Атака и БСП се озъбиха на Борисов: Лош ученик си!

ГЕРБ не пуснаха премиера да обясни за срещата на върха в Брюксел
Обновена: 7 дек 2011 16:20 | 7 дек 2011 10:08,
171
Атака и БСП се озъбиха на Борисов: Лош ученик си!
Снимка: архив Булфото

Парламентът сметна за ненужно да чуе позицията, която България и премиерът Бойко Борисов ще представят на Европейския съвет на 9 декември в Брюксел.

Опозицията в лицето на "Атака" и "Коалиция за България" поискаха днес да чуят министър-председателя, но депутатите на ГЕРБ отхвърлиха няколко последователни пъти предложението им.

"Министър-председателят да дойде в Народното събрание. Всички знаем какво става в Европа – готви се за нов ред и договор между европейските страни", обясни искането Павел Шопов от "Атака".

Според представителите на националистите страната ни е трябвало да изработи обща позиция, с която управляващите да отидат в Брюксел.

"Изненада е, че мнозинството в парламента не иска да чуе премиера по толкова съдържателен въпрос", изрази учудването си и Ангел Найденов от "Коалиция за България".

"Другият аргумент, че премиерът е толкова зает, че не може да представи позицията, която България ще защитава, е несъстоятелен", допълни той.

От левицата посочиха, че по време на срещата на върха след два дни ще бъдат обсъждани изключително важни въпроси като пактът Европлюс, новият европейски механизъм за стабилност и дори възможни промени в Лисабонския договор.

Затова социалистите изразиха учудване, че депутатите на ГЕРБ не искат да чуят българската позиция, която премиерът Борисов ще представи в Брюксел.

"Като лош ученик Бойко Борисов не иска да ходи на училище и да бъде изпитван. И тук като учители депутатите се опитват да го прикрият", коментира възмутен и Павел Шопов.

"Тук се касае до политическата арогантност и надменност на министър-председателя. Той затова не иска да отговоря на въпроси, на които дължи обяснения. Как ще ходи в Брюксел и да представи една позиция, която легитимно трябва да бъде одобрена от Народното събрание?", попита Шопов.

Аргументите и на левицата, и на "Атака" последователно бяха отхвърлени от ГЕРБ при последвалите гласувания от залата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-новият виц:Бойко обещал и...изпълнил!
19
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе ква изненада, мнозинството в праламента затова е там, да прави квото иска премиера, той и да кихне, те козируват, няма кво да се заблуждаваме, човека си действа като едноличен собственик на държавата и не му пука да сравнява народа с кучетата си
18
4
 
28
 
! Отговори
НМ (народна милиция) преди 12 години
Викторе,нормален ли си момчето ми?
17
37
 
8
 
! Отговори
Да преди 12 години
Хайде сега, стига сте плюли Борисов, хубав, лош, НАШ ПРЕМИЕР Е; ПРЕМИЕР Е НА БЪЛГАРИТЕ
16
5
 
26
 
! Отговори
bubka преди 12 години
e kak da doide Borisov nali predi tova nqkoi trqbva da mu napishi i da mu obqsni kakvo da kaje,to da ne e taka lesno :)))))))))))))))))))))) eh Borisov ot jelanie da komandvash se nasadi na pachi qica xaxaxaxaxaxaxa
15
7
 
32
 
! Отговори
)) преди 12 години
*** щял да представи позиция в брюксел - хаххахахахахахахахаахаххааххахахах е не е истина - факинг комеди
14
55
 
12
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
до 8"Вождът" го избрахме, за да нарита крадливите червени ***. И пак ще го изберем, докато не изкараме всеки един комунист от всяка една държавна структура. Както виждаш те са се впили като кърлежи и не пускат! БСП и свързаните с нея партии играят много мръсно и долно, затова се наложи да обявим кандидат президента в последния момент, затова и няма да се коментира позицията на България преди 9 декември.
13
12
 
9
 
! Отговори
edin bg-taralezh преди 12 години
Влезте в Google.бг,после напишете- Бивол и ще видите кои са "Трипода",т.е. БСП-Мафията управляваща и днес чрез Бойко Методиев Борисов и др. две пипала-Доган и Сакскобурготски
12
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама изобщо някой заблуждава ли се , че в Брюксел ги интересува каква позиция има БГ парламента и Бойко и.. дрън дрн.. хората ще дадат нареждания... нашия Мачо ще си подвие опашката и ще дойде тука да ръси мозък и да обяснява как едва ли не е е дал рецептата за спасяването на Европа:))
11
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атака + БСП = ВЛ
10
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
по-добре да не се изхождат по който и да е въпрос гробчетата,защото ще предизвикат или звучен смях или безброй сълзи
9
8
 
45
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Депутатите от ГЕРБ са ***.
8
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
WiktorА на тебе не ти ли е ясно, че България е парламентарна република и че вожда ти се държи като феодал? Аз също бих искал да знам какви ще са позициите на страната ми на тази среща. Дали ще защити мойте интереси като гражданин и избирател или ще клекне.
7
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атака и бсп най-добре да се слеят в една партия!Криза е,трябват икономии да има!
6
6
 
45
 
! Отговори
НМ (народна милиция) преди 12 години
Премиера трябва повече да говори.Или не може или се крие от нелицеприятни въпроси.В единствената независима телевизия на България попитаха Трайков "кой с собственика на БулгарТабак "Три пъти не отговори. Цялото това мълчание е малко притеснително.
5
3
 
24
 
! Отговори
Луцифер преди 12 години
Нали знаят каква е позицията,навеждане /от снишаване/.
4
10
 
45
 
! Отговори
mrawka преди 12 години
Какъвто им е шефа такива са и дупедатите от герб.Интересува ги само личното благополучие народа да духа супата.Докога ще иърпим тая мутра начело на държавата?
3
61
 
23
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Господа от АТАКА и БСП, не ви ли стана ясно, че вие нямате думата? Няма и да я имате в следващите няколко парламента. Гарантирано от ГЕРБ!
2
12
 
50
 
! Отговори
Борис преди 12 години
Ми той има среща бе хора.Има мачле между тигрите от Бистрица и маймуните от Дрянково.К;во шъ прави в народното събрание.
1
40
 
29
 
! Отговори
предложение преди 12 години
Новата тройна коалиция - БСП, ДПС и Атака. Невероятно падение! Ако атакистите не си сменят шефа, отиват в историята. БГ има нужда от партия като Атака.