Деница срещу Капка

Камен Петков за семейните драми в партията
Обновена: 22 ное 2011 15:01 | 22 ное 2011 09:06,
223
Деница срещу Капка
Волен Сидеров и съпругата му Kапка вече са разделени. Снимка: архив, Булфото

Много кадърни хора, неуспели да се реализират в живота, са имали добри мениджъри, коментира пред bTV независимият депутат Камен Петков, който напусна "Атака".

"Капка имаше способностите на добър мениджър – тя беше моторът, който движеше. Да видим как ще се справи партията оттук нататък. Според мен, в крайна сметка, изборите ги взимаше Капка", смята той. 

"Не виждам какво лошо има Волен да излезе и да каже на 4-5 уискита се харесахме с Деница, да излезе и да каже мъжки  - влюбих се, живея с нея, купих й апартамент, кола, мога да си го позволя. Многократно съм казвал, че той е имал силни жени до себе си, които са го дърпали за ушите и са му помагали. Сега Деница е жената, която го подкрепя", коментира депутатът.  

По думите му Капка Сидерова разбрала за аферата на Волен, след като ги е видяла в столичен хотел. Шофьорът на Сидеров й казал, че е там. Отива и ги заварва да интимничат. Бяха ги снимали и на морето, разказа още Петков. 

"Знам, че миналия понеделник седмина депутати тръгнали да искат оставката на Сидеров, но на по-късен етап петима се огънали и само двама станали и имали достойнството да кажат за какво са отишли. Това са били Димитър Стоянов и Борислав Стоянов. Ако Волен разбере какво мислят повечето от хората му за него, ще трябва да се обеси", заяви депутатът. 

Още по темата

"Доколкото знам, Деница е била ученическата любов на Митко Стоянов, дори са я били гласили за снаха. Докато бях в групата, тя не блестеше с кой знае какво добро финансово състояние. След като се хванаха с Волен, тя бързо смени колата", допълни Петков. 

Според него ще има още напуснали депутати. "Самата партия се обезличи. Волен категорично не го уважават в групата, а загуби ли лидер уважение, няма на къде. Капка беше човекът, който с всеки един от нас, след като Сидеров ни е нагрубявал по един или друг начин, сядаше да ни убеждава, че той е по-емоционален. Тя беше дипломатът", каза още Камен Петков. 

За раздялата на Волен Сидеров със съпругата му Капка се заговори още през пролетта. Официалното потвърждение обаче дойде в събота от устата на сина й Димитър Стоянов, който поиска оставката на лидера на Атака, след което беше изключен от партията. След това самият Сидеров публично призна, че е в развод с партньорката си Капка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
4
 
10
 
! Отговори
55 годишен преди 12 години
Думкай, Волене, сега ти се е паднало!Дай боже всекиму:-)
171
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая Деница ще се окаже отдавна изгубената дъщеря на Бойко
170
4
 
47
 
! Отговори
Мунчо(от Под Игото) преди 12 години
ДО НОМЕР 174:Ей,кавал,как не те е срам да сравняваш Сидер Воленов с Левски бе!?Левски е нямал собствено семейство а се е бил посветил изцяло на България!Левски не е купувал с народни пари на любовницата си апартамент на пъпа на София за 200 000(двеста хиляди) лева!!!Левски когато с дни е гладувал и се решил да вземе 1(един) грош комитетски пари за да се нахрани е записал в тефтерчето си:"Дължа 1 грош комитетски пари"!Погледни тефтерчето на Левски!И недей да петниш името на Левски-ЛЕВСКИ Е СВЯТ
169
5
 
15
 
! Отговори
анонимус преди 12 години
така става когато Болен мисли с долната си глава (явно цял живот мисли така).Много е космясала бе Болене , вземи малко да се обръснеш.Колко и да чистиш снимките си из нета - толкова повече стават :) не можеш да ги изчистиш! предай се ! Снимката с очилата на пацата е култова :)))))) хихихи
168
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
girlfriendova vs siderova
167
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
проекта АТАКА ще бъде заменен с друг, нов, за да е интересно на затъпяващото население , такава е сводката от ДС
166
55
 
8
 
! Отговори
ВОЛЕН=ЛЕВСКИ преди 12 години
ВАЖНОТО Е ЧЕ НАРОДА Е С ВОЛЕН...А ТОВА ЧЕ НЯКОЛКО *** ПРЕДАТЕЛИ ДУПЕДАВЦИ ГО ПРЕДАВАТ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ.ВСЕ ПАК *** Е ДОКАЗАЛ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ ЧЕ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРЕДАТЕЛ НА НАРОДА СИ И НА СЕМЕЙСТВОТО СИ...НЕ СЛУЧАЙНО ИМА ЕДНА ЧИСТО БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА:ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕДАВАЙ ВОЛЕНЕ..НИЕ НАРОДА СМЕ С ТЕБ....ТИ СИ НОВИЯТ ЛЕВСКИ
165
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Деница - Ферхунде
164
3
 
27
 
! Отговори
енциклопедия преди 12 години
Сидеров-придворен шут по времето на Бойко Борисов
163
15
 
25
 
! Отговори
Волен-понка на Цион преди 12 години
Сидеров е просто пиока със роля на националист!!!!!!!Световното Еврейство е истинският злодей който погубва майка България!!!!!!!!Така наречените Политически сили са под прекия контрол на Ционистите!!!!!!!!Аааа за Сидеров-доста хора успяса заблуди но знайт едно съдбата на България е във вашите собствени ръце!!!!!!!!!
162
4
 
27
 
! Отговори
РасПутин... преди 12 години
В началото на 21 век, в България, Волен Сидеров създаде партия "АТАКА". Няколко години по-късно, пак той, я закри! Амин!
161
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Такъв ни е целият политически елит!!!!
160
2
 
40
 
! Отговори
Каква драма :) преди 12 години
Националиста-моралист Волен изоставя Капка за дваж по-младата Деница, която открадва от сина и !Да беше жив Радой Ралин, какво ли щеше да напише?!Депутатска трагедия, след Лъчо мозъка, сега и Волен...Въпрос към всички дупетати, сред тез съзливи драми спомняте ли си за какво сме ви избрали ?!Предложение : Да се съкратят незабавно 240 дупетати и със спестените пари от НС да има жп транспорт, пари за добрите университети и работещите структури на БАН !
159
1
 
34
 
! Отговори
LoL преди 12 години
В политическия елит на България, кукловодите умишлено бутат хора с нисък морал, общо взето социален ***. Подобни хора са лесни за манипулиране, чрез множеството им пороци. Волен не е изключение.
158
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А някой знае ли кой е тоя Камен Петков? Първо в Атака, после независим и накрая - при майката закрилница БСП
157
0
 
6
 
! Отговори
преди 12 години
Кво ви пука кой на кого го.........,нали вас няма да ви огрее!!!!
156
2
 
35
 
! Отговори
86 преди 12 години
СЪС СОФИ МАРИНОВА ИГРАЯТ ПО-ЕДИН И СЪЩ СЦЕНАРИИ.РАБОТАТА МУ КАТО ЧЕ ЛИ Е МАЛКО ***
155
0
 
48
 
! Отговори
9860 преди 12 години
Един мъж като забогатее първо сменя колата и жената :)
154
17
 
9
 
! Отговори
95 преди 12 години
НА ВОЛЕН ВСИЧКО МУ Е ПРОСТЕНО
153
1
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Ей това на нищо не прилича с мъжете , като се видят с малко повече пари и власт веднага започват да се озъртат за по-млада жена , която само това чака - да му папка парите докато свършат и да си го върти на пръста.