Заради далаверки депутати разваляли имиджа на НС

Напускащият депутат от ГЕРБ Николай Коцев търсил себе си
14 мар 2012 10:18,
40
Заради далаверки депутати разваляли имиджа на НС
Николай Коцев избра да напусне парламента. Снимка: ГЕРБ

Депутатът от ГЕРБ Николай Коцев, който в началото на седмицата обяви, че напуска парламента, обясни пред bTV, че последните три месеца бил много неактивен като законотворец, защото търсел себе си.

"Човек тежи на мястото си, когато му харесва това, което прави и аз наистина вярвам, че бих бил по-полезен на партията, а и на хората от моя край на място, а именно във Враца. Там оставам шеф на местните структури на ГЕРБ", обясни още бизнесменът и бивш кандидат-кмет на града.

Според него имало три вида депутати – истински законотворци, които имат правото да са в парламента, такива, които не могат нищо друго, не са се реализирали в живота и само лаят.

Третата група били тези, които държат на всяка цена да са депутати заради името и малките далаверки. Именно те създавали лошото име на хората в Народното събрание.

"Аз обаче не можах да намеря себе си в нито една от тези групи и затова си тръгнах от парламента", мотивира решението си Коцев.

Той отново потвърди, че премиерът Бойко Борисов е приел нормално решението му.

"Единственото нещо, заради което досега министър-председателят ми е дърпал ушите, е заплахата ми да разкрия телефона на финансовия министър Дянков. Така исках да го провокирам да направи нещо за Враца, където хората живеят най-тежко и бедно от цяла България.

Още по темата

Борисов ме извика и ми каза, че в политиката трябва да се действа малко по-кротко, а не като в бизнеса – да искам всичко да става на момента. Каза, че е съгласен, че северозападният край е най-изостанал, но нещата не могат да се решат със щракване на пръсти и заплахи", разказа за "хокането" си от лидера на ГЕРБ Николай Коцев.

Той допълни, че не е получавал критики за загубата на местните избори във Враца. Коцев отрече спекулациите за съществуващи лобита в ГЕРБ.

"Аз не съм човек нито на Борисов, нито на Цветанов, а на ГЕРБ. Мога да кажа, че в партията всички бяхме избрани работещи хора, от народа - не сме потомствени политици, които ще се пенсионират в НС, като много от колегите в други политически сили", допълни напускащият парламента Коцев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: Николай Коцев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
20
 
! Отговори
абв преди 12 години
Според Коняра,Бьлгария преди 500 години е освободена от турско робство
9
1
 
28
 
! Отговори
Ще си клати краката преди 12 години
Браво, ще става партиен секретар! Ще си клати краката и ще получава заплата!
8
1
 
20
 
! Отговори
$ преди 12 години
Със щракане на пръсти се заработват само бонуси.
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В този район на България йодната недостатъчност е най-силна и ето виждате резултата ....
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
naroda si plashta za gevezalaka za edni bradva za drygi svatba v balgaria niama zakoni no tva e ot malodyshieto na tapia jalak naiven narod .
5
1
 
13
 
! Отговори
----РЕКЛАМА---- преди 12 години
-----НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ----22г...ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ------То пък едно ---"НАРОДНО",.....такива ценности е видял и въпросният Н.Коцев ---браво!
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хубава длъжност - шеф на местните структори на ГЕРБ. От къде идва заплатата за тази длъжност? От отчисляваните милиони всеки месец за ГЕРБ от нашите данъци или от членския внос на членовете на ГЕРБ?В този смисъл господинчото намерил себе си е просто една мързелива пиявица!
3
4
 
35
 
! Отговори
няма нищо за намиран преди 12 години
Напускащият депутат от т.н. "герб" Коцев търсил себе си и открил, че няма нищо за намиране! Освен една куха тиква!
2
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Единственото нещо, заради което досега министър-председателят ми е дърпал ушите"В ГЕРБ са се събрали най-инфантилните *** раждани по тези земи.
1
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това не е ли тоя дето каза, че България е освободена от турско преди 500 години?