Терминал 1, Терминал 2... Айдеее, самолетът литна!

Цецка Цачева и депутати изпуснаха полета си за Индия
Обновена: 25 ное 2011 14:58 | 25 ное 2011 14:04,
180
Терминал 1, Терминал 2... Айдеее, самолетът литна!
Снимка: Булфото

Парламентарна делегация за Индия, водена от председателя на Народното събрание Цецка Цачева, изпусна самолета.

Оказало се, че българските политици чакали гражданския полет на правителствения ВИП на "Летище София".

Самолетът обаче излетял от друг терминал на летището и така 15-членната делегация останали с куфарите си на летището, съобщи в парламента синият депутат Ваньо Шарков, който трябваше да лети заедно с останалите си колеги от българската официална делегация.

От думите на Шарков все пак стана ясно, че депутатите ни ще летят за Индия с по-късно прекачване днес, но през германско летище.

Нощният им полет щял да компенсира изоставането и така програмата на делегацията ни и срещите с индийските домакини ще започне по график утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
27
 
! Отговори
кари преди 12 години
тия като излетят хич да не се връщат
154
0
 
22
 
! Отговори
тцЪ преди 12 години
Цирк :)
153
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вижте в САЩ , какви Коледни намаления правят , ние се занимаваме с шарени българси *** !Да заминат и дано да не се върнат !
152
1
 
28
 
! Отговори
))))))) преди 12 години
Служителите от летището са сбъркали, трябвало е да ги качат на полет за някоя африканска държава. По този начин може и тези наши дипломати да не се върнат никога !!!
151
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
da,da letishteto v Sofia e tolkova OGROMNO , 4e kato ni6to moze6 da izpusnesh samoleta, mnogo ste zagubeni v tazi bulgaria, nali imate samo 2-3 terminala, tolkova li e trudno da hvane6 samolet..
150
1
 
23
 
! Отговори
бесен преди 12 години
Че ситуацията е комична, спор няма, но коментарите които са написани, наистина са уникални. Благодаря на всички, отдавна не се бях смял толкова и от сърце! Мога само да добавя, че беше по-добре да бяха излетели, а да бяха хартисали при полета обратно. Тъкмо няколко хрантутници по-малко. А най- добре да се натоварят всичките на совалка и право в космоса - без връщане.
149
1
 
21
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Цецка, цялото правителство на ГРОБ и техните любимци *** трябва да бъдат натоварени на влакове и самолети - да бъдат откарани в Индия и да им бъде забранено да се връщат !!!
148
0
 
37
 
! Отговори
пу! преди 12 години
Oтиват в Индия да търсят на цар Киро майка му ли?15 толупа делегация за какво са?Как може да има два терминала и ти да си на грешния,*** Цецке,Цецке...До Гренландия скоро няма ли да ходите мама ви дееа айдушка ***
147
1
 
16
 
! Отговори
жжж преди 12 години
кой плаща за изродския акъл на поредните Г-ДА и Г-ЖИ НИКОИ ,които са начело на страната?? естествено-НАРОДЧЕТО!! да излязат на площада и да обяснят..пак ще прехвърлят отговорност и лунното затъмнение накрая ще им е виновно!! за всяко излагация трябва РЕАЛНИ РИТНИЦИ отзад..да видим колко ще издържат да се излагат седмици и месеци по всякакви поводи и случаи и как при първите ритници за награда-ще избягат и оставка дадат!!
146
1
 
12
 
! Отговори
КОПЕНХАГЕН,ДАНИЯ преди 12 години
ЦЕЦКЕ-МЕЦКЕ И ДРУГИТЕ ОТ ПОРЕДНАТА БАНДА АМА...КОЙ ГИ ИЗБРА И КУРДИСА ГОРЕ..АЗ ЛИ ИЛИ ЕСКИМОСИТЕ?? ОТ НАД 10Г. НЕ ГЛАСУВАМ...ПЪК И СЪМ ОЩЕ ПОВЕЧЕ НАГЪЛ-ЗАЩОТО СЪМ ВРАГ НА СТРАНА И НАРОД-И СЪМ В КОПЕНХАГЕН!! АМА КОЙ ВРАГУВА И КОЙ ГО ПОДКРЕПЯ В БЪЛГАРИЯ - ЧЕ И ГЛАСУВА- В БЪЛГАРСКО..ПАК ДА ПОВТОРИМ?? АРЕ ЧАО !!
145
0
 
19
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
////Цецка Цачева и депутати изпуснаха полета си за Индия///.........индийците се уплашили да не им закарат ман**ли и платили на пилота да излети без тях
144
0
 
38
 
! Отговори
1 април? преди 12 години
Ако днес беше 1 април, щях да помисля, че е журналистическа шега. То летището ни да беше с 15-20 терминала, както са големите летища - ами то - терминал 1 и терминал 2...а! и ВИП-а. Егати делегацията, егати организацията! Това му се вика - да станеш за смях на кокошките. Обаче!!! 15 човека, по около 2000 евро за нов билет в последния момент на всеки - ха да ни е честито! И знам кой НЯМА да ги плати - нито неадекватните депутати, нито некадърните чиновници-организатори.
143
0
 
26
 
! Отговори
Тина Манева преди 12 години
Цицке,Цицке,с тоз герберски акъл за къде си?С по една милиционерска гънка в кратуната и за тъмна Индия не ставаш.
142
1
 
25
 
! Отговори
антигербер преди 12 години
От кога говоря, че това са ПРОСТИ БОЛШЕВИЦИ - неграмотни, неуки, невъзпитани и мнооого прости хора! Абсолютно безотговорни - сега би трябвало другарката цачева да плати от собственото си пликче разходите по "прикачването"....
141
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хаха, Цецка самочувствието сигурно си е умряла от яд. Ама както със самолета, така и с държавата - изпуснахте я!
140
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изпуснали самолета. Голяма работа! Да бяха взели влак, да видят как щяха да ги посрещнат... с бъклица и дрян.
139
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отиват да се договорят с индийците по какъв начин да си приберат сънародниците (които у нас са бая), надявам се.
138
1
 
25
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Не заслужават да пътуват никаде! Освен до магазина да си купуват хляб.Заради тези мошенници сме на този хал!
137
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искам да дадат отчет колко пари са изхарчили за прекачването. Предварителните резервации до Делхи вървят от 2300 евро до 8000 евро на човек за бизнес класа (някой да не си помисли, че са пътували в обикновена класа). За справки: ***. flybulgaria .bgСигурно билетите в последния момент струват 3-4 пъти повече.
136
0
 
10
 
! Отговори
фидоската преди 12 години
малийййййййййй,теа ще умрът за каузата