ДСБ съжалиха за сините, тръгват сами

Тъмносините излизат със силна икономическа програма
15 май 2012 16:35,
123
ДСБ съжалиха за сините, тръгват сами
Костов съжали за решението на СДС. Снимка: архив, Булфото

ДСБ изразиха съжаление от решението на НС на СДС, който отхвърли отхвърли споразумението за явяване на Синята коалиция на следващите парламентарни избори. Тъмносините започват подготовка за самостоятелно явяване на предстоящия вот през 2013 г.

След гласуването на делегатите на форума в Пловдив лидерът на СДС Мартин Димитров подаде оставка, а ръководството на ДСБ се събра на спешно заседание.

Още по темата

"Сините избиратели демонстрираха ясно с гласа си, че волята им е силен десен субект да посрещне предизвикателствата на кризата.

ДСБ ще отговорим на тези очаквания с решителна икономическа програма за защита на правата и собствеността на българските граждани", се посочва в позиция на партията, изпратена до медиите.

Тъмносините заявяват, че започват своята конкретна подготовка за следващите парламентарни избори веднага след Националното си събрание на 30 юни 2012 г.

"Започваме да се готвим самостоятелно за вота догодина, но оставяме "вратата отворена", заяви пред БТА зам.-предеседателят на ДСБ Светослав Малинов.

Той определи като силно решението на Мартин Димитров да подаде оставка, но отказа да коментира събитията в СДС. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
16
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
През 1997 г., след сериозна икономическа криза, довела до хиперинфлация, правителството на Българската социалистическа партия (БСП) с министър-председател Жан Виденов пада от власт две години преди края на мандата си. На последвалите парламентарни избори Обединените демократични сили (ОДС) коалиция, водена от Иван Костов, печели мнозинство в българския парламент, и той заема поста министър-председател на Република България.Кабинетът е изправен пред трудната задача да поднови забавените от кризата икономически и социални реформи в България. Костов е първият министър-председател след 1989, който остава на поста пълен четиригодишен мандат. Правителството на Иван Костов стабилизира финансовата система, въвеждайки финансов режим на валутен борд, провежда мащабна,повсеместна приватизация и поставя началото на период на устойчив икономически растеж.
27
20
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единствения начин да събереш под една статия платените агитатори на комунистите от БСП и ГЕРБ е да се пусне статия за Костов и ДСБ :)))Плюите плюите :))) ама българина много добре помни кой извади България от най-тежката икономическа криза ))) и бъдете сигурни другари комунисти от ГЕРБ и БСП, този човек така ще Ви шамароса на изборите догодина, че ще се чудите откъде Ви е дошло )))
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Круме, къде си ? От снощи те търсим от 4-ти километър ?
25
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От днес се слага край на "сивата икономика"
24
10
 
25
 
! Отговори
Бивш СИН преди 11 години
На последните избори ДСБ и СДС - общо взеха 1.7% има-нема точно колкото Светльо от Хиподил А то беха едни пазарлъци -Костов искаше Малинов да е президентМалтинчо искаше Румен Христов да е прецидент то бе чудо то бе скандалиДа гласуват ли заедно с БСП и ДПС да свалят правителството или обидно към десният избирател накрая Софиянски се изцепи цитирам Не стойте като разкрачени гласувайте с БСП и ДПС спокойно майната им на избирателите за да спасим крадливите кожи и свалим ГЕРБа за капак Мими Йорданов за вице - Софиянски и той там напиняшепак за кмет на София щото -можел помня Е аз поне не помня такива клоуни и циркаджий може би Палавата Яница от РЗСГи конкурира по простотия но Янка чак толкоз ниско не е падала държи си МоматаНекакво ниво на благоприличие другарят Костов мисля свърши успешно поставената му задача от ГРУ и службите Синьото е мъртво и на колене сега могат да го пенсионират и дадат златен медал за Агент на ДС с особени заслуги към партията
23
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Исторически момент ! България вече е свободна !
22
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Позата на Костов от снимката на сайта е измишльотина, той никога се не е поддавал на емоции.
21
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Дирниците (дир.бг) - сайт на издръжка на СДС, са наложили цензура и не допускат никакви мнения, различни от официалната политика на управниците и коалиция. АСТА е в сила и се прилага, наблюдават ни и ни блокират по IP. БОЙКОТ НА ДИРНИЦИТЕ!
20
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
К.р за сините , оле-оле-оле...
19
13
 
17
 
! Отговори
Мариян преди 11 години
Заглавието на статията би трябвало да е: "ДСБ съжалиха, че няма да могат да влезнат вече в Парламента, използвайки за целта трупа на СДС начело с мумията Мартин!"
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Миналата седмица една сутрин по БНТ слушах една жена която се обади и каза, че била бивша седесарка, сега член на БСП. Като почна първо от Първанов, че всичко около него миришело на убийства и се зачудих защо чак сега казват такива работи, а не докато беше президент на БСП (издигнат от БСП)? След това започна да псува ГЕРБ (да ПСУВАШЕ), а след това подхвана и Кунева и завърши с няколко добри приказки за Станишев :DDDDDD
17
4
 
4
 
! Отговори
Р.Овч. => Гоце преди 11 години
Не няма не се безпокой..... той организира Гей парада. Много е "зает"!!
16
2
 
3
 
! Отговори
Гоце => Р.Овч. преди 11 години
Идвам!!! Само че няма да идва СерГЕЙ нали??
15
2
 
3
 
! Отговори
Р.Овч. => Гоце преди 11 години
С Майчето Манолова отиваме на бар идваш ли?
14
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Круме, осъзнай се на време, че внуците ти с камъни ще те бият !
13
19
 
26
 
! Отговори
Крум преди 11 години
Това е интелигентната партия -ДСБ. И ние десните ще бъдем с тях изцяло и още повече.
12
10
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
страхотно..значи малко им остава на тия 2 групички..и нека вече ги забравим завинаги..УРААААААААААААА...
11
11
 
19
 
! Отговори
22 години стигат!! преди 11 години
Ще ви запомним с голямото крадене.
10
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега е момента от Русия да изпратят досието на Костофф като агент ДС.
9
5
 
15
 
! Отговори
Жоро-бг преди 11 години
айде в канала.....