ДПС – не непреодолими, но необходими

Местните избори за партията са най-успешните досега, отчете Местан
Обновена: 2 ное 2011 09:54 | 2 ное 2011 09:53,
42
ДПС – не непреодолими, но необходими
Лютви Местан Снимка: БТА

Не сме непреодолимият фактор, достатъчно е, че сме необходимият фактор, твърдят от ДПС.

В декларация от името на парламентарната група заместникът на партията Лютви Местан коментира, че по време на изборите Движението за права и свободи е било използвано от другите като ресурс за мобилизиране на антивота.

„Не искаме да бъдем приемани като непреодолимия фактор, достатъчно е, че сме необходимият фактор”, допълни още Лютви Местан. 

„Ако някой си е правил сметка за края и разцепването на ДПС – волята на нашите избиратели показа, че ДПС е устойчива и необходима за българската демокрация политическа сила”, подчерта Местан.

Той обясни, че проведените местни избори са били най-успешните за партията досега, защото всеки трети кмет в България е избран от ДПС.

На управляващите Местан за пореден път обясни, че това са били най-лошо организираните избори през последните години. „Няма да се разминете нито с отговорите, нито с отговорността си”, отсече заместникът на Доган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: Лютви Местан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
4
 
! Отговори
НУРХАН преди 12 години
Касим Дал се оказа прав, че ДПС на тези избори ще бъде наказано ! На изборите през 2009 год. ДПС получи над 610 000 гласа, а сега за ДПС гласуваха едва 230 000, половината от които са купени гласове.Доган е един безсрамник, който 40 години се подиграва с българските турци, 20 като агент, 20 като "спасител" !Това ли е каузата ДПС и за това ли гласуваме години наред за тази партия? -Ахмед Доган, агент Ангелов, Сергей, Сава, Трето у-ние, ОУ-МВР-Варна, ПГУ, от 1974 до 1988 г. -Гюнай Сефер, агент Али
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе тоя пък ходил с НСО при Борисов,абе тия индивиди няма ли за тях градски транспорт?Лелеее колко пари харчат на нати, гръб!Ей много ми е противен тоя ама много.За нас като горди българи и в паметта на Левски и Ботев е срамно разрешението тази партия да съществува.Видяхте ли го как гледаше като лисугер когато Волен влезе в БТВ?
38
1
 
1
 
! Отговори
абе... преди 12 години
.....щом загубата и неуспехите ги приемате за постижение ,ясна е работата в здравословно отношение.
37
2
 
1
 
! Отговори
емир преди 12 години
Лютфи събирайте си парцалките с Амет агата и остваете партията на Касим Дал.Щом електоратът 90 са турци и турскоговорящи ***, поне и патрийното ръководство да е от такива, а не от разни агенти продали се на българите. Искаме ДПС да действа ,както кюрдската партия в Турция, а не само да ни плямпате.Ние сме готови на всички, но с вас тази работа просто не върви.
36
0
 
1
 
! Отговори
east преди 12 години
Из футболен коментар:"И така, драги зрители, тази наша загуба автоматично се превръща в наша победа ! "
35
0
 
2
 
! Отговори
ISTINATA преди 12 години
DPS SA STARI KOMUNISTI I DS AGENTI, I NIKOGA NE SA NAPRAVILI NESHTO ZA MALTZINSTVATA,(OSVEN NYAKOLKO DZAMII,SAS TZEL DA KONTROLIRAT HORATA POLZVAIKI RELIGIATA).DPS NE SAMO OGRABIHA BRATYATA SI I MALTZINSTVATA, NO I BALGARIA I NIKOI DO SEGA NE IM E POTARSIL SMETKA I VSICHKO SE POTULVA.ZASHTO? ZASHTOTO NE SA SAMI! "GARVAN,GARVANO OKO NE VADI"?
34
2
 
0
 
! Отговори
бг преди 12 години
топ новина,,дпс е пьлно с шизофреници,,те зече не знаят кьде са и лумпелизират масово ,виж някои обьрнал резбата
33
3
 
13
 
! Отговори
niko преди 12 години
Г-н Местан ДПС на българина не е необходим нито на бедните трци . ДПС е необходимо на теб Доган и кликата на крадци и машенници .Ако ДПС е спечелило всеки трети кмет да станем вилает на Турция , ама Вие ще влезите в затвора на Ердоган . А там не прошават .Само едно мога да Ви кожа ,че Ви е много голямо самочувствието и дразните народа ,а това рано или късно е наказуемо. Специално за теб и Доган.
32
2
 
9
 
! Отговори
Ахмед Доган преди 12 години
Защо не гласувахте за чичо Ламбо?
31
2
 
12
 
! Отговори
шашко преди 12 години
Прословутата "целувка" изигра лоша шега на БСП.ДПС - нито са непреодолим ,нито са необходим фактор в България,просто са едно цяло в общата маса наречена народ,в границите на държавата.Взехте се много на сериозно,господа от ДПС !
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е браво то в България всички партии винаги печелят,няма загубили тука ,всички са печеливши от изборите
29
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И този е един ***,скоро никой няма да чува за тия ***, догани могани и други ориенталски плашила.Народа знае кой кой е вече.
28
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как се познават слугите на държавна сигорност.Всички приказват еднакво и така че ако не си в час ще си мислиш кои са победителите....И Станишев каза че имат голям успех в изборите и този също .Бойко ви смаза ама нейсе...
27
4
 
14
 
! Отговори
А , СТИГА ,БЕ.. преди 12 години
ДОГАН-ЕФЕНДИ СЕ УСРА, КАТО ГЪСКА У КОШНИЦА....!...ГОЛЕМ ГО ИЗВАДИ --АМА ,НЕ МОЖА ДА ГО ВДИГНЕ!ЯВНО ,ВЕЧЕ НЕ ГО СЛУША ЕЛЕКТОРАТА....НЕ ГО ЗА ЦЪРВИВА СЛИВА!КАСИМ ДАЛ....БАЯ ХОРА , МУ Е ВЗЕЛ...ХА,ХА,ХААААА....!
26
3
 
12
 
! Отговори
Питаме преди 12 години
До кога развитието на България ще бъде манипулирано и саботирано от ДС-агентурния апарат на Лукановото ДПС ? Докога тия стари зависими муцуни ще ни размахват пръст и ще ни поучават ?
25
3
 
21
 
! Отговори
? преди 12 години
Почти като изказване на Станишев...Представянето на ДПС е най-слабото до сега на избори! Какво стана в Силистренско-нали шамари щеше да раздава Доган? Дулово и Главиница от 20 години все ДПС управляваше, а какво стана в Тутракан, Ситово..По принцип политиците от ДПС и БСП са лъжци и манипулатори, така и този е едно гнусно, самовлюбено и цинично човече...
24
5
 
7
 
! Отговори
хахах преди 12 години
Аз пък си мисля, че ББ прави едни голееееми интриги и ви гледа сеира.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чак пък такова самочувствие,ега ти и феса.Да водиш партия от страхливи овце не се иска кой знае какъв професионализъм.
22
1
 
13
 
! Отговори
АЛООО, ДПС,...... преди 12 години
....НАПУСКАЙТЕ ,ЧЕ ЩЕ МЕТЕМ ---ТАВАНА !
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Местан ага какво правеше при Първаноглу между двата тура.