Станишев: Не мога да поздравя ГЕРБ, вотът беше нечестен

"Партията на властта се превърна в партията на мутрите"
Обновена: 30 окт 2011 20:16 | 30 окт 2011 19:12,
202
Станишев: Не мога да поздравя ГЕРБ, вотът беше нечестен
Сергей Станишев Снимка: БТА

В нормална ситуация би трябвало да поздравя ГЕРБ за резултата, но не мога, защото тези избори не бяха нито честни, нито демократични. Това беше първият коментар на лидера на БСП Сергей Станишев, след като кандидатът на левицата Ивайло Калфин загуби президентските избори.

"Партията на властта се превърна в партията на мутрите", категоричен беше Станишев.

„Не е срамно да загубиш, срамно е да спечелиш по този начин“, коментира соцлидерът пред bTV.

Според него на вота БСП е показала забележително покачване на доверието и е основната политическа сила, която е алтернатива на ГЕРБ.

По думите му Калфин и Стефан Данаилов са направили блестяща кампания, а гласовете, които са получили са искрени, автентични гласове за запазване на българската демокрация.

Станишев посочи, че ГЕРБ печели гласове с купуване, натиск, дори с бой.

„Ще използваме всички средства, за да не им се размине ей така“, закани се Станишев на управляващите по-късно на влизане в НДК.

На въпрос дали „целувката“ на лидера на ДПС Ахмед Доган е изиграла на БСП лоша шега, Станишев каза: „Не мисля, че това е водещо“.

Според Станишев има тотална манипулация и купуване на гласове. Масово ще има основание за искане за касиране на изборите, прогнозира лидерът на БСП.

„Избори на купените гласове“, нарече вота Илияна Йотова, евродепутат от левицата. Социалистите ще направят анализ на двата тура и тогава ще преценят на кои места ще искат касиране нa изборите. По думите на Йотова обаче това ще бъде направено в голяма част от общините. 

Между двата тура БСП поиска касиране на вота в София, а по-рано днес стана ясно, че планира да направи същото за още осем общини. 

Все пак социалистите „нямат основание да са недоволни“, коментира Йотова - те получили доверието на 1 милион българи, върнали си много симпанитазни и привлекли хора, които търсят алтернатива на управлението. 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
3
 
! Отговори
Димитър преди 12 години
А бе *** я погледни профилите от изборите ,за БСП са гласували масово само хора с ниско образование.Това че обвиняваш ГЕРБ ,че е спечелило с натиск и купуване на гласове е обида към 60% от населението на България, но ти си толкова нагъл ,че едва ли ти пука.
175
1
 
3
 
! Отговори
Борисов преди 12 години
Истината е, че Доган избра Росенчо. Гласовете на турчулята са разликата с Калфин, то и самият Доган си го каза....а и мобилизира до краен предел тъпоукмните, ниско образование, комунисти от ГЕРБ. ЗАЩОТО ГЕРБ Е ЛЯВАТА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ, трябва да си изключително МЕГА глупав да не видиш, какъв им е стила на управлението, а да не говорим ЧЕ ДО ЕДИН ИМАТ ПАРТИЙНИ КНИЖКИ.! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ВИ ИЗМАМИХА ***, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ. БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ЦЯЛОТО ОСРАНО. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ
174
0
 
4
 
! Отговори
IVo_1 преди 12 години
кво стана бе серГейчо , настъпаха те по малкото пишу*е ли ?затова ли така се дърпаш и нещеш да честитиш?Ша честитиш ами и хоро ще играеш, хамстер нещастен. Хайде свърши се с хегемонията на червените ***. сега на власт са само ГЕРБ и сигурно бял ден няма да видиш
173
0
 
7
 
! Отговори
БОТЕВ ПЛОВДИВ преди 12 години
Отивай в Северна Корея червена шапчице.От днес никой няма да се сеща за вас.Освен някои червени бабички.
172
0
 
6
 
! Отговори
генади преди 12 години
Збогом, червени ***!Хареса ли ви целувката на Доган?Ха дано *** Доган така да ви подкрепя на всички избори!
171
0
 
