ДПС – не непреодолими, но необходими

Местните избори за партията са най-успешните досега, отчете Местан
Обновена: 2 ное 2011 09:54 | 2 ное 2011 09:53,
42
ДПС – не непреодолими, но необходими
Лютви Местан Снимка: БТА

Не сме непреодолимият фактор, достатъчно е, че сме необходимият фактор, твърдят от ДПС.

В декларация от името на парламентарната група заместникът на партията Лютви Местан коментира, че по време на изборите Движението за права и свободи е било използвано от другите като ресурс за мобилизиране на антивота.

„Не искаме да бъдем приемани като непреодолимия фактор, достатъчно е, че сме необходимият фактор”, допълни още Лютви Местан. 

„Ако някой си е правил сметка за края и разцепването на ДПС – волята на нашите избиратели показа, че ДПС е устойчива и необходима за българската демокрация политическа сила”, подчерта Местан.

Той обясни, че проведените местни избори са били най-успешните за партията досега, защото всеки трети кмет в България е избран от ДПС.

На управляващите Местан за пореден път обясни, че това са били най-лошо организираните избори през последните години. „Няма да се разминете нито с отговорите, нито с отговорността си”, отсече заместникът на Доган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: Лютви Местан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
10
 
! Отговори
qze преди 12 години
без доган не може, но без дпс да. питам аз турците кого ще припознаят като бащица след доган? проблема е следния - дори доган да каже "този е мой наследник, него слушайте след като се оттегля" , това няма да стане, защото ще има голяма борба за мястото му и хората ще бъдат объркани. освен това за да стане човек водач, освен да има някаква псевдо-харизма, трябва да бъде в точното време на точното място, а точно време отмина преди 20 години.
19
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 12 години
До 5 - "може ли да ползвам тоалетната..."
18
1
 
10
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита :)))
17
1
 
13
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
ДПС=чума !!!
16
7
 
6
 
! Отговори
ztr преди 12 години
вие тука се майтапите,но на следващите избори тази така наречена "партия" ще казва ' всеки 2ри кмет е избран от дпс; ...а на по-следващите ще казват всеки 1ви...тогава се базикайте из форумите и не излизайте да гласувате мишоци в къща навряни
15
2
 
13
 
! Отговори
piotr преди 12 години
Ох муси, муси, като те гледам как си пребледнял, все едно не си се срещал с ББ, а с призрак.
14
2
 
19
 
! Отговори
НАЛИ! преди 12 години
ДПС-------ТЕ също са .....''КРАДЦИТЕ"... НА ПРЕХОДА В БГ!
13
2
 
18
 
! Отговори
АЙДЕЕЕ,ВЪН,.... преди 12 години
ДОГАН ,МЕСТАН ,*** ,ЕТЕМ,ЩЕ МЕТЕМ......,СВЪРШИ И ВАШАТА ...!
12
1
 
18
 
! Отговори
АНТИ преди 12 години
МЕСТАНЕ И ВИЕ ВСИЧКИ БАРАБАР С ДОГАНА И КАСИМА СТЕ БИТА КАРТА.АКО ИСКАТЕ ВЛАСТ ТЪРСЕТЕ Я В ТУРЦИЯ.А АКО СЕ СЧИТАТЕ ЗА БЪЛГАРИ - ЗАЛИЧЕТЕ ПАРТИЯТА СИ ОТ РЕГИСТЪРА И ЗАЕДНО С УПРАВЛЯВАЩИТЕ РАБОТЕТЕ.НО НАЛИЧИЕТО НА ПАРТИЯТА ВИ ГОВОРИ ЗА ЕТНИЧЕСКО ДЕЛЕНИЕ.ПРЕМАХНЕТЕ Я .И ТОГАВА ЩЕ БЪДЕМ ЗАЕДНО.И НЕ НАСТОЯВАЙТЕ ЗА ТУРСКИ НОВИНИ И ТУРСКИ УЧИЛИЩА.ТАКА Е НАВСЯКЪДЕ
11
2
 
17
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Добре че електоратът ви е *** и не може да взима правилни решения,те умните и интелигентни турци ви напуснаха и си гласуваха по съвест,а вие сега запяхте друга песен типично по ***,едно време разпределяхте уж порциите,сега сте биле необходими. На кого бе ага сте необходими освен на тютюнджиите все още, но и те скоро ще ви наритат гъзовете посрани.
10
2
 
26
 
! Отговори
ромският Брад Пит преди 12 години
Ехееее, Мистанеее, умря сиганката, дет въ фалеше, та сам почна. Давай *** по-сромну бе чувек...дажи ниа *** разбрахми, чи и без вас можи.
9
1
 
22
 
! Отговори
кому ? преди 12 години
Това е все едно да кажеш ,че глистите и тениите са необходими .
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И Дуписе и БСП са абсолютен провал по простата причина , че хората още помнят безчинствата на триглавата ламя , наглоста на джудженцето Дуан и простотиите на тоя мишкаря със заешката устна Станишев и разбира се техните министри пияници и деграданти. ВЛАСТ СКОРО НЯМА ДА ВИДИТЕ !
7
0
 
13
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
Помислил си е "Абе тия откога живеят заедно?" :)
6
1
 
16
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Не сте необходими, защото не си свършихте работата.Задачата ви беше да опазите сигурността в България от външно-турските набези.Както всяко нещо, което не се справя с работата си и вие ще бъдете изхвърлени.Въпрос на време е да се разбере неспособността ви, а може би и двойната ви игра.Какво е усещането да чувстваш предстоящия удар на съдбата, г-н Местан?
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересно какво ли си е помислил в първата една секунда, докато е чакал в резиденция Бояна да се покаже Първанов, пък се появил Борисов.
4
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредната снимка на поредния агент на ДС. Аман!
3
4
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 12 години
Как може илюзия да благослови някого ?
2
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***
1
43
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нека Аллах да богослови всички членове на ДПС и подкрепящи партията