Носталгичният СДС-ар Стоянов не ще коалиция с ДСБ

"Ако отидем заедно на изборите, няма да гласувам"
Обновена: 8 май 2012 10:01 | 8 май 2012 10:00,
100
Носталгичният СДС-ар Стоянов не ще коалиция с ДСБ
СДС да не се дава на ДСБ, опълчи се Стоянов. Снимка: Булфото

Президентът Петър Стоянов (1997 – 2002 г.) обяви, че ако СДС и ДСБ се коалират за следващите избори, каквито намеци вече се въртят из двете централи, той няма да гласува за сините.

"Аз самият, който 22 години непрекъснато съм гласувал само и единствено с бюлетината на СДС, ако тази година се случи тази коалиция и отидем заедно на изборите догодина, аз си мисля, че за първи път в живота си няма да гласувам", отсече той.

Още по темата
Стоянов допълни, че би му било обидно да даде гласа си за СДС, а той да отиде за Иван Костов.

Той каза, че говори от позицията си на "носталгичен СДС-ар", а не като бивш политик, оглавявал сините.

"Костов се опита да създаде ДСБ, минавайки през трупа на СДС. Никой не беше отправял толкова тежки обвинения към СДС в корупция. ДСБ беше създадена, за да защитава политическите интереси на един единствен човек – Иван Костов", категоричен бе Стоянов пред Нова телевизия.

Логически, заради това ДСБ и СДС не са две еднакви и близки партии, твърди той.

Костов се опита да създаде ДСБ, минавайки през трупа на СДС

По думите му борбата за повече проценти сини гласоподаватели е безсмислена.

"Ако няма коалиция между ДСБ и СДС, борбата ще е за 4%, а ако има – тя ще е за 4,1%", пресметна той.

Петър Стоянов обяви, че преди време е посъветвал Мартин Димитров да не прави коалиция нито с Иван Костов, нито с Бойко Борисов.

"Днес съм разочарован от него, защото се обезличи, след като се нареди до Костов и Катя Михайлова", завърши бившият президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И тoя ***,като гоце - са бити ДС карти!Масони смотани и грозни!САТАНИ!
73
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов Е проблем за ГЕРБ, БСП, ДПС , Атака и цялата породена от смешение на ДСари ,мутри ,клиентелисти, царисти ,и всички останали добре омазани с борш и рубли партийки. Защото не произлиза от дъртата столетница , защото веднъж доказа,че може да изправи една рухнала икономика, защото последователно защити интересите на Бг и пред САЩ и пред Русия. И затова десетки години рубладжиите го мачкат . Обаче времето минава и се вижда ,че всеки следващ премиер го съизмерват с него , вижда се как падат лъжите - сините окрали страната,пък всички олигарси са с яки червени корени. Където да пипнеш - червено.
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички минахме през трупа на СДС-то,защото преди 20 години беше пълно с ДС-ченгета Стоянов - като теб...
71
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма място за сравнение между Костов , Гоце и Бойко,Стоянов . На светлинни години е Костов от тези интриганти и шмекери! Но българските *** предпочитат андрешковистите. Затова ще си квакат в блатото!
70
1
 
9
 
! Отговори
Народна песен преди 11 години
Пешо, на това българският народ му казва ЧЕРНА НЕБЛАГОДАРНОСТ. Ако не беше Костов ти щеше да си президент, ама друг път.Е със здраве.
69
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кажи му АГЕНТ ВИКТОР и пусни сифона!
68
6
 
5
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
Сините маргинали са пътници - заедно или поотделно. Те не предлагат на българите нищо. АБСОЛЮТНО НИЩО!Единственото за което се борят е, да се вдигне мораториума за щистовия газ и Шеврон да печели докато съсипва подпочвените води на Добруджа...
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дебело трябва да се подчертае, че ДС е инструментът, с който Москва контролира България. Който е служил на ДС е служил на СССР, така че всичките приказки за някакъв патриотизъм са просто един цинизъм. Ако казват, че са служили на родината, просто са служили на съветската държава това е истината.
66
3
 
5
 
! Отговори
ОБЕДИНЕНИЕ преди 11 години
СДС + ДСБ = ДЕМОКРАЦИЯ!
65
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако Синята коалиция успее да изцери раните си и да се въздигне, може да бъде алтернатива на ГЕРБ/бкп,дс a БСП/бкп,дс очевидно не е изход Социалистите са по-страшният вариант, затова сега отговорността на Синята колация е много голяма
64
1
 
3
 
! Отговори
#1 преди 11 години
Вкупом трябва да бъдат изритани и лустрация за всички ченгета и доносници от държавните органи.
63
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДС ОТНОВО СЕ Е ЗАГРИЖИЛА ЗА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИТЕ! АГЕНТ ВИКТОР ПОМАГА УСИЛЕНО!
62
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АГЕНТ ВИКТОР ПРИЗНАЙ СИ!
61
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колкото до правителството 1997-2001, ще цитирам следното; когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари:1. Месечна инфлация 300%.2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал под нивото на възможния минимум.4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции МВФ и СБ.9. Дългове към външни кредитори над 13 милиарда долара.10. Пълен блокаж на държавата и разгул на бригадирското движение на мутрите. Власт на СИК, ВИС, ***, 777 и др. такива. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха освободени само назначените от БКП/БСП бизнесмени.2.Какво остави след себе си Иван Костов? Ето какво:1. Месечна инфлация 0,2 % годишна 3%.2. Национална валута 2 лева = 1 долар.3. Валутен резерв 3,7 милиарда долара4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8. Възстановени връзки със световните финансови институции МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9. Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара.10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.Започна да има ред.Така че е добре да си спомните всичко това, да си дадете сметка, кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените престъпления по време на управлението на ОДС
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв СДС-ар е този ДС-***?!
59
0
 
8
 
! Отговори
Питане преди 11 години
Пешо, не е важно, какво няма да направиш ! Важно е ти какво успя да направиш и какво сега предлагаш и можеш да направиш, за да намери синият електорат свое силно представителство в Парламента ! Нали беше заклет седесар ? Или от жълт аварин се трансформира в гербав глашатай, след като брат ти стана евродепутат, а сина ти- зам.кмет на Пловдив от листата на ГЕРБ ? И още нещо, има ли моралното право един политически номад да дава съвети на онова, което отдавна е загърбил ?
58
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Aбе, позамислих се малко и взех, че си припомних!?Агента "Виктор", когато беше президент, не изпрати ли приетия в Народното събрание през 2000г. закон за пълното разкриване на досиетата на агентите на Държавна сигурност и за тяхната лустрация, на Конституционния съд!?В този съд беше пълно с агенти като него и те веднага отмениха всички по важни текстове, препятстващи пълното влияние на Държавна сигурност върху структурите на държавата!
57
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Вие никога не сте дораснали за ДЕМОКРАЦИЯТА.Вие сте някъде към Живковото време.Взимате най ниски заплати и пенсии.Купувате по скъпи стоки. Безработицата се увеличава.Купувате по скъпи храни.И толкова повече пишете по форумите и бягате от улиците.Жалка работа.Подиграват ви се.
56
9
 
5
 
! Отговори
irenadim преди 11 години
Там, където е Костов, никой демократ няма да си даде гласа. Там са само *** на "ПРЕХОДА".
55
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
П.Каравелов е хвърлен в Черната джамия.Слагат му страшен бой неговите политически противници.Излиза след време от Джамията и чуждестранните журналисти го питат , дали е ял бой?-НЕ , ТАКИВА НЕЩА НЕ СТАВАТ В МОЯТА ДЪРЖАВА!!!!!!!! Симеон Радев.