Станишев: БСП ще се противопостави на управлението на произвола

Парите на ГЕРБ свършиха, предстои тежка зима, прогнозира червеният лидер
Обновена: 12 май 2012 19:16 | 12 май 2012 19:16, Красимир Ангелов
549
Станишев: БСП ще се противопостави на управлението на произвола
Сергей Станишев. Снимка: Булфото

"Сега имаме управление на произвола. България се управлява от една клика, която прави каквото й хрумне. На това трябва да се противопоставим", обяви лидерът на БСП Сергей Станишев в своето слово по време на Дванадесетата отчетно-изборна конференция на софийската градска организация на партията.

Червеният лидер изтъкна, че досега България не е имала толкова антисоциално правителство и отново посочи БСП като алтернатива на управлението на ГЕРБ.

"Границата между бедност и богатство в България стана непоносима", добави лидерът на социалистите.

По думите на Станишев предсрочни парламентарни избори не са изключени, въпреки че остава само година от редовните.

"Парите на ГЕРБ свършиха, предстои тежка зима, трябва да вземат заеми, посягат към Сребърния фонд. Може да решат да изненадат всички с подобен сценарии", прогнозира бившият премиер.

Той поиска от своите съпартийци веднага след конгреса да започнат ускорена работа.

"Няма да ни прости историята, ако допуснем още 4 години управление на ГЕРБ. Смятам, че това ще разсипе България", заяви Станишев.

По думите му хората все повече се разочароват от ГЕРБ, защото не може страната да се управлява само с имитации.

"Гражданите искат да видят отговорна и достоверна алтернатива, която мисли за държавата. Това трябва да направим чрез поведението си, а не да затъваме в процедурни хватки”, отбеляза в заключение Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


549
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не БСП,но и не ГЕРБ!Народа трябва да се събуди и да измете всички от парламента.Много се оядоха,много се накрадоха.Кой обаче да го поведе,това е въпроса.Цяло поколение се смени и нищо ново не се случи.Всяка партия си има обръчи от фирми,както си призна Доган.Всичко е тяхно.От производството,през вноса,складовете и магазините.За съжаление има монопол и няма бъдеще без борба.Гласуват се безумни наредби,които противоречат на конституцията.Целта е дребния бизнес да умре,за да има работа само за тях.
263
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишееев, изпял си си песента.Ще ти остане само червената ***... за акомпанимент.
262
9
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 11 години
Не си ли виждал или чувал, че се ръкопляска и при загуба... - оценява се усилията на момчетата по достойнство... - на Гоцю тия неща не му се отдаваха...Ако си толкова разтревожен може и ти посетиш психиатрията за консултация...
261
17
 
14
 
! Отговори
РАЗТРЕВОЖЕН BG преди 11 години
Връх на неадекватното поведение на Плевнелиев беше снощната му реакция след волейболния мач България - Германия, който нашите загубиха злощастно.В момент, когато целия български народ се ядосваше и тъжеше за изпуснатия шанс да се класираме за Олимипиадата, камерите хванаха президента Плевнелиев да ръкомаха УХИЛЕН до уши и да ръкопляска ...Моля, компатентните органи да се произнесат по въпроса за психичното здраве на г-н Плевнелиев !Все пак той е държавен глава и ГЛАВНОКОМАНДВАЩ на ВС !!!
260
3
 
9
 
! Отговори
888 преди 11 години
HORA VIE NE VIJDATELI CHE POCHTI TSELA EVROPA E FALIRALA,,,NO NE ISKAT DASIGO PTIZNAET,,,,MASONITE ZAVZEHA SVETA ,TO E OT IASNO PO IASNO..A NIE BALGARITE SME TRAGNALI DA KRITIKUVAME PRAVITELSTVOTO,,AS NESAM OT NIKOA PARTIA NO KATO SE VARNI CHOVEK MALKO NAZAD ,I SE PORAZMISLI CHE PREDISHNITE RASPRODADOHA VSICHKO ZA JALTI STOTINKI ,,I SEGA SIGOR IMA OSHTE KAKVO DA SI DOKRADAT I ZATOVA TOLKOVA SHTUREAT .
259
14
 
