БСП, ДПС и Атака в коалиция срещу Плевнелиев

71 депутати искат касиране на вота пред КС
15 ное 2011 18:42,
138
БСП, ДПС и Атака в коалиция срещу Плевнелиев
Снимка: архив, БТА

Коалиция за България, ДПС и "Атака" внасят днес искане до Конституционния съд за обявяване за незаконни на президентските избори. Под искането са се подписали 71 депутати от трите парламентарни групи.

На 18 страници са описани мотивите, като сред тях присъстват забранителните списъци, прозрачните бюлетини, участието на вътрешния министър в изборния процес и нарушената тайна на гласуването. 

"Все познати на обществото мотиви, които показват противоречието на тези избори с конституцията", отбеляза зам.-председателят на парламентарната група на Коалиция за България Михаил Миков.

Още по темата

Той добави, че едномесечният срок от приключване на изборите тече и остават около 15 дни на Конституционния съд да се произнесе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
6
 
4
 
! Отговори
Горна Джумая преди 12 години
Уважаеми монголотатарчета, *** много лесно ви манипулират придворните ***! Ето за това никой не ви обича по света - хем твърдоглави, хем пък със самочувствие на супермени, хем пък винаги стоите с полусвалени *** пред по-силния от вас. Ама татаатарска му работа, дива, не питомна...
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
I ti li Volene,sinko.
27
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комунисти, Демократи, Турци и Националисти се Прегърнаха! Наистина не разбирам какви *** гласуват за горепосочените партии! Тези не са опозиция и не са никакви политици, приличат повече на рисувани комични герои.
26
2
 
13
 
! Отговори
Гацо преди 12 години
Волен си плю в сората когато се скара със СКАТ . Следващото харакири Воленчо си направи с това че безусловно подкрепяше ГЕРБ а те не го желаеха публично го унижаваха по всякакъв начин . Та това купено поведение на Воленчо го превърна в кученце порода пинчар попаднал в фермата на Б.Б. съвсем случаино . Останалите също са изкуствено помпани реитинги и го знаят добре но се напъват да за контрола над контрабандата това е борбата за кокала друго в БГ не остана .
25
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И какво стана? Като ви казвах, че Волен "народният трибун" е турско ***, не ми вярвахте. :))
24
2
 
12
 
! Отговори
Samo minavam преди 12 години
Честито,* в политиката,се намериха и се познаха.
23
7
 
7
 
! Отговори
до 20 преди 12 години
Така е Плевенлиев е голям симпатяга.
22
3
 
15
 
! Отговори
fiat ulisse 1.8i преди 12 години
///ДПС и Атака в коалиция///.......ХАХАХАХАХАХАХА.....дръжте кокала че избяга
21
10
 
9
 
! Отговори
до 18 преди 12 години
Спаси България - емигрирай!
20
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kvoto i da pravite gerb sa nai gotinite
19
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Биологичния баща на "турчина" Доган е най-големия от 6-те сина на богато *** семейство, от село Пчеларово--Антропологично черепът на Доган е на ***. Да си *** не е позорно, позорен е *** манталитет, който за съжаление го имат и много българи.
18
15
 
9
 
! Отговори
Изводите до 16 преди 12 години
Направих си го. УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ Е НЕКАДЪРНО.
17
18
 
15
 
! Отговори
Д Е М О К Р А Ц И Я преди 12 години
Всички честни и достойни българи са против Плевнелиев и нечестния начин, по който спечели изборите !Тези избори бяха фалшифицирани ! Доказаха го кадрите със заснети депутати на ГЕРБ, които мъкнат чували с бюлетини в изборната нощ. Това и на остров Тамбукту го няма !Изборите бяха и манипулерани ! Месеци преди това ПЛАТЕНИТЕ телевизии и вестници от ГЕРБ с държавни пари, тръбяха кой ще е победител в изборите и по този начин внушиха на хората, че вотът е предопределен.Купен и контролиран вот !!!
16
9
 
16
 
! Отговори
* преди 12 години
Прави ли ви впечатление че БСП,ДПС,СДС,НДСВ,АТАКА,ДСБ и РЗС не са били никога такава опозиция едни на други, както сега всички са срещу ГЕРБ. Всеки сам си прави изводите от тук натакък.
15
8
 
15
 
! Отговори
НЕ преди 12 години
И какво се оказа? ДПС, БСП и Атака са все отрочета на БКП - т.е. те са една партия. И после се чудят защо хората не гласуваха за тях. Защото, ако бяха гласували за тях, все едно щяха да гласуват за БКП, комсомола, ДС, ЦК на БКП...
14
2
 
18
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
///ДПС и Атака в коалиция///.......това ме размаза повече НИКОГА няма да гласувам на тези избори гласувах за атака ама са ми последните на които ходя ОТВРАТИХ СЕ
13
12
 
3
 
! Отговори
Истината лъсна преди 12 години
Дългата ръка на ГЕРБ, която дърпа конците в тази фракция най-после проговори. Добри Тодев направи страхотни разкрития за някои хора и кой ще бъде главен прокурор. Кой движи Росен Плевнелиев и къде в схемата се нарежда Петър Стоянов. Само в 7plus7. net уникалното интервю с Тодев - бивш адвокат на Георги Илиев и Иван Тодоров - Доктора
12
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"БСП, ДПС и Атака в коалиция срещу Плевнелиев"Бих добавил и народа. А за Плевенлиев може да се включат роднините му и тези на "цар" Киро.
11
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
boiko bravo spri im kran4eto za da viqt
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво е общото между Доган и Сидер ?Бащите и на двамата са етнически циганиБиологичния баща на "турчина" Доган е най-големия от 6-те сина на богато *** семейство, от село Пчеларово. на 20 км. северно от ДобричА бащата на "българина" Сидер е сливенски ***, преселници от Гърция