Г-н Борисов, може ли без подлости?!

Меглена Кунева все по-решителна да оглави партия
Обновена: 16 фев 2012 10:30 | 16 фев 2012 10:19,
209
Г-н Борисов, може ли без подлости?!
Снимка: архив, БТА
"Г-н Борисов, не може ли без подлости". 
 
Така председателят на сдружението "България за гражданите" Меглена Кунева се обърна към министър-председателя по повод отправените директни обвинения, че първият ни еврокомисар е отговорен за търговското споразумение срещу фалшифицирането АСТА. 
 
Според Кунева това са много отчаяни опити управляващите "да се извъртят подло", тъй като "не искат, не умеят и не знаят как се носи политическа отговорност". 
 
По думите й говорителят на ЕК категорично е отрекъл, че тя има нещо общо с преговорите и с нейния ресор като еврокомисар.  
 
Тя беше категорична пред bTV, че българското правителство не е знаело какво преговаря. 
 
"След като се опита да се измъкне, казвайки, че това е моя вина, смятам, че Трайков наруши иначе доброто си намерение да поеме отговорността", добави Кунева. 
 
Според нея българското правителство се е изложило по безпрецедентен начин в Европа, като е въвлякло ЕК "в някакви вътрешни доста подлички спорове".  
 
"Тази последователна политическа подлост непрекъснато да се обвинява някой друг, да се търси някой друг виновен", заяви Кунева, като добави, че  няма друга страна, която да е хвърлила вината върху някой друг или върху ЕК заради АСТА.  
 
Според нея отговорност за всичко това носи премиерът Бойко Борисов. И за пореден път повтори, че Комисията еднозначно и категорично е формулирала, че тя че няма никакво участие по АСТА. 
 
Относно очакванията сдружението "България за гражданите" да стане партия, Кунева заяви, че не може да го обещае на 100%, но ставала все по-решителна. 
 
"Аз участвам в политически битки "за". Ако направя партия, ще го направя не заради ГЕРБ", а заради хората, които ми повярваха и се чувствата непредставителни", обясни намеренията си Кунева. По думите й има очаквания тя да направи партия. 
 
"Партията идва тогава, когато има цел и когато има отчетлива нужда за представителство на тези хора. Аз съм все по-решителна след атаките, които са отправени срещу мен, които идват най-вече от г-н Борисов", заяви Кунева и добави, че знае колко го е страх. 
 
По думите й позицията на политически балансьор, която й отреждат социологическите проучвания като четвърта сила, ако оглави партия, не я блазни. 
 
"ГЕРБ е балансьор, балансира между интересите на ДПС и собствените си интереси. Балансира с БСП по други важни въпроси. Това ги задържа на власт", заключи Кунева. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
10
 
22
 
! Отговори
иво преди 12 години
98,А ти какво си чул от Бойко?????Аз досега ,нищо с изключение , че всичко което прави, някой друг му го е развалил.Да ти омръзне,а???
91
6
 
19
 
! Отговори
3-ти и 4-ти блок.. преди 12 години
ОХ горката честната снаха...Поела политическата отговорност за затварянето на 3 и 4 блок на АЕЦ КОЗЛОДУЙ (току що подобрени с няколко милиончета НАРОДНА ПАРА).. Не и се отдава да каже НЕ на мадам ЙЕС....И в ДПС е готова да иде само някой да я пита защитава ли интересите на БЪЛГАРИЯ.......(ЙЕС)
90
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дойде време когато умният замълчава, глупакът говори а изметът ЗАБОГАТЯВА...ИВО АНДРИЧ Това е коментарът за 99% от новините които псевдомедиите формулират и ни поднасят днес. И винаги ще е верен. Поне до 2020 година. Да ни е честито, както казват от Босфор ТВ всяка вечер от от 18,00, от 20,00 от 04, 00 и т.н.
89
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не може! Г-н борисов не може без подлости!
88
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА СИ СПОМНИМ КАТО РЕЧЕ ЧЕ щЕ СТАВА ЕВРОДЕПУТАТКА И щЕ НАПУСКА КОМИСАРЛЪКА И щОМ ИЗКАРА НЯКОЙ И ДРУГ МАНДАТ НА ИЕНДИЕСИЕВИЕТО И ОБЪРНА ЛОПАТАТА - ААА НЕ МОГА ДА ПОДВЕДА ДОВЕРИЕТО НА МОЙТЕ ИЗБИРАТЕЛИ И Т.Н. ШИКАЛКАВЕЛИ ЛЪЖЕ ТАЯ ТА СЕ КЪСА! МАРШ В ЧЕРВЕНАТА ДС ДУПКА ОТДЕТО ИЗПЪЛЗЯ!
87
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Народа е мега *** и се лъже от разни мазни мутри дето шикалкавят. Гоце - мазен агент, с премерена усмивка и 0 емоция има заслуга за влизането на Турция в управлението на България. Кунева, *** на БСП и царя, не направи нищо като еврокомисар.Някой всъщност чувал ли е точната и ясна позиция на Кунева? Няма такава. Просто народа му гот да го мачкат някакви мазни шикалкавещи обиграни червени елементи.
86
7
 
