Първанов за Станишев: Гладна кокошка просо сънува

ГЕРБ трябва да бъде свален от власт на всяка цена, но със законни методи
23 мар 2012 18:58,
110
Първанов за Станишев: Гладна кокошка просо сънува
Георги Първанов. Снимка: БТА

Гладна кокошка просо сънува. С тези думи експрезидентът Георги Първанов коментира изнесената информация, че ще лансира млад политик за най-големия пост в партията и че ще се откаже от надпреварата за лидерския пост в БСП.

„Потвърждавам ясно, категорично и недвусмислено своето намерение да участвам в надпреварата. Апелирам такива дезинформации да не бъдат елемент от това състезание”, заяви Георги Първанов.

Той е на мнение, че трябва да има конкуренция за лидерския пост и че това е състезание на идеи и качества.

При посещението си в Пещера Първанов коментира и въпроса с териториалните претенции на Румъния да получи част от българската акватория в Черно море.

„Може би част от мотивите са икономически – трасето на „Южен поток”?! Ние трябва да признаем, че ако до преди 3-4 години България имаше балканска политика на истински лидер в региона, от времето на ГЕРБ досега нямаме никаква балканска политика, защото нас просто ни няма на тази сцена.”, коментира бившият президент.

По думите му България трябва да отклонява всякакви претенции за вземане на нейни територии и би трябвало да има остра позиция по тези въпроси.

Кандидатът за лидер на БСП не се притеснява и от сблъсък с Бойко Борисов.

„На следващите парламентарни избори ГЕРБ трябва да се свали от власт на всяка цена, но със законни методи”, подчерта Георги Първанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: георги първановБСП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
10
 
! Отговори
Распутин преди 12 години
Благодаря Ти, Господи, че най-накрая доживях ДУМИТЕ НА МРЪСНИЯ КОМУНОИД ГОЦЭ, да звучат като чалга, политическа чалга. И тая певачка и политическа пр***итутка, агента Гоцэ, най-накрая ще свърши едно обществено полезно дело - ще разбие БСП няколко години преди да измре електората им! Браво, Гоцэ, ако това направиш, ще останеш в историята на България с едно-единствено полезно дело - разбиването на демагогията, наречена БСП!!! Дерзай и УСПЕХ!!!
87
1
 
5
 
! Отговори
КРАС преди 12 години
Преди година Червеняков заяви: "БСП е холдинг". Ако агент Гоце застане начело на холдинга възниква реалната опасност същия да бъде приватизиран от Шесто управление на ДС. С подобно нещо не биха се съгласили другарите от Първо главно. Техния цар и най добрият му ученик Станишев засега успешно въртят парите на холдинга.Ортаклък в последващото му управление не може да има. Един ще бъде победен, един ще бъде повален - или Шесто или Първо главно на ДС. КОМПРОМИС НЕ МОЖЕ ДА ИМА. Ще спечели по силния
86
18
 
7
 
! Отговори
БОДРО ГЕРБЕРЧЕ преди 12 години
Първанов е най-опитният политик в България. ББ ряпа да яде със своя популизъм и некадърност. А Герб - на ***, защото са неопитни, гладни, самовлюбени и некадърни.
85
6
 
12
 
! Отговори
Гадни кумунисти преди 12 години
Ами да вдигнаха пенсиите и заплатите ама с какви пари,всичко от заеми и сега вие дето говорите ги плащате.То е много лесно да вдигаш пенсии и заплати като знаеш че ти няма да ги плащаш.Аз предлагам на Борисов да вземе заеми да направи пенсиите по 1000 лв и да им запуши устите и после държавата да фалира като няма с какво да си плаща заемите.Ама и тогава ще кажете че Борисов е докарал държавата до фалит.Това му харесвам на Борисов че казва истината че няма пари в държавата и не говори популистки.
84
2
 
13
 
! Отговори
Цoла Драгойчева преди 12 години
Другари,Ние не бива да вярваме на вражеската империалистическа пропаганда, която приписва на другарите Станишев и Първанов вината за растящите цени на горивата! Това са злостни клевети, другарки и другари. Ние всички помним какво изобилие и просперитет, какво второ Възраждане преживя България под вещото управление на синовете на Работническата класа - другарите Първанов и Станишев. Днес слугите на световния империализъм, враговете на ВОСР, всячески се опитват да омаловажат ръководната роля на Партията и да разклатят устоите на работническата класа. Ние няма да позволим това! Ура, другари и другарки! Да живее ВОСР!
83
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първанов е на светлинни години от настоящите т.н. политици.
82
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
17 балъка харесват изказванията на Гоце - руско-турския-доносник-предател.Това показва в каква държава на абсурда сме принудени да живеем.
81
5
 
