Двама от напусналите ДСБ се местят при Кунева

Христо Ангеличин и Петър Николов ще подкрепят "България на гражданите"
83
Двама от напусналите ДСБ се местят при Кунева
Христо Ангеличин ще подкрепи проекта на Меглена Кунева. Снимка: Булфото

Двама от напусналите тази сутрин ДСБ - Христо Ангеличин и Петър Николов, смятат да работят за сдружението на Меглена Кунева "България на гражданите".
 
От известно време работя в тази посока, коментира Христо Ангеличин пред БТА, който беше на обиколка из страната с Кунева миналия месец.

Той допълни, че не вижда в момента друг перспективен политически проект вдясно.

Петър Николов също ще работи за "България на гражданите".

Кандидатът на Синята коалиция за кмет на София на месните избори през октомври Прошко Прошков обаче на този етап остава в Столичния общински съвет от групата на Синята Коалиция.

Още по темата

Той декларира,че остава в политиката, засега като общински съветник от групата на сините, за да прокара тезите, с които е избран.

От пресофиса на Меглена Кунева коментираха, че сдружението е отворено за младите и перспективните хора, които искат да работят за България.

Оттам припомниха, че това е гражданска , а не партийна организация и всеки, който споделя идеите й, може да участва в нея.

Както стана ясно по-рано през деня, четирима членове на ръководството на ДСБ напуснаха партията - Прошко Прошков, Даниел Митов, Христо Ангеличин и Петър Николов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами проумели са, че с Шеврончетата : Цигойна Костов, фъфлека маЛтинчо и цялото *** ДСБ, е по-добре навреме да им бият шута!
7
7
 
5
 
! Отговори
до 4-ти преди 12 години
ами то не се искат големи гадателски заложби за да се усетиш,че ДСБ са бита карта,следващия парламент вероятно няма да са парламентарно представени,а ако случайно влезнат ,ще са 2-3-***..познай кои ще са те....
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напускат хора, които не могат да светят със собствена светлина, а само с отразена! До днес отразяваха Костов, от утре Кунева!Иначе казано - политически ***!
5
1
 
6
 
! Отговори
галактика преди 12 години
"Светът е малък и спасение дебне отвсякъде"....
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трансфер в друг отбор. Това е живота. Демократ вчера, днес да кажем либерали, а утре социалисти. Ми за какво да гласува човек?
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно са или добри гадатели или големи ентусиасти,щом напускат една парламентарно представена политическа сила,за да влеят силите си към една непарламентарно представена такава.
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
плъховете първи напускат потъващия кораб
1
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
плъховете първи напускат потъващия кораб!