Хилари Клинтън на посещение у нас

Държавният секретар на САЩ ще се срещне с Борисов и Плевнелиев
5 фев 2012 09:33,
302
Хилари Клинтън на посещение у нас
Снимка: архив, Reuters

Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън ще бъде днес на посещение у нас по покана на министъра на външните работи Николай Младенов.

Визитата й в София ще продължи няколко часа. Очаква се Хилари Клинтън да пристигне на летище "София" около обяд.    

Американският държавен секретар ще се срещне с президента Росен Плевнелиев.      По-късно Хилари Клинтън ще има среща и с премиера Бойко Борисов.

В разговорите, които ще се състоят в сградата на Министерския съвет, от българска страна ще участват и вицепремиерите Симеон Дянков и Цветан Цветанов, министрите Николай Младенов, Аню Ангелов и Трайчо Трайков, както и посланикът на България в САЩ Елена Поптодорова.

В рамките на посещението си Хилари Клинтън ще се срещне и с представители на неправителствени организации в посолството на САЩ.

Във връзка с посещението на Хилари Клинтън у нас са въведени временни ограничения на движението, престоя и паркирането в София.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
194Само данъците които плащам на година са повече от парите които вземаш на година. Благодарение на такива като мен, ти и *** като теб вземат социални помощи и пенсии. Ако заминем извън България, ще умрете от глад.
159
0
 
1
 
! Отговори
ТИ преди 12 години
190:Щом си толкова лаком за голяма пара, върви в Афганистан,ако имаш здрави ***. После ще ти пеем "вии жертва паднахте".
158
3
 
17
 
! Отговори
Не искам война! преди 12 години
Тази посланничка на войната се домъкна у нас, за да ни въвлече в долната кампания срещу Иран, а Боко ще й се опъне като килим, по който тя да гази. От персите лошо не съм видял, но от банкстерите ми е дошло до гуша - срещу тях трябва да воюваме, а не срещу мирни държави, които никого не заплашват.
157
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и в кво ти е квалификацията - да седиш на бюро , да не работиш , да не произвеждаш и да чакаш да ти плащат , това ли , България от такива лапачи нема нужда , няма нужда от виртуални пари , има нужда от производство и работници от трудови хора , такива като тебе и сега ги гледам ..за нищо не стават и всички ги псуват щото обувките не могат да си вържат ва са облечени с Версаче , ***
156
9
 
2
 
! Отговори
SOFIA преди 12 години
GOD BLESS AMERICA and BULGARIA !!!
155
1
 
8
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
НЕ СЕ ЧУДЕТЕ...ЖЕНАТА ИСКА МАЛКО...- САМО ОЩЕ ЕДИН БАТАЛЬОН ЗА АФГАНИСТАН...
154
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
189Общество в което *** като теб ще взема същата заплата като квалифициран като мен ? Не, благодаря. Бегом в Северна Корея и не се връщай!
153
1
 
2
 
! Отговори
бре преди 12 години
177: бих уточнил: компютрите са бг изобретение. Попрочети малко, и се пообразовай.Има еднабг поговорка: храни куче, да те лае> Ти попадаш в тази категория. Въпреки твоята омраза към комунистите и към социализма, знай-рано-късно тази напредничава и социална система пак ще дойде- друг изход няма. Глобализацията на запада не е нищо друго, освен мизерия, глад,болести за милионите бедни и средни хора по земята. НАПРЕД към новото справедлово общество, в което няма да има милионери и милиардери !
152
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
185:))) Доста си *** и неграмотен.
151
2
 
17
 
! Отговори
освободител преди 12 години
РУСИЯ - ние сме твърдо зад САЩ , чакаме ги да се наведат .........
150
3
 
11
 
! Отговори
ГАДНИ АМЕРИКАНЦИ преди 12 години
Америка иска да е господар на света, постигнаха целта си с разпадането на СССР. Видяхме какво правят Американците, какво вършат тяхните войници в Авганистан, в Ирак, какви ли не отвръщения са вършели с местните войници и нивинни граждани. А ния и база им осигорихме в БГ и войници пращаме да воюват за чужди интереси, колко наши войници се връщат в ковчег. Бог да пази България от тези престъпни Американци, да те са престъпници, то гена им е такъв, нали Америка е създадена от престъпници.
149
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПО ДОБРЕ КОМУНИСТ ОТКОЛКОТО НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ , вижте се бе ненормалници едно изречение не можете да съставите , западани марионетки ,
148
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
181Всички които са срещу Путин са американочифутски марсианци, агенти на МОСАД и/или ЦРУ,нали ?Жалки сте! Жалки и смешни.
147
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
УСА -***
146
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 149 ( Незаисимая газета) е собственост на руски евреи , разбирам ,че *** много им се иска желаното от тях да го представят за (действителност) в Кремъл си дават ясна сметка какво би означавало сащ да вземат Иран това е враг в тила ,а за Китай да не говорим ,ако можеше лесно да се удари Иран да са го направили от изрел и сащ ,самите служби в изрел твърдят ,че вече Иран разполага най-малко с обогатен уран най -малко за 4 бомби,а щом казват 4 значи са поне двойно,достатъчно да затрият ерец
145
0
 
6
 
! Отговори
аз преди 12 години
до 171: като почнат да падат бомбите на Иран в твоя дом, ще те питам тогава на кой господ слогуваш.
144
7
 
4
 
! Отговори
Десен преди 12 години
Много комунисти много нещо бе.Как да се оправим с това мислене-никога.Явно малко са ни мачкали СССР и БКП, или толкова са ни промили мозъците, че няма оправия.А сега на всички заблудени комунисти ще кажа, че дори интернета и компютрите които ползват за бузумните си излияния са измислени от американци, но това не им пречи да ги ползват.Откажете са от интернета бе другари, сигурен съм, че и колите са ви западни, сменете ги с руски, но нещо май не ви отърва
143
0
 
3
 
! Отговори
Режисьора преди 12 години
"Бабет отива на война" 2012
142
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Руският аналог на скандално известния сайт "Уикилийкс", "Рулийкс", който също разкрива скандална инфорация, публикува снимки на изключително имение. Предполага се, че това е дворецът на руския премиер Владимир Путин, разположен на брега на Черно море. Мащабният и луксозен строеж само до момента струва около един милиард долара, твърдят запознати.
141
2
 
0
 
! Отговори
руско пиянде преди 12 години
Да живей Тройной !