3
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 12 години
Айдеееееееееееееееееее-засякоха ме Цецовите червенотиквениковчета,има-нема за половин час-виж 93.Очаквам мноого минуси.И на тях.........нали го знаете.
80
6
 
11
 
! Отговори
До слепците преди 12 години
А бе вие тук сте всички слепци като дядови Йоцко. Не разбирате ли, че целта на Гоце е добиване на имунитет, за да се скрие от справедливостта на закона
79
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много от ***, подкрепящи гербавите преди да пишат първо да прочетат какъв е бил стандарта по времето на Станишев и сега/има статистика/ Само с измислени милиционерски сводки хазна не се пълни.
78
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-радостното от всичко е, че се усеща краят на последното комунистическо милиционерско и разсипническо управление.
77
16
 
11
 
! Отговори
Riko преди 12 години
Прав е Първанов, за 3 години гербавите комунисти и *** им атакисти не остана нещо, което да не разсипаха. За разлика от социалистите, които през мандата си 4 пъти вдигнаха заплати и пенсии, тия *** унищожиха и това, което остана от тях. Комунистът кожата мени си, но нрава никога
76
11
 
21
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 12 години
докато *** като Първанов и Станишев витаят из публичното пространство,рейтингът на Боко ще се вдига.Те просто не знаят каква услуга му правят.НЕЩАСТНИЦИ!!!
75
5
 
10
 
! Отговори
Р.Овч. преди 12 години
Първанов за Станишев,след това Станишев за Първанов "иии такааа до края на светааа"!!!
74
14
 
19
 
! Отговори
БРРР,ГАДНИК БОКО преди 12 години
ЕДНО ВРЕМЕ НОВИНИТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЗАПОЧВАХА С БАЙ ТОШО И ЗАВЪРШВАХА С БАЙ ТОШО.СЕГА МУТРАТА Е ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ЦЕЛОДНЕВНО,ДОРИ В ЕДИН И СЪЩ МОМЕНТ ГО ИЗЛЪЧВА ПО НЯКОЛКО ЕДНОВРЕМЕННО.СЛЕД КАТО ДОКАРА ДЪРЖАВА ДО НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА,ВЕЧЕ МУ БЛАГОДАРЯТ ЗА ПРЕДСТОЯЩО!!! ИЗПЛАЩАНЕ НА ЗАПЛАТИ, НАПРИМЕР В "ГОРУБСО" МАДАН.А НИЕ ЩЕ МУ БЛАГОДАРИМ СЪС ЗДРАВА ГЬОСТЕРИЦА И РЕШЕТКИ НА ИЗБОРИТЕ ДОГОДИНА,ЧЕ И ПО-РАНО.НО ТАКА Е-*** НАРОД,СЛАБА ДЪРЖАВА.БОКООО,ТИКВО ПРОСТА.НЯМА ЛИ ГОСПОД ДА НИ ОТЪРВЕ ОТТОЯ
73
9
 
7
 
! Отговори
Бойко преди 12 години
Гнилият ....КАПИТАЛИЗЪМ....си отива тоя явно е закъснял ее искаму се още но времето иска Промени СТИГА крадене за всичко си има ВРЕМЕ ..АЛЧНОСТА НЯМА КРАЙ !!!!времето на крадците на прехода свърщи...ОСЪЗНАЙ СЕ ГОЦЕ ОСЪЗНАИ СЕ ТВОЯТ ПЪТ Е КЪМ ЦЕНТРАЛНИО
72
13
 
14
 
! Отговори
Н*ЕАМ ДУМИ преди 12 години
ШЕФЪТ НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ, НАЙ- ПРОСТИЯ И ЖАЛЪК МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛ Е ДНЕШНИЯ- АЛЧНАТА И КРАДЛИВА МУТРА БОЙКО БОРИСОВ. И ТОВА Е ПУБЛИЧНО ИЗВЕСТНО И ДОКАЗАНО. ЗА 3 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА МУТРОМИЛИЦИОНЕРИТЕ ГЕРБ И АМЕРИКНСКИТЕ МЕКЕТА,БЪЛГАРИЯ Е ДОКАРАНА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА. ТОВА БАНДИТСКА КРАДЛИВО "УПРАВЛЕНИЕ", ДЕЙСТВАЩО КАТО МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗАГРОБИ БЪЛГАРИЯ И НАПРАВИ НЕЩО,КОЕТО ТУРЦИТЕ НЕ УСПЯХА ДА ЗАПРАВЯТ ЗА 500 ГОДИНИ РОБСТВО.
71
10
 
10
 
! Отговори
Анархиста преди 12 години
Боко, Гоце, Серго Доган...не мерси, не искам да избирам!
70
5
 
8
 
! Отговори
ДС ШЕФ преди 12 години
КРЪСТНИКЪТ
69
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоз *** да не е купил ***.бг ,че вечно виси на показ?!