НСО участват в убийства, организираха ловни излети на Първанов

Уволненият от НСО офицер Николай Марков продължава с нападките
Обновена: 22 апр 2012 12:44 | 22 апр 2012 12:37,
157
НСО участват в убийства, организираха ловни излети на Първанов
Службите организирали ловните излети на Първанов според Николай Марков. Снимка: БТА

Полк. Николай Марков, бивш офицер от НСО и уволнен от президента Георги Първанов, продължи с разкритията за злоупотреба с власт от страна на бившия държавен глава.

"Хора на НСО участват в убийства. Ако не минем като държава през пълна реформа и пълно разкриване на тези две специални служби, никога не можем да продължим напред. Имаше хора, които след отчет на Сметната палата се самоубиха. Дал съм това, което трябва в ръцете на господин Плевнелиев и той трябва да се произнесе какви действия ще бъдат предприети", заяви Марков по БНР.

Той отново потвърди позицията си, че знаковите престъпници са наемали гардове и шофьори от НСО, докато те били на работа в спецслужбата.

Още по темата
След като вчера Марков заяви, че Първанов е събирал данни за личния живот на хора от висшите кръгове, днес продължи с атаките и потвърди думите на лидера на РЗС Яне Янев за нерегламентиран лов на Първанов.

Вчера Георги Първанов публично отрече, че с пари на НРС са плащани негови ловни пътувания и нарече това поредната "партенка".

"Ако доскоро казвах, че ГЕРБ се "яневизира", сега имам усещането, че се "яневизира" държавата. Излиза един човек като този, който е в състояние по най-грубо-лъжливия начин, да хвърля подобни димки, защото това е неговият стил, но това е част от една кампания, която върви срещу мен от различни страни, очевидно някой много го е страх от мен", пише в официалната позиция на бившия президент.

"Как Първанов намира очи да лъже, като и аз съм бил свидетел на това как 10-15 души от НСО се занимаваха само с това да организират лов и да го придружават на тези излети", заяви пък в отговор уволненият от НСО офицер.

По думите на Николай Марков той от 4 години обикаля по съдилищата, защото отказал да прави лицеви опори пред охраната на Маргините, съдели го за всичко, включително и за опит на убийство на генерали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
9
 
34
 
! Отговори
Йуй преди 12 години
гоце параванов е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ДОБРОВОЛЕН *** НА БЪЛГАРИЯ ЗА 20 и 21 век.Но радостното е че, вече е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЧЕРВЕНОВМИРИСАН ТРУП.
10
8
 
28
 
! Отговори
помака от ДС преди 12 години
ГОЦЕ Е *** на ДС и ГРУ !!обича ми5 да му садят в задният двор турски фурми!!!АБСОЛЮТЕН *** СА ТИЯ КОМУНИСТИ ОТ 23 ГОДИНИ НАСАМ!!?!?!!!!!
9
9
 
5
 
! Отговори
до ИСТИНАТА преди 12 години
не си се доближавал и на километри до въпросните хора,...ама по форумите лесно се плямпа
8
5
 
29
 
! Отговори
факт преди 12 години
И Георги Първанов и Бойко Борисов са от една партия-БКП , която е доказана терористична и анти народана... БКП=ГЕРБ=БКП
7
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо след като слезе от президентския трон Първанов е нападан и обвиняван? Защо докато беше президент нямаше нападки срещу г-н Първанов? Защото като президент има достъп до много информация. Защото от тази информация е научил доста и в момента управляващите се опитват да отнемат малкото му останала власт. Опитват се да му кажат да внимава. За да не получи власт отново. Първанов си избра да бъде президент. Беше президент. Трябва да се оттегли от политиката и да заживее пенсионерски живот.
6
2
 
12
 
! Отговори
kritik преди 12 години
gose e 6ef na mafiata i na varhovnia sad!toi ot nisto ne se boi!
5
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ял на копанката,лапал големите пари и сега.......плюе,ни лук ял,ни лук мирисал!Абе ,алънкоолу,ти значи също си участвал в оргиите,в убийствата,в ловните хайки!Сега ли ти дойде на ум да ревеш?????Като вече не ти е кокала в устата?Айде марш на ***,*** двулично!Колко ти ПЛАТИ ТИКВАТА ,за да излезеш и да плюеш?30 СРЕБЪРНИКА?Я кажи,къде са ти децата?Къде работи жена ти?
4
2
 
28
 
! Отговори
Даола преди 12 години
Цинично е властниците да харчат държавния бюджет, събран от данъците на бедните българи по такъв начин.Съд за всяко подобно действие. В назказателния кодекс трябва да има специален закон за властници, които правят разхищения!
3
3
 
53
 
! Отговори
И С Т И Н А Т А : преди 12 години
Сега разбрахте ли защо показните убийства на Крушата, Васил и Георги Илиеви, Димата - Руснака, Поли Пантев, Тони Клюна, Иван Тодоров - Доктора, Женята, Бай Миле, Стоил Славов и още около 200 нарочени за подземни босове НЕ СА РАЗКРИТИ ?!?
2
5
 
44
 
! Отговори
ууууууу преди 12 години
как първанов имал очи да лъже.ми той излъга цяла държава че не е бил доносник та какво се чудите.на това му се вика тепегьоз и гьон сурат.от един комунист какво да се очаква
1
3
 
51
 
! Отговори
optimist преди 12 години
За злоупотребите на Гоце знаят и малките деца. Дано само не поръча Марков след това изказване...