Депутат от ГЕРБ иска да напуска парламента

Николай Коцев си иска партийната работа във Враца
Обновена: 12 мар 2012 16:13 | 12 мар 2012 16:12,
65
Депутат от ГЕРБ иска да напуска парламента
Николай Коцев Снимка: ГЕРБ

Депутатът от ГЕРБ Николай Коцев иска да напусне парламента.

Той е първият народен представител от това Народно събрание, който иска да напусне парламента доброволно.

Коцев е и областен координатор на управляващата партия във Враца.

„Опитвах се да съвместявам две дейности – областен ръководител и депутат. Анализирайки това, стигнах до извода, че човек, за да върши добре една работа, трябва да е изключително отдаден на нея“, обясни той на пресконференция във Враца.

„Смятам, че ще бъда най-полезен тук", обясни той.  По думите му „човек е най-добре там, където си тежи на мястото“.

„Не съм се родил, за да бъда депутат, нито ми е цел в живота. Ако съм влязъл в политиката, това е за да се интересувам от Враца и региона“, посочи той.

Коцев допълни, че работата му като народен представител го е откъснала от местните организации на ГЕРБ и проблемите на  хората. Според него това е една от причините партията да изгуби местните избори във Враца.

Премиерът Бойко Борисов обаче не му искал обяснение за поражението, тъй като му било ясно, че изборите там са били икономически, а не политически.

Коцев вече е разговарял за решението си с председателя на парламентарната група на партията Красимир Велчев, с премиера Бойко Борисов и с вицепремиера Цветан Цветанов.

Ръководството на партията ГЕРБ и на парламентарната й група са решили да уважат решението на депутата Николай Коцев да напусне Народното събрание.  Решение за оставката му ще бъде взето след завръщането на премиера от официалното посещение в Катар.

Ако желанието на Коцев бъде уважено, на негово място в парламента ще влезе следващият от листата на партията - 52-годишният банкер Мирослав Маринов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
21
 
! Отговори
ККК преди 12 години
Защо ни го връщате бре? Дръжте го там, така гафовете му се размиват в мнозинството. А тук във Враца представете си какво е, след като той е НАЙ от всички други.
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
napysnete balgaria boklyci ...
31
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДАЛИ ДОБРОВОЛНО,ИЛИ НЕ ,АМА КАТО НАПУСНЕ ПАРЛАМЕНТА НЯМА ИМУНИТЕТ И ОЩЕ ПО-СТРАШНОТО Е ,ЧЕ ВЪВ ВРАЦА ЗАКРИХА КАЗАРМАТА до ИГРИИСКАТА МААЛА,АМА ЗАТВОРА НЕ Е ЗАКРИТ!
30
0
 
37
 
! Отговори
Т преди 12 години
Тоя по-добре да се върне в основното, че миналата година ни честити 500 години от освобождението от турско робство! Един *** по-малко!
29
0
 
31
 
! Отговори
мафия преди 12 години
Всички трябва да напуснат ....нищо не работят..един закон го променят по 20 пъти да им е удобен за тях и определени хора...ВЪН.
28
2
 
32
 
! Отговори
И.Костов преди 12 години
Боцко, Цеско, Вдянко, Миро наденицата , какво чакат да се махат и те.
27
0
 
21
 
! Отговори
ф-1 преди 12 години
Този май закъснява с плащането на третата вноска?
26
4
 
32
 
! Отговори
тъп и прост преди 12 години
БЪЛГАРИЯ - 2012 гБедност,мизерия,апатия,тъга,сивота,безпаричие,кал,дупки по пътищата,убийства,пълна липса на надежда,смачкани - нещастни хора.ТОВА Е ... И НАДЕЖДА НЯМА
25
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахахаах, това е оня дето викаше, че от 500 години сме се освободили от турско робство!Пълна скръб е тоя, не знае даже кога му е рожденния ден.
24
0
 
27
 
! Отговори
Хм преди 12 години
яснооо - из врачанско се чака някаква яка инвестиция.. може би с комисионни?
23
1
 
27
 
! Отговори
Гневен преди 12 години
Ха сега познайте кой ще го замести? Той е мажоритарно избран депутат и ще го замести .... следващия в листата на ГЕРБ!!!Каква листа при мажоритарен избор бе? Няма ли да направят частичен нов избор или поне да влезе следващия събрал най-много гласове, който естествено не е от ГЕРБ.
22
0
 
24
 
! Отговори
Врачанин преди 12 години
Брей какви умници има тук... ццццц. Нямал ъкъл.... вие като имате колко забогатяхте? аз също съм работил във фото и го познавам още от 1993 и знам как се е развивал и как имаше и ателиета по морето и т.н. А че не е честен бизнесмен , не е. То е ясно. Даже доста го намразих след като разбрах ,че и една от бензиностанциите до КАТ където укриват данъци е негова. Там се преизчислява на *** за колко си заредил. Но *** .....мммм определиено не е ***
21
0
 
5
 
! Отговори
тъп и прост преди 12 години
Geoff Tate of Queensryche Live at Anthology - ПОЗДРАВ С ЕДНА ПРЕКРАСНА ПЕСЕН ЗА ВСИЧКИ !!!
20
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Коцев като тръгне и всичките подир него, да си отдъхне народа.
19
5
 
38
 
! Отговори
тъп и прост преди 12 години
НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ - ВИСОКИ ЦЕНИ , ЗАМРАЗЕНИ ПЕНСИИ , ЛЪЖИ , ПРЕСТЪПНОСТ , ПРОСТОТИЯ ...ЗА ТОВА ГЛАСУВАХТЕ МИЛИ ПРИЯТЕЛИ , ЗА ТОВА ... ЖАЛКО ЗА КРАСИВАТА НИ СТРАНА С НАЙ- ГЛУПАВИЯТ НАРОД !!!! ЖАЛКО ...
18
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Aре един столичанин в повече си тръгна....
17
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Корабът на ГЕРБ потъва и мишоците се спасяват.Само не разбрах как като мажоритарно избран ще го смени следващия от Партията, това новото изборно законче на Фидоската ли е?
16
0
 
18
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Не приличам на този дупетат.Аз съм 100 килограмов мъж,бръсна се...гладко,нося тъмни очилазад които гледат...сините ми очи.Не съм и...плешиф;други особени белези...нямам.Освен туй съм и...свободен анархист(щото...демократ,стана *** дума в Кривунделово).
15
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
поредния образован .... фотограф, който ни управлява ... нагледах се на образования в ГЕРБ,...П.П. Нищо лошо против професията фотограф. Даже много я харесвам, но някак си грам не се докосва до политиката и до управлението на държава ?!
14
1
 
26
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Недей напуска! На кого ни оставяш? Кой ще "кове" справедливите закони ?