Плевнелиев е безспорен лидер!

Хората подкрепят политиката на ГЕРБ, оцени Цветанов
Обновена: 24 окт 2011 10:55 | 23 окт 2011 20:40,
132
Плевнелиев е безспорен лидер!
Снимка: архив, БТА

Росен Плевнелиев доказа, че е безспорен лидер. Той направи добър резултата. Така шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира първите прогнозни резултати от изборите, според които кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и тази на БСП отиват на балотаж. 

"На балотажа ще разчитаме на всички демократично мислещи хора и нека да изберем президент, с който да се гордеем", отсече Цветанов.

Той не се притеснява, че на втория тур всички ще бъдат срещу управляващите. "Всички срещу ГЕРБ, така мина тази кампания, но ние запазихме добрия тон. Нека всички да гласуват по съвест", призова Цветанов.

По думите му ГЕРБ ще бъдат максимално мобилизирани на балотажа, където ще има и в отделните градове. Според него обаче ще се сбъднат предварителните му прогнози за спечелване на изборите. 

"Високата избирателна активност показва изключително активна гражданска позиция и подкрепа за досегашната политика на ГЕРБ. На балотажа ще потвърдим очакванията ни и след втория тур настроението ни ще е по-ведро", отбеляза Цветанов. 

Той определи като успех резултата на ГЕРБ в Кърджали, където кандидатът на управляващите Илия Илиев с  27.5%  ще се бори с Хасан Азис от ДПС, който получи 46.5%.

Цветанов очаква добри резултати на ГЕРБ в смесените региони.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
0
 
! Отговори
до 126 преди 12 години
Глупаво е да се търси паралел между ГЕРБ и БСП, все пак едните са с 5 годишна история а другите са със 120 годишна кървава история отнела живота поне на 100 тина хиляди българи патриоти. Така че внушенията които се опитваш да направиш са злоумишлени до глупост.
125
0
 
0
 
! Отговори
до 127 преди 12 години
И къде ще заминаваш бе червенушко в Сибир ли?
124
1
 
1
 
! Отговори
Някой преди 12 години
Аре стягайте коланите още, диктата е пълен :(
123
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Работих дореди година в държавна организация. Работих съвестно, защото обичах работата си. Напуснах, защото бях помолена да напиша донос срещу колеги, за да запазя работата си. Това е унизително и гадно.
122
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Продавам си жилището и си купувам еднопосочен билет. Не искам да живея в тази клоака. Нека всички българи, които са запазили човешко достойнство и не придобили овче поведение да се махаме, за да не бъдем асимилирани. Всеки от нас знаещите и можещите може да живее и да успее в друга държава. Тук няма място за нас. Скоро ще бъдем и репресирани, докато не станем малки сиви мишки.
121
1
 
1
 
! Отговори
до 121 преди 12 години
***, не можеш да се отървеш. Те управляват но под друго име-ГЕРБ.
120
1
 
0
 
! Отговори
$ преди 12 години
Ау лошо! Сидеров се отметна от герб.
119
1
 
1
 
! Отговори
666 преди 12 години
мислещи хора, пуснете си пресконференцията и вижте - тази кукла на конци ли искате за президент
118
4
 
3
 
! Отговори
narod преди 12 години
НАРОДА МРАЗИ ГЕРБ !!!
117
3
 
3
 
! Отговори
Жик-Так преди 12 години
Аз знам как се управляват процеси. Ще бъда истински държавник и ще създавам правила, обеща още Плевнелиев. Правилата ти ги казва Бойко, а ти управляваш процесите му. Не се гордей, че си кукла на конци!
116
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледам какви хора са впрегнати да агитират за БСП и Калфин в изборните студия Петьо Блъсков, Виза Недялкова, Антоний Гълъбов, Андрей Райчев и прочие червени клоуни се нахъзвам още повече за гласуването в неделя. Сега е момента да се отървем от БСП за поне 10-12 години, а защо не и за повече.
115
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Станишев немедлено трябва да отиде да целува ръка на Кунева (а може и други нейни части), защото ако тя не се беше кандидатирала то Плевнелиев в момента щеше да е президент. Просто царската метреса удължи с една седмица политическата агония на БСП.
114
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
105 ти с тези две висши образования дето пишеш, че ги имаш как пък нямаш етнически произход. Странна работа. Как се самоопредели на преброяването например.
113
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се поздравим с победата. Плевнелиев спечели убедително. На балотажа изходя е ясен. Да разпъваме трапезите.
112
0
 
5
 
! Отговори
456 преди 12 години
Ало герберчето 105,двете висши май са като на онази пернишка миска!! То и тя беше толкова умна!!
111
0
 
5
 
! Отговори
Krasimir преди 12 години
На тоя като му видя визиономията - типично олигофренска и се отвращавам.
110
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хора Браво на Вас че излезохте и гласувахте Голямата избирателна активност е убиец за купувачите на гласовеШанса им рязко намалява - те се надяваха да не гласуватеСега пичи въшки като ( Лидер , Новото Време , РЗС , Алексей , ДСБ,СДС и др под 4%)всички те бяха сателити и създадени от партията кърмилница БСП - клонове - целящида разцепат Българският Вот - Сега са минало - история Честито Европейци и не забравяйте на 30 ти да подкрепите отново Плевнелиев - не разчитайте на другите , че и без вашият глас ще спечели номерата на Дявола нямат край гласувайте отново за да бъде убита триглавата ламя смачкайте и главата и я отделете от тялото не гледайте че се прави на умряла Да не стане 51% за Калфата и 49% за Плевнелиев Не подценявайте комуниста !!!
109
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да повярвам,че още има хора, на които малките,гадни червени мозачета просто не могат да проумят,че ГЕРБ е единствения начин България да бъде една модерна ЕВРОПЕЙСКА дъргава!!!! Защо никой не вижда всичко,което Борисов прави,защо се оставяте медиите да ви настройват срещу него,просто защото той не е удобен за никой? България в момента е една от малкото държави късметлики-без външни дългове. Само който е бил в чужбина може да разбере колко добре ГЕРБ води своята политика!!! Браво на ГЕРБ!!
108
1
 
4
 
! Отговори
koko преди 12 години
Уфце, това са българите
107
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП и нейната комична креатура смешника Калфин, днес се размирисаха на мухъл. Миризмата на политическото мазе в което бяха поставени за следващите 10 години.