Махналите се от ДСБ вън и от СОС, зове Командира

"Политиката ми носи разочарование, но това не ме разколебава"
Обновена: 10 апр 2012 16:41 | 10 апр 2012 16:40,
92
Махналите се от ДСБ вън и от СОС, зове Командира
Иван Костов - разочарован, но непоклатим. Снимка: БТА

Лидерът на ДСБ Иван Костов призова напусналите партията да напуснат и Столичния общински съвет. Вчера Прошко Прошков, Даниел Митов, Петър Николов и Христо Ангеличин обявиха, че напускат ДСБ. Ангеличин и Николов разкриха, че смятат да работят за сдружението на Меглена Кунева.

Общински съветници в СОС от четиримата обърнали гръб на Командира са Прошков и Ангеличин. 

„От името на Синята коалиция, която ги е подкрепила за общински съветници, настояваме те да излязат от общинския съвет на София“, каза Иван Костов.

Според тъмносиния лидер излизането от СОС ще е чистият начин да използват възможностите и качествата си в политиката на друго поприще. Той посочи, че не могат да инвестират в "хора, които не носят доверие".

По думите на Костов Прошков и останалите не са поели никаква част от отговорността за провала на местните избори, в които са участвали.

Лидерът на ДСБ добави, че освен това са поискали още по-отговорни позиции в партията, които са им били отказани. Като пример той даде участието на Прошков в избора за лидер на столичната организация на ДСБ. Прошков не успя да спечели доверието на организацията, посочи Костов.

Най-разумната стъпка от наша страна е да инвестираме в други хора, които ще са много по-отговорни и ще ценят това, което се прави за тях, обясни Костов.

Още по темата

„Разочарование политиката носи непрекъснато, на мен - в големи порции, но ако питате дали това ме разколебава, отговорът е „Не”, отсече Командира.

Запитан как ще коментира изказванията на напусналите, че идеята и каузата на ДСБ се се изчерпали, Костов посочи, че са се появили идеята и каузата на Меглена Кунева. Не вярвам в тези лесно изчерпващи се и бързо появяващи се каузи, добави лидерът на ДСБ.

Колегата му от Синята коалиция Мартин Димитров също коментира темата. Той посочи, че тези хора ще предадат Меглена Кунева по същия начин, както са предали  ДСБ.

В политиката винаги има кебапчета, има кебапчийски котараци”, каза той. Колкото по-рано подобни хора напуснат Синята коалиция, толкова по-добре, категоричен беше Мартин Димитров. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
4
 
0
 
! Отговори
Ех Костов...т преди 12 години
То на Командира само това му остана-да зове. Никой обаче не го *** и бръсне. Не само, че на следващите парламентарни избори няма да го има в парламента, но и ще му падне имунитета и току виж станал клиент на Прокуратура и ДАНС за които той отдавна плаче. Жал ми е за ***!
75
3
 
1
 
! Отговори
Мангослав преди 12 години
*** от ДСБ вън и от СОС, зове Командира.
74
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОСТОВ ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩИЯ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯТОЙ ЩЕ НИ СПАСИ ОТНОВО ОТ КРИЗАТА , КАКТО ПРЕЗ 1997ДАВАЙ КОСТОВ , МАЧКАЙ ВСИЧКИ МУТРИ И ***
73
5
 
3
 
! Отговори
калеко преди 12 години
мале мале,о4ите му гладни,та и о4ила турил.
72
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бе Бозав, хората не искат да са в *** ДСБ, защото сте слугинаж и задминахте даже Янка по вазелина!Продавате българите и българските национални интереси - ТЕЦ Марица изток1, шистовия газ, надупвате се на ухиления ...
71
7
 
3
 
! Отговори
ко4о преди 12 години
мили форумци.вси4ки до един са,един дол дренки,от едно тясто,и в едно гърне ***.
70
5
 
2
 
! Отговори
БКП преди 12 години
Може, да се чете и по обратен ред. Все същото.
69
7
 
4
 
! Отговори
БКП преди 12 години
Идеологът, на Костов е Елена!Идеологът, на Елена е Лилов!Идеологът, на Лилов са парите!
68
4
 
9
 
! Отговори
никола преди 12 години
ДО 79, ПИЧ ДОСТА ФРИВОЛНО ДА НЕ КАЖА ПРОСТОВАТО РАЗСЪЖДАВАШ,откъдето и да го погледнеш Костов е величина в българската политика,той направи нещо от което комунистите бягаха като дявол от тамян, приватизацията и СМЯНА НА МОДЕЛА, не слушай какво ти говорят хора с морала на мадам В и всички политически ***,а ако можеш разсъждавай САМ.
67
0
 
8
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Чрез структурите на царистите в страната Кунева се е сдобила с подписите за регистрация за участие в президентските избори. Меглена Кунева събра 26 хиляди подписа, като 25 хиляди от тях бяха осигурени от НДСВ. Какво по-нагло от това? Това значи, че тя няма СОБСТВЕН електорат, а разчита само на бившия от НДСВ (партията нейна майка). Така, че съм сигурна, че няма да има никаква успеваемост и на избори.
66
8
 
