка на нафта... Сега сети ли се :) Да продължавам ли :)
221
3
 
5
 
! Отговори
до Unufri преди 12 години
много подходящ ник си си измислил моето момче. моля те коментирай следното: твоят вожд Винету каза, че по магистралите ще потекат инвестиции... днес той строи и имаме "магистрали" условно казано, а инвестиции - не. защо преди две години, когато нямахме магистрали, имахме инвестиции?
220
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Виждам, че всичките ГРОБ-*** са във форума, начело с шуробаджанака Василев. Добре ли ви е по Бойково време? Крадете ли? Не бе, вие не крадете (да ви е чиста съвестта). Бойко краде и после раздава на "електората". Така е в семейството на ГРОБ. Боко Кръстника се грижи за всеки (всеки член на мафията му). А "у"родната полиция ги пази, от тези които не са членове на групировката им.
219
1
 
2
 
! Отговори
БСП,ама не това .... преди 12 години
О неразумни и юроде,ти които не си роден в България,поради що ти, човече,не се осрамиш от българската политика!!!Следва.....
218
5
 
7
 
! Отговори
Unufri преди 12 години
239: Обясни моля те къде е милиционерщината. След като си толкова убеден в това, би ли бил така добър да обясниш в какво се изразява тя? Иначе изказвания от тоя род приличат на фишеци, чиято цел е пушек да се вдига... и евентуално някоя заблудена дущица да се върже...
217
2
 
6
 
! Отговори
ПАК ЛИ ? преди 12 години
Хората явно имат къса памет, заради това ще изброя следното, което е чудо невиждано в Европа поне: Смяна на режима и режисиран терор от МВР, чрез мутри с бухалки, силово застраховане, а който не иска му се пали магазина, а колата се краде.Мораториум върху външните плащания наложен от Луканов.Две купонни системи за продукти от първа необходимост, без да има световна криза от баба ми знам, че купонна система е имало само по време на война.Хиперинфлация - в чужда валута заплатата ми, като счетоводител бе 7 долара, източване на банките, кредитни милионери ненаказани, финансови пирамиди, невиждана контрабанда по време на югоембаргото, незаконни фабрики с алкохол менте, който изтрови населението, никакво медицинско обслужване хората си носеха консумативи от вкъщи, както и чаршафи при настаняване в болница.Небивало производство на наркотици лаборатория в Опицвет е разбита, а комунистическия водач оправдан - 2 тона наркотик бил за лично ползване ?! Симбиоза между престъпност и МВР Румен Петков си имаше ядро, с което изпълняваше частни поръчки по подслушване, проследяване, дори и за убийства.Срещаше се с братя Галеви и Алексей помака. Безброй заменки на принципа кон за кокошка, неспирни поръчкови убийства и отвличания.Спряха ни парите от ЕС. По времето на Царя става гаф Милен Велчев е засечен с углавни наркоразпространители и контрабандисти в Монако Бойко Борисов подава оставка в знак на протест. Галивите си командват Дупница, като свое владение. Заместник шефа на ГДБОП Иван Иванов е хванат и отстранен от работа заради чадър над алкохолния бизнес в БГ. Ахмед Доган взема над 1 милион лева хонорар (подкуп), като хидролог без диплома КОШМАР, -------------- какво става в момента ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИ се опитаха да разбият туризма в България и да предизвикат этническа война . Разберете и запомнете че ЕС не иска да контактува с КОМУНИСТИ ..Ако искате всичко гореизброено, както и да гледате мутрите на СърГей, Румен Петков, братя Галеви, Алексей помака, Валентин Петров , Златко Баретата, Наглите, и тем подобни ГЛАСУВАЙТЕ ТОГАВА ЗА КОМУНИСТИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!
216
4
 
4
 
! Отговори
Злато преди 12 години
Е как няма да се натискат, нали парите са при управляващите. И за 2 години единствено разбрах, че Бойко и компания на първо място ги е грижа за тях самите, а ние избирателите сме някъде там... на ниво кучета, както премиерът ни беше нарекъл един път. Мен ме е срам вече от ГЕРБ. Затова и повечето ми приятели избягаха от тук. Кой смислен човек ще търпи подобно поведение от "професиналист" ?!
215
6
 
1
 
! Отговори
Пророк Илия преди 12 години
Откъс от Автобиографията на Росен Плевнелиев"След като окрадохме Софийска община с Боко и Цецко, станахме Министри и насочихме вниманието си към републиканската мрежа и пречиствателни станции - голем келепир е там , казвам ви. Сега сме хвърлили око и на Президенството и с Божията помощ (Цар Киро) ще се развихрим и на Дондуков 2."