Цветанов не се спрял, само две нощи си спал вкъщи

В малките населени места се родила идеята за изнесени заседания на МС
Обновена: 21 окт 2011 22:07 | 21 окт 2011 22:06,
167
Цветанов не се спрял, само две нощи си спал вкъщи
Снимка: БТА

През цялата кампания съм обиколил 201 населени места във всичките 28 области на страната и съм спал у дома си само две нощи, каза Цветанов.

Председателят на предизборния щаб на партия ГЕРБ закри предизборната кампания в кюстендилското с. Слокощица, след като днес обиколи и деветте общини в Кюстендилска област.

Пред БТА Цветанов заяви, че именно от тези срещи в малките населени места в страната се е родила идеята да се провеждат изнесени заседания на МС. Той е обсъдил идеята и с премиера Бойко Борисов и тя е била приета, допълни Цветанов.

Според него с изнесените заседания ще могат да бъдат обсъдени конкретните проблеми на населените места, както и да се дискутират европейското финансиране и инфраструктурните проекти.

Цветан Цветанов добави, че се предвижда в следобедните часове на тези заседания да участват и кметовете на съответните общини.

Най-вероятно изнесени заседания на МС в страната ще започнат да се провеждат от началото на следващата година, каза Цветанов.

Председателят на предизборния щаб на партия ГЕРБ заяви още, че на тези избори очаква много по-добри резултатите от местните избори през 2007 година.

Жителите на Слокощица му подариха сушени кюстендилски череши в знак на благодарност за ангажираността му в опазването на реколтата от череши в района през последните две години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
4
 
31
 
! Отговори
избирател преди 12 години
Само *** би гласувал за ГЕРБ и този *** от снимката!
86
4
 
25
 
! Отговори
Дошло е време ! преди 12 години
На 5.07.2009 г. се изгаврихме със себе си,като гласувахме за една група прости хора. Две години по късно видяхме до къде стигнахме.Тези недорасляци олигавиха телевизиите и опростачиха държавата, потънахме в мизерия. Забелязахте ли хубостта, без този *** ? А представяте ли си ако и другия не го виждаме повече ? Сега е момента да се освободим от палячовците. Дайте да им набием чемберите и да приключим с тях.
85
2
 
21
 
! Отговори
assyta преди 12 години
Не че се заяждам, но във всеки апартамент, ако е спал по 2 вечери в седмицата, станаха си 6-7 дни. И още нещо-кой плаща сметката-не на хотелите, а на НСО, което нон-стоп охранява това национално богатство?
84
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Cecko moe da ***, kaun i politi4eka ***- kakto stet go nari4asite stom nevijdate negovoto nai-polojitelno ka4estvo- Cvetanov Cecko razbiva ejednevno GERB, eje4asno podliva voda na batko mu Tikva i napravo zakopa Plevniata s onia gaf za podkupa.neglasuvash za Plevniata-ostavash bez Cvetanov
83
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
еми.. попътувал е!
82
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А тоя преди време го спрятаха за президент и щеше да стане, ако изборите бяха преди година и половина.
81
2
 
33
 
! Отговори
Любопитен преди 12 години
"През цялата кампания съм обиколил 201 населени места във всичките 28 области на страната и съм спал у дома си само две нощи, каза Цветанов."Цветанов доизясни се. Под "у дома" кой апартамент имаш в предвид?
80
3
 
37
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Кой си мисли, че човек с подобна визия може да бъде интелигентен...???
79
3
 
26
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Ако имаше нещо подобно като полицейския алконал, но не да мери алкохола в кръвта а тъпотията в главата-***, тоя щеше да го е счупил отдавна...
78
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
две нощи е спал при жена си а останалите играе кючек с Веско Мринов ухаааа !!!!никога няма да гласувам за Герб
77
2
 
26
 
! Отговори
ТОЛКОВА ТЪПИ? преди 12 години
ВИЖТЕ ТОВА ЛИЦЕ,С ИЗВИНЕНИЕ.ТОЗИ И КОПОИТЕ МУ НИ ПОДСЛУШВАТ,ДЕБНАТ В ИНТЕРНЕТ,ХЛОПАТ ПО ВРАТИТЕ НИ ЗАРАДИ ПОДПИСКИ,ПРАВЯТ *** ПОЛИЦЕЙСКИ "ОПЕРАЦИИ",НАРУШАВАЙКИ ПРАВАТА НИ,ПО ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ И С НУЛЕВ ЕФЕКТ,ВЗРИВЯВАТ КОЛИ НА ЖУРНАЛИСТИ(ЩОТО ЗНАЯТ КОИ СА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ И НЕ КАЗВАТ).НАСАЖДА СЕ ПОЛЦЕЙЩИНА,ЗАЩОТО БАНДИТИТЕ СА НА СВОБОДА- ТЯХ НИКОЙ НЕ ГИ ЛОВИ,А СЕ РЕПРЕСИРАТ ПРОТИВНИЦИТЕ НА РЕЖИМА,НЕ ПРЕСТЪПНИЦИ.С МОШЕНИЦИТЕ СЕ ПРАВИ БИЗНЕС.ЕТО ТОВА НЕЩО ИСКА ДА НИ ПРЕЦАКА НА ИЗБОРИТЕ.ДАЛИ СМЕ
76
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ей пипон
75
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БЪЛГАРИТЕ СА СВИКНАЛИ ВСЕ НЯКОЙ ДА ГИ КОМАНДВА КАКВО щЕ СТАНЕ АКО МАЛКО И РОМИТЕ ВИ КОМАНДВАТ...20 ГОДИНИ ДОГАН ДАЙТЕ МУ БЕ...НА ЦВЕТЕЛИН И ТОЙ МАЛКО ДА ВИ КОМАНДВА
74
2
 
17
 
! Отговори
тъщата преди 12 години
И аз кат моя *** не мога повече от пет дни в месеца,да изкарам в един апартамент.
73
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Най-вероятно изнесени заседания на МС в страната ще започнат да се провеждат от началото на следващата година, каза Цветанов."Оше по вероятно е този министерски съвет да се изнесе завинаги от сградата на "Дондуков" 1, в началото на следващата година.Ние можем да помогнем, като гласуваме правилно на 23 октомври. Не пипайте бюлетина 2, има достатъчно бюлетини с други номера.
72
3
 
9
 
! Отговори
Ган4о от Село Ме4ка преди 12 години
Боли ме К...
71
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сигурно е занесъл един куфар *** на жена си за пране :)))
70
2
 
29
 
! Отговори
iO преди 12 години
Не знам защо ББ не махна ЦВЦВ още когато стана ясно, че се оакал с жилища. Според мен ЦВЦВ само дърпа ГЕРБ надолу.
69
1
 
15
 
! Отговори
ринго преди 12 години
миналата кампания забремени една активистка в Търново а дори не бяха управляващи а само мераклии за лапането сега колко ли активистки се приютиха под министерското одеялце скоро маже някоя и друга да изчезне безследно като оная болярка.
68
1
 
18
 
! Отговори
Цветан Цветанов преди 12 години
Боцееее, мой прости вожде, не моа са запрааааа, тът-ра-та-тът-рата ррр тр-тр-тр. Не моа са запра... Ама свърши кампанията и май ша са запрем всичките, боцеее, толкова сме прости, ама пък сме нагли, но идва края и ще сме само безработни...