6
 
! Отговори
Десен преди 12 години
Аз пък ще кажа ча колкото по скоро Костов напусне политиката толкова по добре за дясното пространство.Ако в СДС е останал малко разум трябва да наритат Костов който се е вкопчил в тях и съм сигурен, че ще съберат повече гласове ако са самостоятелно отколкото с Костов. Костов е виновника за разбиването на дясното и появата на партии като НДСВ и така наречената дясна партия ГЕРБ.
65
1
 
9
 
! Отговори
безпартиен преди 12 години
Аз мисля преди да взимаме страна и да коментираме за спорта, първо да поразпитаме за тези постоваци. Сега вече се надяват да получат постове, но както народа казва изменника си е изменник. За това и народа оприличава такива хора като фурнаджийски лопати, ветропоказатели и мн. други. Тези хора утре ще влязат в управлението на нашата страна и пак ще се чудим какво да правим. На никой лидер не му трябват последователи от типа на Прошляка Интереса клати феса.
64
1
 
7
 
! Отговори
koshmarna_sedmica преди 12 години
правилно трябва да се махнат, все пак представляват партията в СОС! но не знам какво очакват повече когато отидат при кунева? при първата изборна загуба догодина и тия десебари ще са първите, които ще си заминат!
63
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
другарите предлагат още по- ГОЛЕМИ профевсионалисти : Любен Гоцев червен САТАНА; министър петър димитров или молловчето... Братя Диневи МАФИЯ; Норчето Ананиева - ЛИТЕКС - ловешката МАФИЯ - червена; Банкера на СИК- в политбюрото на БКП-БСП Гоце-спонсори - МИЛИАРДИ: герговци, гиговци, стойковци; манджуковци; велчеви - дойнови и луканови: МИЛИАРДИ ; Монтерейци - червеняковци; маджовци, батко и новите - братя Домусчиеви - Пещерска и Галеви - МИЛИАРДИ; Гущеров-комсомолчето- мултимилионер МАФИЯ ; Р.Овч. мафиот-крадец от класа ...Комсомолеца Банев Петрол и приватизация ; и aндрей-голф-pайчевци -... Прочитане на целия коментар потомствени руски агенти (баща КГБ- мултимилионер)- МИЛИАРДИ!!! ДПС-стотици милиони - ДЪРЖАВЕН резерв; Миленчо и други другарски синчета - хотели - СТОТИЦИ милиони..); СВИНАРИ и други Гоце спонсори - СТОТИЦИ МИЛИОНИ !!. И така нантатък...)))))))
62
0
 
7
 
! Отговори
koko_shanel преди 12 години
Кунева какво е направила по време на комисарството за България?! Абсолютно нищо!! Ако беше поне малко загрижена щеше да се бори срещу китайските производители на куклата Барби, та да може децата ни да дишат чист въздух, щеше поне за скръцне със зъби срещу монополистите и ПОНЕ щеше да поиска сметките ни за ток и парно да бъдат точни и ясни, както на другите европейци!? За АЕЦ Козлодуй да не говорим! Направи така, че да затворят 3 и 4 блок преди да им е дошло времето, търси кариера в Брюксел ***
61
5
 
10
 
! Отговори
Костовист преди 12 години
По същество умствената недостатъчност на членската маса на БСП представлява оръжие за масово поразяване. Причислява се към биологичните оръжия, защото е силно заразно и с продължителен ефект. При по-напреднал стадий на заразата изходът е летален. Пускането на 5 социалиста в населено място се равнява на 100 плъха заразени с чума.
60
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не се коси толкова за Костов, глей ся кви убавци те оправят, бицепси, стойки, чалъми, пинизи, ум да ти зайде.Все бивши ***,като теб и по-спокойно червеното знаме развявай...По-леко майна, инфаркта ти е на челото !
59
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъй като некои другари тук се обръщат към Иван Костов с ироничното "другаря" (при все,че никога не е бил член на Любимата им партия!),считам за необходимо да кажа:Другари,"другаря" Костов явно така здраво ви бръкна в г**овете с това,че обърна необратимо България към Европа,Европейския Съюз и НАТО,че още ви държи влага и само като го видите на снимка,газ пикаете!А сега ви желая приятна пролетна вечер,другари!
58
15
 
5
 
! Отговори
Р-29РМУ-2 преди 12 години
Показаният на снимката екземпляр известен на българската общественост като Гаргамел и шеф на МЗП-ДСБ явно много е ядосал смърфовете, че наведнаж 4 бройки го напускат! До скоро тоя се кефеше, че атакистите напускат Волен, но сега му се върна. Реститутската партийка явно ще остане вън от парламента при следващите избори и Гаргамел отива в историята!!! Прошко и компания сигурно ще останат в СОС, кой изпуска келипира бе джанам ... би се провикнал алековият герой.
57
3
 
5
 
! Отговори
bezpartien преди 12 години
а ти 67, от какво си построен? другаря костов е най-успешния министър от 90-та насам! колкото до тези мишоци, по-добре че се махнаха! нека се събират всички политически *** в една партия, за да не се бъркат хората!