Не спекулирайте с Веско, примоли се приятелски Цветанов

Певецът имал много добра душа и затова помагал на хората
Обновена: 22 мар 2012 14:53 | 22 мар 2012 14:28,
61
Не спекулирайте с Веско, примоли се приятелски Цветанов
МВР шефът с приятеля си Веско. Снимка: архив, Булфото

Вътрешният министър Цветан Цветанов призова да не се спекулира с благородните жестове на някои български граждани.

С тези думи той визира приятеля си - певецът Веселин Маринов и появилите се в медиите твърдения, че той ще бъде издигнат за депутат от ГЕРБ на изборите през 2013 г.

"Дарението, което направи на великотърновската болница, е личен жест на Веселин Маринов. Той е от този регион и винаги е бил съпричастен към проблемите тук и е искал да помогне", коментира МВР шефът, който е във Велико Търново, за да участва в тържества за празника на града 22 март.

Певецът също отрече, че е гласен за депутат: "От вас чувам за това", каза той, потърсен за коментар от в. "Труд".

Цветан Цветанов допълни, че въпросът с листата във Великотърновска област за изборите догодина не е коментиран и помоли журналистите да не му приписват ролята на кадровик в ГЕРБ.

"Новоизбраните министри са доказани специалисти и са много всеотдайни в своята работа", коментира още той новите имена в кабинета -  Десислава Атанасова и Делян Добрев, които вчера се заклеха като министри на здравеопазването и  икономиката.

Още по темата

По думите на Цветанов в последните три години в парламента Атанасова и Добрев са участвали много активно в комисиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Веско, Кардашан, Бийбър ....днес ударихме джакпота
36
2
 
16
 
! Отговори
Кучешко далаче преди 12 години
Доста плоско не мислиш ли? Или ти си от онези 3-5 % от българите дето се облагодетелствахте на гърба на другите и сега си свиркаш, а далаверата си върви?
35
3
 
46
 
! Отговори
пас преди 12 години
Не знам коя е Цола , но потния и цвък са много отвратителни, направо ГНУС.
34
2
 
44
 
! Отговори
Гошко преди 12 години
Поставен е нов рекорд по хвърляне на диск. Според запознати, дискът бил с песни на Веселин Маринов.
33
24
 
3
 
! Отговори
Цoла Драгойчева преди 12 години
До Кучешко далаче (34)Прав сте, другарю! Но защо не се изправите тук с името и постиженията си пред партията и ВОСР, за да видим какви са вашите заслуги? Ура, другари и другарки! Да живее ВОСР!
32
1
 
23
 
! Отговори
e преди 12 години
И тебе ли Дянков те храни жена ти ? Защото и мен.А-а-а-а,нека го е яд Цветанов ,че майка му не го храни,а само му купува апартаменти ,та и Бойко ,че неговата го е учила да сади само картофи !А сега нещо друго и сериозно.Ще дойде време,когато ти Дянков няма да си нужен и на Световната банка вече,нито US-Департамента от *** като Борисов и Цветанов,чрез които по този начин бойко,тират Руската и Европейската икономика.
31
2
 
52
 
! Отговори
Кучешко далаче преди 12 години
Честно, гледам снимката и не мога да си представя, как може единия от тия двамата да е някакъв такъв "велик и обичан" певец от всички, а другия да е министър на вътрешните работи. Наистина!!! Не ми го побира главата докъде я докарахме.
30
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Леле, тука само ценители, слушащи Бах и Бетовен... Ще я бъде тая държава, та ще и пребъде!
29
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това да не те иска собствения ти народ вече на власт и да се правиш на пет за четири, значи само едно, някой от много високо ги покровителства и не ги интересува мнението на раята.
28
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цяла България ги подиграва, само те не се усетихо още...
27
5
 
37
 
! Отговори
още един виц преди 12 години
Веско Маронов ще прави концерт в памет на загиналите.......от последния концерт на Веско Маринов
26
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЗИС-ПРЕЗИДЕНТ,СОФИ МАРИНОВА-ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ.ГОТОВ СЪМ ДА ПОДКРЕПЯ НА ИЗБОРИТЕТОЗИ ЕКИП.кИРИЛ рАШКОВ МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ.
25
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е как?? Такова разочарование??? Аз толкова се надявах на нови химни - можеше сега и за здравната каса да спретне един! Искаше ми е и клип с Цецка от едната страна и Фидоска от другата (може и едната да му танцува в скута, ама може да го сплескат). Не бива този талант да се губи нахалост.
24
3
 
43
 
! Отговори
:) преди 12 години
Едно време МВР шефчето се залюби с Нона Йотова и караше милиционерите да и ходят на концертите. Сега май е същото :)
23
5
 
36
 
! Отговори
X6 преди 12 години
Като слушам песните на Веско ме хваща разтройствои така ми олеква на червата!
22
5
 
42
 
! Отговори
Част Втора преди 12 години
Веселин Маринов и Лили Иванова си говорят.-Как е ? попитала каката на дядо мраз-Издадох нов диск отговорил мазния веско- И? Продаде ли нещо ?-Да. Колата и апартаментаИма 100 крака с 10 зъба-Що е то?-Концерт на Веселин Маринов
21
4
 
48
 
! Отговори
Вицове преди 12 години
Каква е приликата между мастурбацията и ворчеството на Веско Маринов?- И двете носят удоволствие само а изпълнителяВеселин Маринов зарадва свойте почитатели с новия си албум. Дискът не се отваря и не се чете.Лилипут среща Веско Маринов:- Веско, приятелю, израснах с твоите песни!Веско Маринов се хвали на свой приятел:- Вчера се върнах от Сомалия. Направих благотворителен концерт в помощ на децата там!- Браво, Браво! Нека видят, че има и по-страшно от глада
20
7
 
33
 
! Отговори
TTT преди 12 години
Не съм убеден , че е добър човек В.Маринов - познавам го от близо 30 години - когато живееше още под наем в Захарна фабрика вапартамент бъдещата му жена - Мара манекенката. Още тогава не беше читав и чистоплътен - времето до сега показва само това!!!
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ABE TIQ NAISTENA SI PRIEMATA NA SERIOZNO MALEEEEEEEE KAK SHTE VI IZRITAME NA SLEDVASHTITE IZBORI 4E SVQT SHTE VI SE ZAVIEEE ZAEDNO S ONOVA PRASE FIDOSOVA OPA TQ E E PRASE A NOSORIGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
18
3
 
34
 
! Отговори
Веслин Маринов преди 12 години
Крадеца Цветан Цветанов да връща откраднатите пари и осемте апартамента на държавата.Както скъсахме връзката на БКП с държавата,това ще направим и с партията ГРОБ И НЕЙНИТЕУПРАВЛЕНСКИ МУТРИ.НЕ СЛЕД ДЪЛГО МАЛКО ХОРА ЩЕ СИ СПОМНЯТ ЗА ТЯХ.МЯСТОТО ИМ ЕВ ЗАТВОРА И ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ ТЪПКАНО.