14
 
! Отговори
Стършел преди 12 години
На крива ракета космоса и крив.....та и на Кунева!....и нея започнаха да я тормозят някакви конспирации.....а, че е вярно това, което казва ББ за съжаление е така и няма, какво да се прави на "ущипана госпожица" снаха Пръмова.
85
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже има ли ***, които да заложат на куцата, *** кобила или ще сътвориш чудо???
84
6
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Я,тя наистина започва да дразни герберите.Че как иначе.Отмъкна им от раз 600 хил. гласа.Иаз да съм..... кофти ще ми е.
83
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей ама червената ДС върхушка все ще извади някой як коз да ги изкара от мръсната ***. Едно време доведоха "царчето" от една шивашка фабрика в португалия да стане месия и да измести опозицията. Сега пък тая *** ще им е троянския кон. Аман от тия нагли слузове с различни лица!
82
16
 
8
 
! Отговори
Не е верно! преди 12 години
Кунева ще ни отърве от недоразумението Борисов.Факт е, че ако не бяха Дедо Цар, Паси, Кунева, Михайлова-Нейнски и дори Костов всички вие - селски бекове от ГЕРБ, щяхте да сте руска провинция. Тогава искам да го видя баш Бека (Маджов шофьор имомче за всичко) какъв ахтикомунист щеше да го раздава. И какъв премиер изобщо. Най-вероятно още да се заниовава с рекет и охрана.
81
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая е най-гадната...
80
6
 
24
 
! Отговори
Мариян преди 12 години
Може да е проста, но за сметка на това е грозна!!
79
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия от НДСВ-то разбраха, че изобщо няма да ги бъде вече НИКОГА в политиката/авантата, та ще си правят "патерица" ;) Вж. снимката :)))))А на Мадам Йес не може да и се затвори устата от лакомия за мангизи!Колко ли трябва да си нагъл, та след като си се о*рал тотално, пак да разчиташ на "народното доверие"?Много ни лъгаха - не вярваме вече на МЕСИИ
78
8
 
24
 
! Отговори
хохохо преди 12 години
кунева, *** бесепарска ***!!!!
77
2
 
11
 
! Отговори
до 80 преди 12 години
Коментираме Пръмова и каква работа е свършила за България, не знам защо намесваш роднините на Бибко 0..о
76
0
 
20
 
! Отговори
ВСИЧКИ ТЕ СА преди 12 години
ПОДЛЕЦИ И ЛЪЖЦИ - АБСОЛЮТНО ВСИЧКИТЕ БЕЗ ИСКЛЮЧЕНИЕ , И ТЯ И ТОЙ И ТЕ И ВСИЧКИ ДО ПОСЛЕДНИЯ ДОЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ЧЕРВЕЙ !!!!!!!
75
3
 
16
 
! Отговори
ДОЛУ УБИЙЦИТЕ ОТ БКП преди 12 години
Гоце - Три-пера, направи замайващ маньовър от учебниците по военна тактика. Обяви, че ще прави АБВ няколко месеца преди президентските избори, под знамената му се навлякоха видни комунистически мутри, и всички очакваха из от задния вход да се промъкнат разни други шпиони и диверстанти на червеното обкръжение.Смяташе се че Калфин-апаратчика ще е главния играч, а Три-пера през това време умело пусна в маневрите паралелен играч Меглена кривоуста.И така вече се знае цялата истина за КОМАНЕЗИТЕ.
74
4
 
25
 
! Отговори
az esm преди 12 години
Като я гледам на снимката каква страдаща,великомъченическа физиономия в името на народа е направила,че и на фона на до болка втръсналите ни противни мутри на ''доказали се патриоти''...какво ЛИЦЕМЕРИЕ!!!И сега какво?Ще прави партия,евентуално нова коалиция с БСП,ДПС и царски мазни лакеи и всичката помия от начало на нов глас.ЕЕЕЕ,СТИГА ВЕЧЕ !!!!
73
1
 
10
 
! Отговори
6 преди 12 години
Всички сте много лоши! Аз просто искам да я разбера що за човек е, но никой не казва какво е свършила за България!