Само ние ще спрем ГЕРБ, провикна се Станишев

БСП провежда своя "1-ви май - Ден на гнева"
Обновена: 1 май 2012 14:52 | 1 май 2012 14:00, Красимир Ангелов
703
Само ние ще спрем ГЕРБ, провикна се Станишев
Станишев посочи БСП като единствената алтернатива на ГЕРБ. Снимка: Булфото

"Честит ден на гнева на трудовите хора в България срещу едно арогантно и некомпетентно правителство", заяви лидерът на социалистите Сергей Станишев по време на традиционния митинг на левицата за първи май.

По думите на бившия премиер в страната в момента има власт, която изгражда авторитарен режим и иска да властва единствено чрез репресии.

"Няма друг освен БСП, който да спре ГЕРБ и Бойко Борисов, и ние ще го направим”, закани се лидерът на ПЕС, според когото от 3 години има власт, която не иска да чуе хората, а само ги унижава.

Протестиращите вдигнаха "червен" картон на управляващите и поискаха оставката на правителството. Сред присъстващите бе и президентът (2002-2012) Георги Първанов, но той не бе допуснат до официалната трибуна.

По време на митинга младежи от левицата събират със специални касички "жълти стотинки", за да помогнат на държавния бюджет.

Членовете и симпатизантите на левицата се отправиха от площад "Народно събрание" в шествие до Борисовата градина, където ще бъде отбелязан празникът на вестник "Дума" и на левия печат.

Подобни шествия имаше и в други големи градове, като особено колоритни бяха пловдивските социалисти, които в тон с годишнината от Априлското въстание изгониха правителството на Борисов с черешово топче.

По думите на Станишев Европа е залята от лява вълна и изборната победа на социалиста Франсоа Оланд във Франция ще промени много неща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


703
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
10
 
26
 
! Отговори
optimist преди 12 години
Честно, аз не мога да си обясня кой нормален човек би гласувал за БСП! Те са крадци и некадърници, да не говорим колко са нагли и арогантни. Станишев източи еврофондовете с другарчетата си, съсипа имиджа на България в ЕС, не взе една антикризисна мярка точно в началото на кризата като разправяше как сме много добре и никаква криза няма да ни засегне. Електората на БСП са изключително прости хора или такива, болни от склероза и алцхаймер. Няма начин просто. Никога вече БСП на власт!
18
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СРЕДНА ВЪЗРАСТ-80 Г.....*** ИЗКУФЕЛИ ТРЪГНАЛИ СРЕЩУ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ.
17
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Народа не яде асфалт!
16
9
 
13
 
! Отговори
Ужас преди 12 години
Не *** от БСП(БКП)! Няма вие да спрете ГЕРБ(БКП)! Народа тябва да спре герб! Всички ние трябва да излезем, да се запалят наколко министерства и НС! И никога повече да няма на власт герб, бсп, сдс и всички производни на ДС! Нито вие, нито откачение ББ не трябва да имате никога власт! Трябва тотална революция и на власт да идва експертно министерство, без да има общо с някоя партия! Всички партии в България са тотален провал! Всички! Да ставаме и да излизаме да защитим живота и правата си!
15
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво Станишев!!!Роба понатрупа мазнинка-можем пак да го яхнем-па да докажем в действие,че можем и асфалт да ядем!Другари,давайте да крадем другари-я вижте що фондове навлязоха в БГ.
14
8
 
26
 
! Отговори
123 преди 12 години
С тия дърти комунисти няма да стане!
13
4
 
2
 
! Отговори
8888 преди 12 години
AMI TO SEGA TOCHNO V TOE MOMENT NE SAMO V BALGARIA IMA STACHKA A I V ISPANIA I V MNOGO DRUGI DARJAVI ,NO IAVNO STACHKITE NEMA NI POMOGNAT.TIA GORE KAKVOTO SI ISKAT TOVA PRAVET S NAS .IMA SAMO EDIN NACHIN DANE SE GLASUVA ZA NIKOI I TOVA E
12
8
 
10
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Тия пък какво ламтят пак за власт? Хората ги знаят, че са същите *** като ГЕРБ, нали им сърбахме попарата допреди 3 години. Изобщо, цялата ни политическа пасмина са шайка алчни крадливи некадърници. Прав е бил Алеко, когато (чрез своя герой бай ***) е възкликнал: 'И едните, и другите са маскари'.
11
6
 
21
 
! Отговори
Атанас Буров преди 12 години
На снимката отгоре матриало (промити мозъци, слуги, роби, стадо на крадливите ужким комунисти велможи)! Зарад тех не може да се освободим от комуноидното иго! Върти кебапчета до откат, дребнодушиеее....!
10
5
 
25
 
! Отговори
Само Тигрите Оле преди 12 години
Пак ни заливат с червена помия,а на вас червенотоквеновчета само молотовки ще ве спрат безумието и малоумието....
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
V Sliven po Burgasko shose letyat lineiki,nesto e stanalo pak.
8
19
 
33
 
! Отговори
optimist преди 12 години
Пак ще лапате на бате Бойко шланга. Егаси кефа!
7
46
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво, Станишев! Напред другари да си върнем властта!
6
8
 
43
 
! Отговори
аха.. преди 12 години
Всичките сте ми еднакви вече..Борисовци,Станишевци..няма ли да завърша най-накрая,че да се махна от тук..
5
20
 
60
 
! Отговори
един човек преди 12 години
Веднъж се отървахме от мръсните комунисти серГей и втори път няма да се докопате до властта!!!!
4
9
 
27
 
! Отговори
серж преди 12 години
ура другари
3
23
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съчувствам на тези стари хора. Едно време са работили за нас, младите да имаме. Вместо това дойдоха новоизлюпените пребоядисани "демократи", които разпродадоха целия им труд, а нас оставиха без работа и перспективи за развитие.
2
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Провикна се Дельо хайдутин!
1
20
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сер-гей парад...