Словесна стрелба в ефир - Лечева срещу Борисов

Двамата се счепкаха заради "Арена Армеец"
Обновена: 16 фев 2012 14:38 | 16 фев 2012 11:00,
456
Словесна стрелба в ефир - Лечева срещу Борисов
Весела Лечева Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов и бившата шефка на ДАМС Весела Лечева се сдърпаха заради "спортното бижу на София" - зала "Арена Армеец".

Лечева беше гост на Николай Бареков в сутрешния блок на TV7 и изтъкна, че предишното правителство е свършило повечето работа по залата.

"Гордея се, че ние направихме първата копка на Арена "Армеец". Ние свършихме около 80% от работата на Бойко Борисов. Оставихме всичко в ръцете на строителя. Постлахме червено килимче, по което да премине Борисов", посочи ексшефката на ДАМС и носител на множество медали по спортна стрелба Весела Лечева.

"Ако трябва да съм още по-язвителна, единственото спортно съоръжение от "А" до "Я", което направи Борисов, е езерото "Ариана", добави Лечева. 

Думите й обаче явно са жегнали Борисов, който веднага се включи в ефир, за да я опровергае.

"Всичко сме направили ние - от първата копка до пускането в експлоатация на Арена "Армеец". И това са много такива обекти. "Спорт Палас" във Варна го заварихме в безобразно състояние и го ремонтирахме", каза по телефона Бойко Борисов.

Весела Лечева пък му опонира, че е оставила 10 млн. лв. за ремонта на "Спорт Палас" и реконструкцията била започната.

"Вие ми оставихте половин милиард под водата. Какво финансиране сте ни оставили, за четири години защо не го направихте вие", попита Борисов.

"Защото вие бяхте кмет и ни разигравахте като маймуни", контрира му Весела Лечева.

Тя коментира и ситуацията в левицата в момента.

"До конгреса на БСП има време и се надявам Георги Първанов и Сергей Станишев да не поставят редовия симпатизант пред сложен избор. Всяка една битка е в полза на трети субект. Това означава отдалечаване на БСП от властта", е мнението на Весела Лечева.

Предложението й е Станишев да отстъпи от лидерската битка, защото това ще го издигне още повече и ще покаже, че наистина е един зрял политик.

"Ако трябва да бъда откровена, мисля, че Сергей може да каже в един момент, че може да остави БСП в сигурни ръце и това са ръцете на Първанов", заяви Лечева.

"Останах изненадана от скандалите във федерацията по стрелба. Мария Гроздева е най-успешния ни спортист, а да не забравяме, че такива хора са с по-особени характери, затова са и номер 1. Роенето на спортните клубове не започва с Мария Гроздева и не може тя да се поставя в точка "Разни". Мария не го заслужава", коментира още Весела Лечева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


456
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
320
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОТИВАЙ ПРИ МЪЖО СИ *** КОМУНИСТКЕ ДОЛНА
319
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОЛКО И ДА ПЛЮЕТЕ ПО ББ САМО МУ ВДИГАТЕ АКЦИИТЕ!КАК ДА НЕ ПЛЮЕТЕ ,КАТО ВИ СПРЯХА КОМИСИОННИТЕ? ДАЖЕ ДНЕС ГЛАСУВАХА ЕДИН ПОТРЕСАВАЩ ЗАКОН ко праим с парите от далаверата?ЛЕЛЕЕ ,АМИ АКО ДАВАТ И % от конфискуваното НА ПОДАЛИЯ СИГНАЛ !НАПРАВО ВИ РАЗКАТАХА ФАМИЛИИТЕ!
318
6
 
10
 
! Отговори
До 369 преди 12 години
По-скоро ББ е като македонците - той е началото и края. Преди него не е имало нищо, а като се замисля, след него съвсем нищо няма да остане!
317
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП пак впрегна целия си потенциал срещу Бойко, явно яко ги е подкарал. То не бяха клипове с брадви "Избираш Борисов, получаваш Костов", плакати за уволнение на Яне Янев, то не бяха агитации в социалните мрежи. БСП хвърля най-много пари за агитации се оказва всеки път. Борбата в България е като борбата на доброто и злото. Доброто не е идеално, но все пак е по-бяло и е в лицето на ББ, всички останали са от омазани в ла.на и са готови на всичко само и само да им потече пак далаверата.
316
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лечева - интелект, възпитание! Бойко - *** и слон в стъкларски магазин!
315
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Направо го размаза Лечева мутрата:) Кеф! Борисов изпадна в дива ярост:)))
314
4
 
10
 
! Отговори
да преди 12 години
А кой стреля по дружката и съдружничка на Б.Борисов- айде да не гледаме само от едната страна на нещата.А иначе всички са комунисти нищо че някои парадират ,че са големи демократи,потиснати и ала бала.Всичко е за пред публиката а на нея колко и е акъла това е друга работа.
313
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо гръмнаха съпруга и?
312
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МУТРАТА ОТ СИК СЪСИПА ДЮШ НА ЦСКА!ТИКВО СЪБИРАЙ СИ *** НАЧЕЛО С НЕШЕВА ИДРУГИТЕ КРАДЦИ И ОСВОБОДИ ДЪРЖАВАТА ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ!
311
5
 