3
 
! Отговори
генади преди 12 години
СерГей и Азер Меликов вече били пробвали всичко в хомосексуалната любов, но все още търсели с какво да разнообразят любовната игра. Мислили, мислили, и най-накрая го измислили! Решили да сипват кафе в *** си отверстия!!!Пръв бил Станишката. Азер взел каната с кафе и започнал да го налива в ануса на Сергей.По едно време Станишката изохкал:-Ох, ох, ох, ох...-Какво ти има бе, горещо ли е кафето?- Попитал Азер.- Не, горчиво е.
170
0
 
2
 
! Отговори
генади преди 12 години
СерГейчо се почувствал неразположен и посетил проф. д-р Чукундуров в Правителствена болница.Направили кръвни изследвания. След малко млада лаборантка смутено съобщила резултатите:- Другарю Станишев, вие...вие..таковата...ами, болен сте от СПИН!Смутил се Станишев, но запазил самообладание и попитал професора:-Докторе, а има ли някакво лечение на тая болест?Проф. Чукундуров го изгледал смаяно, замислил се за минутка, и със загадъчна усмивка казал:- Има един начин! Рецептата е от народната медицина, но смятам, че във вашият случай ще помогне!-Кажете, докторе, кажете- обнадеждил се Станишев.Д-р Чукундуров се загледал през прозореца някъде в далечината и отново се усмихнал загадъчно:- Вземете един литър козе мляко, сложете четири яйца и добре разбъркайте сместа. Нека сместа да стои на слънце цял ден, а вечерта я изпийте, и след това изяжте две круши. Ефект ще има, обещавам ви!- Благодаря Ви, докторе, благодаря- зарадвал се Станишев, и излязъл от кабинета щастлив и доволен.След два часа младата лаборантка се втурнала в кабинета на професора и разтрвожено съобщила:-Професоре, направих ужасна грешка! Другарят Станишев не е болен от СПИН , обърках пробите му с тези на един друг пациент!!!-Няма нищо, случват се грешки понякога. - невъзмутимо отговорил д-р Чукундуров.- Но няма ли да се обадите на другарят Станишев да не пие от онази смес?-Не!-Ама другарят Станишев ще получи тежка диария!-Е, тъкмо ще разбере истинското предназначение на ***!
169
0
 
4
 
! Отговори
генади преди 12 години
Двама стари *** си говорят:-Чу ли, нашто момче, Станишката, щял да се жени!- За коя бе, за оная *** Елена Йончева ли?- Не бе, за Кристиян Вигенин!
168
0
 
6
 
! Отговори
удовлетворен преди 12 години
Станишев църка... повърнах с кеф... два пъти!
167
1
 
7
 
! Отговори
Анти-Станишев преди 12 години
Ох, Дано го гръмнат този Станишев! Дано! Дано!
166
0
 
16
 
! Отговори
DUBLIN преди 12 години
Komunista e dovolen samo kogato go ostavi6 da LAJE i KRADE.
165
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко Борисов: "Да обвиняваш другите за своите грешки, това е манталитета на комунистите"
164
0
 
13
 
! Отговори
Ей опечален преди 12 години
Мозъка ти е починал бе комунист долен
163
22
 
2
 
! Отговори
Опечален преди 12 години
СКРЪБНА ВЕСТДнес 30.10.2011След две годишно тежко боледуване Почина,Българската Демокрацияна 22 годиниДа погребем демокрацията с почести Шестсвието ще се състои във всеки град и село в България
162
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преместих си го...Макар че в неговата компания не бива да се споделят такива неща...
161
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като глиган гледа
160
0
 
18
 
! Отговори
тошева преди 12 години
Г-н Станишев, заповядайте в община Добричка да видите един "ЧЕСТЕН" вот. Проявете малко срам.
159
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На тоя *** лично аз ще му купя билет за родината му анадола.
158
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Станишев във панделата,шалалалаля,станишев във панделата,шалалалалала...
157
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АРЕ, ХАМСТЕР, ЗАМИНАВАЙ В ИСТОРИЯТА!!!"Мамоо, пък те ни бият!...":)))))))))