Цветанов не се спрял, само две нощи си спал вкъщи

В малките населени места се родила идеята за изнесени заседания на МС
Обновена: 21 окт 2011 22:07 | 21 окт 2011 22:06,
167
Цветанов не се спрял, само две нощи си спал вкъщи
Снимка: БТА

През цялата кампания съм обиколил 201 населени места във всичките 28 области на страната и съм спал у дома си само две нощи, каза Цветанов.

Председателят на предизборния щаб на партия ГЕРБ закри предизборната кампания в кюстендилското с. Слокощица, след като днес обиколи и деветте общини в Кюстендилска област.

Пред БТА Цветанов заяви, че именно от тези срещи в малките населени места в страната се е родила идеята да се провеждат изнесени заседания на МС. Той е обсъдил идеята и с премиера Бойко Борисов и тя е била приета, допълни Цветанов.

Според него с изнесените заседания ще могат да бъдат обсъдени конкретните проблеми на населените места, както и да се дискутират европейското финансиране и инфраструктурните проекти.

Цветан Цветанов добави, че се предвижда в следобедните часове на тези заседания да участват и кметовете на съответните общини.

Най-вероятно изнесени заседания на МС в страната ще започнат да се провеждат от началото на следващата година, каза Цветанов.

Председателят на предизборния щаб на партия ГЕРБ заяви още, че на тези избори очаква много по-добри резултатите от местните избори през 2007 година.

Жителите на Слокощица му подариха сушени кюстендилски череши в знак на благодарност за ангажираността му в опазването на реколтата от череши в района през последните две години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
37
 
! Отговори
Зузана преди 12 години
Скрий се по-добре Цветанов... много ни беше добре като беше отпуска и не ти виждахме малоумната физиономия !
66
1
 
22
 
! Отговори
бивш преди 12 години
Ми кво ша стане с "НАШТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ"-тях кво ша ги прайм без Цв.Цв.Кой ша ги хрантути.На балотаж ако има такъв кво ша праят-вече половината потенциялно безработни.70 000 мамини хубави, 2 милиарда лева бюджет и нито един разкрит бомбаджия, баш кат дойдат на Бат Боко-Тиквата и на Цв.Цв. чорбаджийте от Европата.Ко ша прайм? Кой ша на пази!?Ами Цв.Цв. ша си продължили отпуската...
65
1
 
25
 
! Отговори
:) преди 12 години
ПИНОКИО !!!! :)))
64
1
 
31
 
! Отговори
|:) преди 12 години
неуспял учител по физическо,набеден полицай,натрапван от медиите за голям политик и изключително *** физиономия,всички разбрахме че и той краде и то много,е как да гласувам за тоя? Светльо от Хиподил за Президент!! :)))
63
3
 
23
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Същия мишок като станишката...
62
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Aл Бънди ....... пак ги ръси едни ...
61
1
 
29
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Не бил спал...!!! Вай заваллъъ...казано на чист български...и аз да папам толкова парички, без да съм свършил и едно полезно нещо за държавата...и аз няма да спа един месец...Ваайиии заваллъ...
60
1
 
18
 
! Отговори
Да бе! преди 12 години
Те бойкотират редовните заседания, противоконституционно разпускат парламента - 'изнесени заседания" щели да правят!Най добре да ги 'изнесем' от парламента и да си правят колкото искат заседания!PS. Атези с по 6 апартмента които не могат да обяснят от къде ги имат - да ги изнесат на едно подходящо място.
59
1
 
9
 
! Отговори
Рикошет преди 12 години
Смърт , кръв , урина , мишки , политически и мутренски трупове по много , ще ме правиш на луд а ха ха ха
58
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
голям майтап тия хора инфаркти ще получат от притеснение
57
3
 
3
 
! Отговори
PITAM преди 12 години
MAIA MANOLOVA ---DA STE IA CULI NEKADE A A A------OKROTIAVANE NA OPARNICHAVATA
56
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора, чудя се откъде социолозите намират тази голяма подкрепа за ГЕРБ, защо непрекъснато ни се навира изкуствената усмивка на плужека, кандидат за президент на ГЕРБ, защо ни се внушава, че той отива на балотаж?Нека отидем да гласуваме за всеки друг но не и за ГЕРБ!
55
1
 
34
 
! Отговори
Ужас преди 12 години
Снимката показва много, уж е на предизборната си кампания, но очите му издават страх, паника и тотално объркване! Не знае къде се намира, нито какво прави, но усеща какво ще се случи - след две седмици този павиан ще е безработен! Но няма да може и да си намери работа, нищо повече от чистач на улиците, а като чистач няма да може да си плаща данъците на апартаментите! това заслужава този ***, който се мисли за голяма работа иправи избори без срам да е вътрешен министър! Наглец!
54
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** със шес апартамента , що е то ?
53
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Направи ли 20 000 км с народна пара? Или да ти даваме още пари?
52
3
 
29
 
! Отговори
Лисан преди 12 години
Той по принцип не трябва да спи вкъщи, а в софийския.
51
1
 
28
 
! Отговори
Стратег преди 12 години
Докато Цецко обикаля в страната властва пикът на битовата престъпност. Това се казва стратегия за добро управление
50
1
 
28
 
! Отговори
Вътрлешен ред преди 12 години
Вместо да се грижи за сигурността на българските граждани и за реда в държавата, той площадите обикаля
49
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
41И кои са тия хора, дето нямат дом ? Едва ли е Масларова с нейната къща обсерватория! Едва лие станишев! Едва ли е Гоце! Та .. я кажи за някой дето е толкоз зле, че живее зле ! .. Сетих се - оня бай *** - сол ташака на Станишев - Доган, той е зле горкия ! Събориха му b-b-q и си *** майката !
48
18
 
4
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Евалата Цецо ;)