Плевнелиев е безспорен лидер!

Хората подкрепят политиката на ГЕРБ, оцени Цветанов
Обновена: 24 окт 2011 10:55 | 23 окт 2011 20:40,
132
Плевнелиев е безспорен лидер!
Снимка: архив, БТА

Росен Плевнелиев доказа, че е безспорен лидер. Той направи добър резултата. Така шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира първите прогнозни резултати от изборите, според които кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и тази на БСП отиват на балотаж. 

"На балотажа ще разчитаме на всички демократично мислещи хора и нека да изберем президент, с който да се гордеем", отсече Цветанов.

Той не се притеснява, че на втория тур всички ще бъдат срещу управляващите. "Всички срещу ГЕРБ, така мина тази кампания, но ние запазихме добрия тон. Нека всички да гласуват по съвест", призова Цветанов.

По думите му ГЕРБ ще бъдат максимално мобилизирани на балотажа, където ще има и в отделните градове. Според него обаче ще се сбъднат предварителните му прогнози за спечелване на изборите. 

"Високата избирателна активност показва изключително активна гражданска позиция и подкрепа за досегашната политика на ГЕРБ. На балотажа ще потвърдим очакванията ни и след втория тур настроението ни ще е по-ведро", отбеляза Цветанов. 

Той определи като успех резултата на ГЕРБ в Кърджали, където кандидатът на управляващите Илия Илиев с  27.5%  ще се бори с Хасан Азис от ДПС, който получи 46.5%.

Цветанов очаква добри резултати на ГЕРБ в смесените региони.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
5
 
! Отговори
до 68 преди 12 години
Скрий се бе,кендзеф
65
0
 
5
 
! Отговори
Браво 69 преди 12 години
Чиста истина !!!!!!!!!!!!!!
64
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
чао Българио , здравей Мутрафония с малумните си роби , колко простотия има по тоя свят
63
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма какво да умувате ГЕРБ спечели. Game over. По-добре е да се примирите вече и да престанете да пишете, защото и с вас и без вас държавата ще върви напред, защото е в най-сигурните ръце. Плевнелиев ще е най-добрия президент, който някога сме избирали. Ще се гордеем с избора си. гласът ни ще се чува по света, а България макар и малка ще стане водещ политически фактор в Европа.
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хаааааахахахахахахах я прочетете 49-ти номер хохохохоххохо ти на колко си годинки ? 14-15 ?Тия се бият за кокала, а ти дето гласуваш за тях(ако имаш годините) и утре ще търсиш стотинки под килима....
61
2
 
4
 
! Отговори
СърФист преди 12 години
Ако направим сравнение между прогнозите преди 1 месец и сегашните резултати се отличава факта , че разликата между двете основни партии намалява. Интересно е, че това става въпреки цялата помощ от държавната, финансова и медийна машина за партия ГЕРБ. А ако се прибави и мащабите на изборните манипулации, както и страха на хората от Полицейщината и Мутризма ще стигнем до извода, че ГЕРБ са ОГРОМНО РАЗОЧАРОВАНИЕ ПРИКРИТО С МНОГО ПАРИ, МЕДИИ И ПОЛИЦАИ
60
6
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 12 години
Разликата между Плевнелиев и Калфин е около 500 хил.човека. От турците на днешните избори са гласували около 50-60%, така че остатъкът от негласувалите турци не може да стопи резултантната разлика на втори тур 300 хил.човека. Резервът от електорат на БСП е почти изчерпан. Остава да с надяваме, че от 500-те хил.човека, гласували за М.Кунева, половината ще гласуват за Калфин и тогава разликата остава на кантар - само 50 хил.човека. Отчтайки,че поне 100 хил. от гласовете за М.Кунева ще отидат при ГЕРБ, разликата на 150 хил.човека в полза на Плевнелиев на 2-и тур. Като добавим и гласовете от СК и Атака - около 70-90 хил.гласа - разликата става РЕАЛНО 220-240 ХИЛ.ГЛАСА В ПОЛЗА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ. Така че Калфин няма за какво да чака от умрял писмо, защото десните избиратели няма да позволят президенти от БСП да ни управляват цели 15 години. Това е нелогично и е прецедент в европейската и световната практика. Ламбо каквото можа направи: той спечели за Калфин около 120-140 хил.гласа. Обратно: М.Попова отблъсна поне няколко десетки хиляди избиратели от Плевнелиев.
59
11
 
2
 
! Отговори
ше страдате всички преди 12 години
АТАКА.ВОЛЕН СИДЕРОВ
58
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
САМО ГЕРБ ЗАВИНАГИ
57
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комунизма си отива! Супер.
56
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Живота без БСП е прекрасен.
55
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хората тук са много луди!!!
54
0
 
15
 
! Отговори
Факос оффф преди 12 години
Избори с Герб , това пълна порнография ! Абе и на глух беше ясно че ГРОБ спечели !
53
10
 
5
 
! Отговори
ИСКАТЕ ЛИ ГО ? преди 12 години
Изборите за президент ще се решат на вторият тур според ДОГАН. Братя и сестри вие ще позволите ли ДПС да ви избира държавния глава ?
52
9
 
3
 
! Отговори
Умерен преди 12 години
Могат да ме хванат за патката станишевци и догановци - 15 % нямат стапяне колкото и флашки да изкарат за една седмица ...........да се стягат за панделата
51
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе щом няма шест мезонета още не се е доказал
50
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Живота е прекрасен, а килипира ми е, че най-накрая дойде времето на прозрачното, честно почтено, морално управление, с грижа за хората и пътищата в страната. Сега живея по-добре, спокойно, защото зная, че има кой да мисли за моето бъдеще.
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
49..ТУЙ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ ГО ЗНАМ ДЕТО СЕ ГРАДИ ОТ 9 СЕП 44Г.!! ГРАДЕНЕ,ГРАДЕНЕ И ..НАКРАЯ ЛЪСВА ГНИЛОЧА,КЛОАКАТА И..НАНОВО...ПАК ПО СТАРОМУ,ПАК СЪС СТАРИТЕ МУТРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ..Е ,ПАРДОН,ДЕ-С "НОВИТЕ" ,ОТ КОТИЛОТО НА БКП..ИМЕНЦАТА СА НОВИ ПРОСТО! БАЙ-БАЙ ОТ КИТНА ХОЛАНДИЯ,ХАХАХА...КЕФФФФФ!! В ХОЛАНДИЯ ЩЕ ВИ ОПАНДИЗЯТ СЛЕД 1 МЕСЕЦ ТАКОВА ВАШЕ "ГРАДЕНЕ" !! :-))
48
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кутев се е заканил да уволни всички платени драскачи на БСП по интернет форумите и да назначи нови след днешното изборно фиаско. Другарчета, време е да си потърсите нов господар-работодател, вие се провалихте тотално.
47
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
43..НЕ Е ПРЕКРАСЕН ЖИВОТА С ГЕРБ, А С ..ГЕРБ-КИЛИПИРА ! КАЖИ СИ КАКЪВ И КОЛКО Е КИЛИПИРА?