23
 
! Отговори
1111 преди 12 години
Браво на Лечева и Кунева,само така .Трябва да се спре това хулене и нахално говорене на този човек от Банкя.Та той оплюва всички и всичко което не му е изгодно на него.Самохвалец от най висша класа ,и много *** човек.Не бъркайте само простотията с хитростта- голям хитрец си ни е да ни е жив и здрав и да се молим да не опропасти съвсем държавата.
310
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига с тея плюнки -комунисти,комунистическа гнида и т.н. и т.н. Стига злоба.Какво се ядете сякаш някой ви коли.Всички родени до 89г. са родени и възпитани в комунистическа/социалистическа/ държава.Всички са учени и възпитавани от комунисти /повечето даскали са били такива/.И сегашните се възпитават от комунисти/нищо,че са си хвърлили книжките/А почитателите на ГЕРБ да не забравят,че всички в правителството са или комунисти/даже и ББ/ или комунистически чеда.Не плюй където ближеш!
309
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 352ЗНАЕМ ЗНАЕМама тя мисли, че незнаем!Знаем на кого топлеше легълцето,знаем кой и гръмна мъжлето,същият който даде и иманцето, даде и мин. местенце !ВСИЧКО ЗНАЕМ,но е държавна тайна!
308
2
 
17
 
! Отговори
до 361 преди 12 години
Да така е но накрая залата излиза за 108 млн. лв.Така че реално намаление на парите няма , а само пиари.Строителството започва през август 2009 г , а преди това нищо ли няма - няма определяне на терен,няма проектиране,няма осигуряване на средства,няма провеждане на търг за строителство.Дошъл "бащицата" отрязал лентата и започнал да строи -много елементарно!!!Но то всичко при Борисов си е елементарно!!!
307
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПРЕДСМЪРТНИТЕ ИЗДИХАНИЯ НА СТОЛЕТНИЦАТА И ГОЦЕВАТА ЧЕТА САМО И ЕДИНСТВЕНО РАЗСМИВАТ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ. БАЩИЦАТА ВИ ГОЦЕ МНОГО УМЕЛО ИСКА ДА ОТВЛЕЧЕ ОБЩЕСТВЕНОТО ВНИМАНИЕ ОТ НЕКЪДЪРНИТЕ СИ МАНДАТИ И НЕЗАКОННИТЕ СИ ПОМИЛВАНИЯ С ТАКИВА ИЗКАЗВАНИЯ НА ВЕЛМОЖИТЕ СИ МИЛИОНЕРИ.
306
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е добре! Другарите и техните женички започнаха да реват по медиите. По едната медия г-жа Пръмова, по другата г-жа Велева-Лечева. И едната и другата дълги години хранени от червената мафия в България. Сега не им е удобно и комфорно вече, позагладняха, дойдоха трудни години за тях, няма вече далавера както едно време. Сега е време да се реве по медиите и да се плюе по общия враг - Борисов и ГЕРБ. Както казах - това е добре! Това означава, че нещата вървят в правилната посока.
305
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В БСП са като македонците.Те са началото и краяБезсрамна наглост просто.
304
8
 
6
 
! Отговори
!!!!!! преди 12 години
Лечева под път и над път се позовава на БОГ и разчита на Неговота присъда на стрелеца по ."чистия- пречист", нагълталия се с комунистически пари М.В,ама не се пита ДАЛИ ПЪК ТОЧНО ТОВА НЕ Е ВЪЗМЕЗДИЕТО МУ ....!!!!
303
2
 
2
 
! Отговори
дедо ти преди 12 години
Да, добре, подготвяме симпатизантите за смяната на ръководителя. Нали не може серго да каже от раз примерно "О наш бащице първанов, аз само ти топлех стола докато дойдеш". Ще се появи скоро и още някой да подгрее още малко. Нека, който иска да си вярва, че ще има сблъсък за поста. Послушен е серго, от край време, знае си място и изпълнява заръките.
302
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко за това ли те освиркаха във залата
301
8
 
8
 
! Отговори
МИТКО преди 12 години
ЗЛОБАТА Е НАЙ-ДЕГРАДИВНИЯ НЕДОСТАТЪК, НО ИСКАМ САМО ДА ПРИПОМНЯ, ЧЕ СЪПРУГЪТ НА ВЕСЕЛА Е ВЕЧЕ ПЕТ ГОДИНИ В КОМА, В РЕЗУЛТАТ НА КУРШУМ В ГЛАВАТА, ПОЛУЧЕН, ОЧЕВИДНО, ПО СЪВСЕМ ЯСНИ И ТОЧНИ ПРИЧИНИ... НА НЕЙНО МЯСТО БИХ БИЛ МНОГО СМИРЕН...