Не манипулираме преброяването, скочиха от ГЕРБ

Партията се оправдава за хаоса в зала "Универсиада"
24 окт 2011 15:00,
198
Не манипулираме преброяването, скочиха от ГЕРБ
Опашка, охранявана от полиция пред ОИК София. Снимка: Булфото

Не приемаме обвиненията, че ГЕРБ е манипулирал преброяването, заявиха в декларация от партията.

"Разбираме напрежението у членовете на СИК-овете, както и преумората, разбираме и че опонентите ни не могат да преживеят изборната загуба. Категорично обаче не приемаме обвиненията, че ГЕРБ е манипулирал преброяването.

Още по темата

Напротив – още с откриването на изборния ден представителите на останалите извън ГЕРБ партии в СИК по всякакъв начин се опитаха да бойкотират изборния процес – не се явиха в изборните секции, което наложи стартът на изборния ден да започне с 30 минути закъснение.

В късните часове на нощта, когато вече имаше яснота за резултатите, членовете на СИК от квотите на другите политически партии напуснаха помещението на ОИК София, оставяйки чувалите с бюлетините без надзор.

Категорично отказваме и този път да влизаме в диалог с политици, чиито резултати от изборите говорят достатъчно ясно колко провалени са", допълват от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
0
 
15
 
! Отговори
Всичко е по реда си преди 12 години
Ама и ние избирателите не ставаме. Много започнахме да искаме.Искаме да няма манипулации, да е умен премиера и т.н. Е, това няма как да стане.
167
1
 
0
 
! Отговори
до 153 преди 12 години
Не насаждай етническа омраза.
166
0
 
11
 
! Отговори
Без Глас преди 12 години
А бе що не се върнем на темата един - тиквата имам в предвид казал точно преди края на изборите - демек навреме."Очаква се България да бъде приета в Шенген поетапно до юли 2012 г."Ама той ли очаква или го е сънувал не става ясно щото в сайта на европейския относно офицялните решение за такъв филм вообще не се говори (ec.europa.eu)
165
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
153, ти *** ли си, или всички останали смяташ за ***? Ти знаеш ли какво е ПОМИЛВАНЕ? Да ти кажа - това е отмяна на СМЪРТНО наказание - което в България не съществува от подписването на Протокол 13, а да не говорим, че за последните 50 години е налагано 4-5 пъти. Та, викаш, 431, а?
164
0
 
3
 
! Отговори
до 153 преди 12 години
От 5 часа сутринта едно и сьщо !
163
0
 
2
 
! Отговори
до 153 преди 12 години
Земи се спри уаа !
162
0
 
3
 
! Отговори
до 153 преди 12 години
Аве, стига си спамил по форумите кат папагал едно и също илядо пъти!
161
0
 
1
 
! Отговори
az преди 12 години
e tuk mai samo plitkoumni komunqgi i turci pishat bre abe vie vred li ste q vijte toq stanishev kolko e nagyl bre i vse za nqkakyv strah mi govori toq s vsichkiq li e ili bat boiko mu nabiva kancheto po 3 pyti na den a toq *** dogan s cqlata si naglost kazva pred nacionalnata televiziq za kogo trqbva da glasuvat na balotaja rqzanite karabini zashto MIGLENA KUNEVA ne kaza za koi da glasuvat neiniq elektorat otgovra e ZASHTOTO E EDIN DOSTOEN CHOVEK A NE KATO RQZANITE UTAIKI OT DPS
160
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма смисъл да се хабите и да гласувате. Герб спечели, това трябва да е ясно за всеки, дори и ***.
159
0
 
23
 
! Отговори
дзвер преди 12 години
Да бе, не манипулират преброяването, а БГНЕС какво е заснела?""СТОТИЦИ В УНИВЕРСИАДА СКАНДИРАТ: МАФИЯ! НЕ СМЕ КУЧЕТА!"" Идете на сайта на им и гледайте.
158
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
вотът е на Герб
157
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От ГЕРБ да бъдат спокойни идва неделя, останаха им има-няма 5 дена и ако по някакъв начин не успеят да из манипулират вота и не спечелят, тогава ще видим кой е манипулирал и кой купувал *** и кой е сменял чували с бюлетини. Защото станаха за смях с целия властови ресурс с които разполагат не можаха да организират и прикрият далаверата. "Слаби прагматици" и това е.
156
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"не манипулираме преброяването", то няма значение. Герб печели и без друго.
155
23
 
2
 
! Отговори
Инджинеро преди 12 години
Плевнелиев е в пъти по-добър от бобъра ДобрутРо Калфин....Тоя плазмодий беше съветник на Гоце, после беше министър в най-продажното правителство на България след Освобождението, а сега е евродУпетат и пак смуче пари, но този път от европейските данъкоплатци. Не искам такъв книжен плъх да ме представлява- срамувал се бил...ами и мен ме е срам от такива като него. Що не се срамуваше като правеха заменките или пък когато раздадоха 2 млрд. бюджетен излишък за 2 седмици преди Коледа 2008....
154
1
 
14
 
! Отговори
вярно преди 12 години
Не ги манипулират .Това може да го направи умен човек.От *** не става.Няма как да стане.Те поради тези причини хората са доволни и още чакат пред общинските комисии да си предадат бюлетините други припадат и т.н.
153
5
 
1
 
! Отговори
koki преди 12 години
dogan i turcite podkrepqt Kalfin neka nie BYLGARITE da kajem NE na turcite i komunistite
152
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Не манипулираме преброяването, скочиха от ГЕРБ"В момента. Вече ги манипулирахме и сега си сърбаме кафето.
151
0
 
13
 
! Отговори
Господи..... преди 12 години
господи....нали виждаш и помниш ....просто им го върни на тези самозабравили се *** с дебели вратлета ......и тънки глачета .....
150
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
герб са *** бе,спечелиха с техните гласове,тези избори трябва да бъдат анулирани!
149
25
 
4
 
! Отговори
ТОВА ЛИ ДА СТАНЕ ? преди 12 години
Ако изберат КОМУНИСТ за президент с помощта на ДОГАН, ще станат две ОЧЕВАДНИ ЛОШИ НЕЩА: 1.Служителите на ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ще бъдат турци, както беше навремето МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО и изтичане на тайни към СССР и Турция, а Доган ще получи още един тлъст хонорар, но този път, като брокер, а не като хидролог; 2.Всички престъпници от ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ще бъдат помилвани, както например Дон Цеци и още 495 бандити за мандата на Първаноглу, значи Помака Алексей и Стоян Сумото ще бъдат помилвани провери в Гугъл : "Сега": Първанов помилва за 9 години 431 престъпници