За всичко ни атакуват, ядосват се от ГЕРБ

Управляващите твърди за забраната за шистовия газ
Обновена: 2 фев 2012 19:10 | 2 фев 2012 18:51,
141
За всичко ни атакуват, ядосват се от ГЕРБ
Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ няма да премахне мораториума върху забраната за проучване и добив на шистов газ, който беше наложен преди две седмици от парламента.

Тогава депутатите след остри спорове и протести в страната наложиха безсрочна забрана върху проучването и добива на шистов газ по метода "хидравлично разбиване" или сходни техники.

Днес обаче Иван Костов поиска мораториумът да бъде отменен. Лидерът на ДСБ цитира становище на Геологическия институт на БАН, в което се казва, че институтът подкрепя проучванията за наличието на шистов газ у нас.

"Счита се, че е неразумно България да не проучи потенциала си за този нов енергиен ресурс", са посочили учените.

"Категорично няма да махнем мораториума върху шистовия газ до момента, когато българското общество е постигнало съгласие, че това е безвреден метод", обяви зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Валентин Николов.

Още по темата

По думите му тук е ролята на учените и на експертите да убедят обществото, че този метод е безвреден за проучване и добив на шистов газ.

Тогава ГЕРБ вече можела да преосмисли решението си.

"Едно изявление на ДСБ категорично няма да направи това. Виждате ли как се люшкат политическите сили? Ще цитирам тук премиера, който каза, че за жалост, няма политическа класа в България.

Всеки използва всеки един случай политически да нападне правителството на ГЕРБ. Когато приехме мораториума, в един момент започват обратните атаки – защо сме го приели", възмути се Николов.

Той беше категоричен, че ГЕРБ ще отстоява решението си забраната да остане, защото българските граждани имали страхове и притеснения. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
7
 
! Отговори
savb преди 12 години
много ясно , че са твърди нали от русия изкомандваха, няма връщане!
61
1
 
13
 
! Отговори
ОООООО,,,, преди 12 години
НЕ СТЕ ВИДЯЛИ АТАКА ОЩЕ ВИЙЙЙЙЙЙЙ ,ЧЕ И ДРУГИТЕ ПРЕДИ ВАС - ЗАПАЛИХТЕ НИ ЧЕРГИТЕ ВЕЧЕ И НАРОДА ИСКА ДА ВИ ИЗПЕЧЕ ЖИВИ ДО ЕДИН !!!
60
4
 
24
 
! Отговори
марко-1 преди 12 години
И с право,всичките сте ***,сега вожда ви чете втори том на Винету
59
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ami vie ste opravlqvashtite a dosega nishto ne ste napravili osven za vas razbirase rabotete a ne mrankaite oti nablijavat izbori i pomnete 4e 6te doidete pri nas ne ste za ve4ni vremena tam :)
58
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ало герберастите хората работят по 12 часа на ден, за да изкарат някой лев, а вие им казвате не не може да се пенсионирате не е редно. Ми като не може да се оправяте махайте се и няма да ви плюят всички сте за съд барабар с Костов дето допусна тоя див капитализъм и преразпределението на богатствата по тоя начин.
57
7
 
34
 
! Отговори
Пламен преди 12 години
Ще ви атакуват ами.Като сте кухи като градински ***.Досега само проблеми от усраната ви партия.И да ви кажаБоли ме шмаизера че ще ме следите в нета.И да ме следите и не все съм ви е.....л майката гербаджийска.Въобще нямам намерение да се съобразявам с ГЕРБЕРАСТКИТЕ ви подписчета договорености и полицейщина.Е.....е си майката и бъдете щастливи
56
8
 
12
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
така си мислиш!!!! ама не, ще ни има за да ти е гадно!!! мръсно комунистическо - гербаджийско тварче!!!
55
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН!N E O B U X - P E C H A L B A . F R E E . B G
54
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами като сте фурнаджийски лопати е напълно нормално да ви атакуват,правете това което обещавате и няма да ви атакуват,или напуснете Политическата сцена и да идват нови играчи...
53
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що не се информирате за АСТА и тогава коментирайте!*** народа реве по навик маи!
52
4
 
4
 
! Отговори
до Българина преди 12 години
Що не се върнеш в палеолита та да са ти много правата!
51
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя копанарин Костов трябва да е на подсъдимата скамейка!
50
6
 
16
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
ми как иначе бе гербери елементарни? вие създавате проблеми които предварително знаете че няма да се осъществят, само и само да си вдигате имиджа. газта, акта, макта и т.н. Не случайно главната тиква и заместник главната тиква за милиционери и са гледали филми за доброто и лошото ченге... един и същи *** маймун, дето като стисне не се сеща да пусне. Пък се и правят на жертви нещастни. Бой по манерките ви:)))
49
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Все някой е виновен и защо домъкнахте Шеврон и АСТА вие за американците ли работите спрете да се подазвате на евреи и други *** и работете за народа.
48
2
 
14
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Не си правете илюзии. Управляващите в целия свят непрекъснато ограничават правата на народите си. Икономически, политически, социални, трудови и т.н. Тези права се ограничават непрекъснато на практика като това се оправдава с "изграждане на демократични общества" - КАКВА ИРОНИЯ!! Интернет, като все още последна и не контролирана сфера е сега на прицел. Ако сега не стане то до 2-3 години пълния контрол ще е факт по един или друг начин. Спете спокойно.
47
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** народе, не разбра ли, че ви спретнаха нов бардак със стари ***?
46
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе ей Господинчо, Вашето правителство трябва да СПРЕ ПОЛЕТИТЕ НА КЕМТРЕЙЛС САМОЛЕТИТЕ НАД БЪЛГАРИЯ, КОИТО ПРЕЗ ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ СА ДЕНОНОЩНИ! Ти като депутат, в коя конституция си се клел? В българската нали. А да си я чел и по-специално тези закони? Чл. 15. Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда, поддържането и разнообразието на живата природа и разумното използване на природните богатства и ресурсите на страната. Чл. 28.Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие. Как така тези самолети ни тровят и разболяват? На каква база, по чие споразумение, с кои пари? Не, не ми казвай, че това са регулярни полети на НАТО на височина 6-8 км! Недей, защото има чного доказателства, че това не е така! Българите не трябва да се заблуждават и трябва да разберат и осъзнаят жестоката истина над главите си! Тя е реалност. БЪЛГАРИ това е също голяма тайна, която е още по-жестока от АСТА и против, която трябва да се борим!
45
7
 
30
 
! Отговори
Милите ми те преди 12 години
Горките ми те управляващи от ГЕРБ.Искали милите да разрешат проучванията за шистов газ,а всички ги атакуваха.Искали милите да разрешат следенето по интернет на всички нас,да ни съдят за една песен,а всички ги атакуват невинните герберовци.
44
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе ако ви скръцне със зъби Вожда, ше го махнете набързо, де ще идете... тя американската приятелка за кво иде....избрали сте си да бъдете от недолюбваните кариеристчета, няма що да се чудите
43
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 26а ти си спомни бтк, ерп-та, булгартабак