ГЕРБ готви за депутат Веско Маринов

Тъжно ми е, коментира певецът
Обновена: 22 мар 2012 09:06 | 22 мар 2012 06:55,
218
ГЕРБ готви за депутат Веско Маринов
На Веско Маринов му е тъжно. Снимка: архив, Dnes.bg

Певецът Веселин Маринов се готви за кандидат-депутат на ГЕРБ от Велико Търново, съобщиха активисти на управляващата партия от града, цитирани от „Труд”.

Според тях дори има вероятност любимецът на публиката да е водач на листата за парламентарните избори догодина.

“Няма нищо чудно в това Маринов да се кандидатира за народен представител. Той е родом от Полски Тръмбеш, всички в района го познават. Освен това е близък приятел на вицепремиера Цветан Цветанов, който през 2009 г. бе мажоритарно избран от Великотърновска област”, напомнят ГЕРБ-ери от старата столица. Те се кълнат, че името на Маринов се обсъжда усилено и намеренията му да стане депутат са съвсем сериозни.

“От вас чувам за това”, заяви певецът, потърсен за коментар от “Труд”. После добави: “Тъжно ми е”, и изключи телефона си, без да уточни какво го натъжава.

Напоследък Маринов се впусна активно в обществени прояви в района - дейност, която доскоро не му беше присъща. Преди две седмици певецът дари кувьоз за 40 000 лв. на местната болница.
В понеделник поп изпълнителят изненадващо изнесе лекция във Великотърновския университет и разказа пред студентите за възходите и тежките моменти в живота си.

“Аз съм типичен представител на капитализма. Работя от сутрин до вечер. Сам организирам концертите си, сам търся спонсори и сключвам договори. Имам фирма, в която са ангажирани 19 души, а на всеки голям концерт съм отговорен за още 150 души, които обслужват техниката и сцената”, похвали се Маринов пред студентите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
0
 
1
 
! Отговори
tuy към Анонимен преди 12 години
Илона Сталер (Чичолина) е унгарка, бе умньоооо :D
168
0
 
4
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 12 години
... А ДА НАПРАИМЕ ОТ ГЕРП МАС ШЕ НАМАЖЕМЕ НАИ ГУУЛЕМАТА ФИЛИЯ У СВЕТО И ФЛИЗАМЕ У ГИНЕС...!...ПОСЛЕ ДАВАМЕ ФИЛИЯТА С МАС НА БАЦЕ ТОИ ШО Е ЛАКОМ ПРЕЯЖДА И ГУУТООВООО...ПАДА ОТ ВЛАС ШО РИТКА КАМБАНЧЕТО..ОТ ПРЕЯЖДАНЕ...ДИАГНОЗ...НЕМА ЛЕКАРСКА ГРЕШКА ПА АТЕНТАТИ ...ПА СТРЕЛБИ...ХИХИ..СОЦИОКУЛИНАР СУРГЕНСИ...ХИХИ...***...ОСТАНАА МЕЧТИТЕ....НЕКОИ ДА ИМА МАС...?
167
1
 
1
 
! Отговори
123 преди 12 години
защо не, не е по-различен от останалите, освен това депутатството няма да му пречи на концертите в зала 1, а за работата ще си има екип. Глас народен, глас божи! Това се нарича демокрация и няма смисъл тук да си говорим, важно е какво има в изборните урни.
166
1
 
9
 
! Отговори
Irina Та преди 12 години
Става от тъпо по-тъпо! Аман,вече!
165
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само така бат бойко!ся и софка като земи евровизията ,с азис ги направи министри,давай стеб смее!само герп!!!
164
0
 
13
 
! Отговори
Густо майна преди 12 години
Просто няма начин да не сложат и Стоичков водач на депутатска листа
163
2
 
15
 
! Отговори
аз гласувах за герб преди 12 години
И на мен ми е ТЪЖНО ,с него ще се доокъкат.....
162
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В Италия преди години,депутат стана порно звездата Илона Сталер,която освен това не е и италианка а чехкиня.Ама на нас българите се ни се видят неподходящи,щото всички сме умни и работливи разбиращи от всичко балканци.И Том Джоунс да дойде пак няма файда,Бай *** никой не може да му дава акъл.А,и забравих да питам-Италия по прости ли са от нас и ако-да,като сме толкоз умни що сме толкоз бедни бе ***
161
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
90% от мненията тука са на червени *** фенове на ДПС.Не ви е срам 178 има 18 минуса...по добре значи да ни управляват ДПС от който и да е българин ли бе предатели.Затуй сме на тоя хал,заради дупедавци като вас.Ай пийте си шербетя и си яжте баклавата.Робската психика си казва думата..
160
2
 
18
 
! Отговори
дядо преди 12 години
в държава от *** който да сложиш все ще е такъв
159
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГОСПОДИ , ПАЗИ БЪЛГАРИЯ, НЕЗНАМ НАКЪДЕ ВЪРВИМ,
158
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се готви Митьо пищова
157
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да си жива и здрава, Диди, за съжаление, има и други почитателки ...то с ферхундета и изаури само не може, трябва си и някой позапотен и зализан хироу
156
0
 
20
 
! Отговори
Ванко преди 12 години
Кой каза,че в българия няма шуробаджанащина или по-просто казано явно всички в тази портия са баджанаци и си помагат в трудни моменти,на всеки жената може да избяга по-всяко време!
155
15
 
5
 
! Отговори
Диди преди 12 години
Аз харесвам Веселин Маринов като цяло, излижи се страшно с тая идиотска песен за родната полиция :), но иначе има много позитивизъм в песните му, които безспорно са малко ретро.... но той е един от малкото певци в България ,които успяват да напълнят Зала 1 и не пеят чалга.Та един поздрав с любимата ми негова песен:vbox7/play:f94ffb45
154
2
 
14
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
веско маринов - капиталиста - певец под прикритие. а бе какво стана с жена му. още ли се гуша със стоичков.
153
1
 
19
 
! Отговори
178 преди 12 години
що ? щото е *** и суетен, почти колкото пуяците, дето ни управляват, и ще им подхожда по-добре ли ?
152
1
 
37
 
! Отговори
Левак преди 12 години
Голям цирк в ***!Пожарникари,физкултурници и певци управляват една малка държава.Браво,бравономер 1 сте
151
1
 
29
 
! Отговори
помнещ преди 12 години
Този " певец " беше любимец на червените бабички , а сега - на герберските фенки . Нищо чудно , нали и Бойко Борисов беше член на БКП . Хора , как може да харесвате тези недоразумения ? !
150
1
 
33
 
! Отговори
БоСимеонов преди 12 години
Отдавна не се бях смял така. "Здравейте циркаджии". Колко прав беше Станишев.