13
 
! Отговори
РАЗТРЕВОЖЕН BG преди 11 години
Имам сериозни притеснения относно психичното здраве на президента Росен Плевнелиев.до психиатрите специалисти:Наблюдавам изявите на държавния глава вече няколко месеца и ми се струва, че този човек не е съвсем наред. Държанието му е неадекватно, за да не казвам комично в много случаи.Постоянно се хили, дори в случаи, когато етикета и елементарното възпитание изискват друго.Вероятно знаейки за психичните проблеми на мъжа си, президентшата Плевнелиева избягва появата на публични места с него.
258
16
 
14
 
! Отговори
555 преди 11 години
Лошото е,че Станишев е прав.Още по-лошо е,че няма адекватна алтернатива на ГЕРБ.Обречени сме да се мятаме от един празнодумец към друг докато и последната надежда умре.Имаше добър вариант но преди много години,когато армията,че и полицията бяха силни и чисти,но тогава генералите,както и сега де,ги беше страх дори от собствената им сянка.
257
7
 
22
 
! Отговори
Пирот преди 11 години
трябва да си луд да му гледаш на тоя глупостите и пълен *** да му вярваш, и пълен *** да не помним Жан Виденов, и да забравиш коя партия отгледа мутрите... Явно българина наистина заслужава , руска държанка да го лъже, Гоцето да помолва и толерира мутрите и да си мисли че е живал добре в страх и лъжи... Много болен народ посещава този сайт.... заслужавате още един Виденов, да ви бият по улиците да няма на кого да се оплачете и да нямате пари да си купите храна... която също я нямаше..
256
15
 
13
 
! Отговори
varg преди 11 години
С нетърпение очаквам изборите,за да бием шута на мафията от герб обрищача България на геноцид и да бъдат изправени пред трибунала в Хага за престъпления срещу човечеството.
255
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката-Станишев разговаря с млад симпатизант на БСП!
254
24
 
17
 
! Отговори
Само БСП !!! преди 11 години
Може ли някой да каже, че днес българите живеят по-добре, отколкото при Станишев и БСП ?Трябва да си напълно психясал, за да твърдиш това !Днес живеем в пъти по-зле, отолкото преди 3 години. Нещата лека-полека започват да лъсват ... Само с промиване на мозъци от платените от правителството телевизии, народа може да бъде лъган година-две, но не и вечно !
253
0
 
10
 
! Отговори
Има проблем!!! преди 11 години
*** ошлевиха металите навсякъде и продължават да безчинстват! Разбиват къщи, огради, асманлъци, паметници, пейки, шахти, порти...Изсякоха всички дървета, обират градини, орехи, изкопаха канализационните тръби от пластмаса, разбиха всички помпени станции, крадат релси, огради на училища и болници, нахълтват нощем и пребиват стари хора и ги насилват за пари...убиват безнаказано! Хората плачат със сълзи, ограбени и унизени! Няма власт да ги защити! Какъв е изхода от тази трагедия? Няма изход!!
252
11
 
16
 
! Отговори
дан преди 11 години
айде махнете тва *** от водеща новина бе, ще повърна
251
14
 
0
 
! Отговори
Aлов преди 11 години
Само вторият Левски -Доган ще ни оправи от кризата.
250
4
 
15
 
! Отговори
Бутафорко преди 11 години
Вече не си правя труда да чета глупостите на тоя лигльо.
249
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Останките от БСП ще се противопоставят ама като гледам само *** като настъпани жаби.Иху аху шум да има збогом червени ***.
248
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А БЕ Я ГО СКРИЙТЕ ТОЯ МЪРТЪВ ЧЕРВЕЙ ДЕТО СТЕ ГО ИЗТИПОСАЛИ НА СНИМКАТА
247
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПАРТИЯТА С 120 ГОДИШНА ИСТОРИЯ ?!?!?! Днес поредният лидер МИЛИОНЕР го каза в предаването на Росен Петров...От тия 120 години са издевателствали 100 години над българския народ и 20 години крали и убивали легално...........ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА БСК,ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЛЕГИТИМНИТЕ МУТРИ !!!
246
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе льохман без 1 ДЕН РАБОТЕН !!!! Кой ти каза,че си фактор....умряха бабите дето те избираха...........
245
2
 
13
 
! Отговори
Калина преди 11 години
A ние ще се противопоставим на Станишев!