Трайков направи съветничка своя заместничка

От днес Жулиета Хубенова става зам.-министър на икономиката
Обновена: 23 яну 2012 21:37 | 23 яну 2012 20:56, Бойчо Попов
11
 Трайков направи съветничка своя заместничка
Трайчо Трайков Снимка: БТА

Досегашният съветник на министъра на икономиката Трайчо Трайков по европейските фондове Жулиета Хубенова е назначена за негов заместник. Заповедта на премиера Бойко Борисов е разписана днес, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет.

Хубенова ще отговаря изцяло за оперативна програма „Конкурентоспособност на българската икономика“, чието изпълнение е сред приоритетите на ведомството.

Самият Трайков обяви неотдавна, че след напускането на зам.-министър Евгени Ангелов, който отговаряше за програмата и за икономическата политика на ведомството, двата ресора ще бъдат поверени на двама нови зам.- министри.

Очаква се в скоро време да бъде определен и четвъртият зам.-министър.

Жулиета Хубенова беше привлечена като съветник на Трайчо Трайков още през 2009 г., когато след първите проверки на новия кабинет бяха разкрити редица пропуски по администрирането на програма „Конкурентоспособност“ от предишния кабинет.

Хубенова е заемала поста директор за България по програма БАС, към ЕБВР, работила е в Opportunity International – България, партньорска агенция на международната мрежа на Opportunity International за подпомагане на микропредприятия чрез малки инвестиционни заеми за производство, услуги и селско стопанство.

Има опит в сферата на европейските програми и фондовете в подкрепа на бизнеса.

С друга своя заповед, считано от днес, премиерът освободи Екатерина Захариева от длъжността заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството.

Заповедта е издадена въз основа на подадено от г-жа Захариева заявление, се пояснява в прессъобщението на МС.

Захариева е сред първите хора в екипа на президента Росен Плевнелиев, посочена от него далеч преди да положи клетва. В новата администрация на президента тя изпълнява длъжността главен секретар.

Още новини за икономиката на България четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Трайчо Трайков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
osata преди 12 години
Айдеее, дотук прочетох за 4-*** заместник-министри. Колко ли още ще се назначат? Ей, много се работи в нашата държава! А уж щеше да има намаление на администрациите...
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Захариева е сред първите хора в екипа на президента Росен Плевнелиев, посочена от него далеч преди да положи клетва. В новата администрация на президента тя изпълнява длъжността главен секретар. Доказала се ***!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Досегашният съветник на министъра на икономиката Трайчо Трайков по европейските фондове Жулиета Хубенова е назначена за негов заместник. Заповедта на премиера Бойко Борисов е разписана днес, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет. Секретар на Хуйовина е *** Маринкин, също така голям демокрад и ***.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хубенова е заемала поста директор за България по програма БАС, към ЕБВР, работила е в Opportunity International България, партньорска агенция на международната мрежа на Opportunity International за подпомагане на микропредприятия чрез малки инвестиционни заеми за производство, услуги и селско стопанство...Може да духа, може да гълта! И обратното!
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жулиета Хубенова: Лапаме *** всякакви, стига да са по стандарти на ЕСГарантирано от ГЕРБ!
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жулиета Хубенова е омъжена за Ромео Гъзотрайков, стар демократ и както се сещате, ***. В смисъл гей, като Станишеф. Хубенова е заемала поста директор за България по програма БАС(Български антифашистки съюз), към ЕБВР (по известно като дъ тъ и бъ), работила е в Opportunity International България, партньорска агенция на международната мрежа на Opportunity International за подпомагане на микропредприятия чрез малки инвестиционни заеми за производство, услуги и селско стопанство. Владее английски и руски езици. *** е като ***.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Министър-председателят Бойко Борисов назначи Жулиета Хубенова за заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма, съобщиха от правителствената пресслужба.Тя ще отговаря за оперативна програма "Конкурентоспособност".Жулиета Хубенова е инженер по образование. Прави *** по стандарт.Досега тя беше съветник по европейските програми в Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Процъфтяхме тогава.Преди това е заемала поста директор за България на програма БАС към ЕБВР. *** майката, към ДТБ ЕБВ.Хубенова е работила и в "Опортюнити интернешънъл"-България - партньорска агенция на международната мрежа на "Опортюнити интернешънъл" за подпомагане на микро-предприятия чрез малки инвестиционни заеми за производство, услуги и селско стопанство. Хвърчим брато, кам Микре, Троянска община, не към микро!Има опит в сферата на европейските програми и фондове в подкрепа на бизнеса.Владее английски и руски езици. *** е като ***.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми така е.Агент Гоце дори се разведе заради една такава
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
... като преди това му е била секретарка и любовница!!! Шуробаджанащината няма край! Гарантирано от ГЕРБ!!